![]() |
|
@up
Dragi, cyce, dwarf guardy.. niewiem pomyśl xD |
@up
Cyce :baby: Leże ze śmiechu! @Liper Dragi,Dwarf Guardy bo chyba nigdzie indziej :/ Najlepiej kup PACC jak masz kasę i wtedy będziesz miał exp jak marzenie i do wyboru do koloru ;] |
45druid 45mlvl FACC gdzie expic? Prosze o szybka odpowiedz.
|
@up
Guardy ew. Dragi z waste :) O ile masz dużo kasy ;) |
Na guardach bylem i wooolno lecial exp. A dragi to juz bym musial raczej z pacc bo mialem i sie zwracalo jak z exori frigo walilem. A teraz sam rod. Sa gdzies na facc miejsca z nieumralymi?
|
Mam 88 Palladyna skile 84/63 Eq: Rh, Dsm, C legi, Bohy, Demon Shield, i Royal spearsy
Mam Pacca gdzie moge miec dobry exp i zarobek bo wszedzie gdzie pojde mam waste moglibyscie mi powiedziec gdzie dobrze sie palem zarabia |
@up
D lair? Veno,Edron :) Ogólnie dragi |
Gdzie expić 45 LVL RP , bdb eq rownei dobre skille. Dpuszczalne jest male waste.
|
Mam taki problem gdzie expic 60ms zeby sie zwracalo.
|
15 palladyn 60/50 eq :
crus helm , blue robe , blue legs , buty , meduska , speary /bolty /arrowsy szybki exp i zeby bylo lekko na + (moze bycwiecej ;] ) |
Gl
@Damianekkk : Ghostland ;) Dojście masz na mapce ( link : poradnik z mojego podpisu ).
|
No a jak jest zlurowany DS, a ja nie ubije?
|
hehehehehhe hehehe :> niewiedziec gdzie ghostland to chyba juz porazka :D
|
Wystarczy uciekać i bić ew. jeśli masz taki internet, że wiesz, że możesz mieć lagi to wiej do dziury i ew. od tej dziury co mam na mapie pokazanej iść w dół a potem w prawo o tu : http://tibia.pl/earth.php?x=32221&y=31859&z=7&q=34.99
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Orc Fortec
Wielu ludzi boi sie chodzic na of ale wedlug mnie niejest tam tak zle tylko w niektorych miejscach dla niektorych graczy moze byc strasznie
Knight-skille: 70+ lvl:40+(30 tez moga byc ale jak bendziesz miec spotkanie z 5 zerkami to bendzie problem)oczywiscie na of nieicie z p setem a i niezapomnijcie potow Pall -32lvl zeby miec czar na niewidzialnosc skille 50+ wystarcza ale zazwyczaj na tym lvl ma sie wieksze mag/drut-prawie ich tam niema |
Cytuj:
13-19 może jakieś tomby/roty/ 19-26 mino/roty/ 26-33 tomby z sumonami/spellami/runkami |
Cytuj:
|
55 knight, skille 76/76. Do 50 lvl biłem guardy, ale mi się znudziły i wbiłem 5 lvl na dragach. Gdzie mogę poexpić bez waste? Pytam tylko z własnej ciekawości. :) Na of, dragon lair, a może jeszcze na czymś innym będzie lepiej?
e: Facc jestem. :p |
Gdzie expic 42 ek ze skillami 66/64, 4 m lvl i pacc? Na małpach expie już od 32 levela i znudziły mi się. Na scarabach i tombach raczej kiepsko zarabiam. Myślałam o piratach, ale nie wiem czy dam radę. Proszę o rady.
PS. Chodzi wyłącznie o tereny pacc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |
|