![]() |
|
odbieram telefon
-slucham -z kim mam przyjemno¶ć? -z twoj± star± -mama? -ta wy*******aj do lekcji _______________________________ inne _______________________________ -tak -znam twoj adres pedale juz po ciebie jade z ekip± -aha, to ja uciekam z miasta -nic ci to kurwo nie da ¶pisz -ale co ja ci takiego zrobiłem plx nie bij -zrobimy sobie open battle z lechia gdansk -OWN3D _______________________________ pozdro dla jego starej btw. zmieniam numer \o7 |
Wybaczcie, ale zeby bardziej być tak w temacie... to kim gra LarryxxxxXxxxxXxX, bo nie wiem?:P
|
[CHAR]Yeshill[/CHAR] zapłacił payment i jest wolny. Kto następny zapłaci?
|
Diablord zmień dilera
Wasz, Zwidek |
Cytuj:
Zmień tożsamo¶ć. |
ahahahahaha o kurwa pierwszy raz padlem tu ze smiechu xDDD hehehehehe
niech cwaniaczek ktorego zownowala moja staruszka napisze tresc rozmowy xDD btw nie dzwoncie bo to polski nr -.- wiec i tak juz tel na ten nr nie beda odbierane =* pozrawiam |
Yeshill faktycznie dużo robił...
|
Cytuj:
|
Daję 99,9% że był spy i z wojny wyszedł teraz za free.
|
Cytuj:
|
|
przyjemna atmosfera
|
Pamietajcie o tym ze tylko Inshon bylo fair w stosunku do reszty ekip tego srva... Vision nas sprzedalo, Baku sprzedal swoich rl za cene znajomosci z andrzejem, Pasterz nas sprzedal, Duskiness nas sprzedalo za cene spokojnego expienia...
Tylko Inshon sie liczy na tym srvie i to my zostaniemy legenda do konca tego srva... Pamietajcie: "Mozemy nie grac, mozemy byc traktowani jak smiecie ale nasza legenda pozostanie :)!" |
Cytuj:
|
Doszly mnie dzis sluchy ze Imargam wczoraj z ekipa chcial zajebac James Carosa i bylo goraco, Az andrzej musial temperowac swoje azorki :(!
|
Cytuj:
Yeshill nie był Spy, tylko jaki¶ ¶mieć (czyt. jego jeden z lepszych przyjaciół na servie) sprzedał jego ED'ka na którym grał za cene paru GP'sow pewnie ;< On nigdy nie chciał być / nie był SPY. ; ) Pozdrowienia z Pewelki o/ Lecę polatać po górach ; ) _________________________________________________ Better to die for a friend than to die for gold. |
Juz niedlugo otwarcie nowego serwisu poswieconego gildi Inshon, beda tam fakty, najnowsze wydarzenia oraz archiwalne info z przeszlosci servera.
Pedro oraz Hubert opowiedza jak to bylo byc w Vision gdy ta byla najlepsza gildia na serverze az do momentu jej upadku i odjebania paly przez andrzeja i pawla/piotrka. (ten kto kumaty to wie ocb z kerstonem i "niby" ukradnieciem przez yanka kasy imargama.) Tutaj macie probke mozliwosci Susan :*! http://www.spee dyshare.com/413516152.html Juz niedlugo otwarcie serwisu, nie przegap! |
Cytuj:
Jak znajde to nagranie na 2 kompie to wrzuce. |
Ale manipulujesz ludzmi forum, powiedz prawde ze tego wala chcieli wyjebac sauro i barles a nie ludzie z Inshon...
Barles i reszta Wloclawka od poczatku starala sie dominowac w naszych strukturach jednak skutecznie uniemozliwialismy im to. 8o |
Cytuj:
lol co to za gówniany filmik, my¶lałem ze jaki¶ frag albo akcja a tu kurwa same głupie napisy i 2 zdjęcia na krzyż |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:38. |
|