![]() |
|
111 Royal Paladin
EQ Demon helmet Master Archer Armor mms yalahar legs boh/soft i 500k na expa xD ale zeby sie zwrucilo :D |
15 pall ;d 49/36 pacc
eq : paladin armor dragon shield devil helmet plate legs Nie mowic larvy bo mi sie juz znudzily X( |
@2x up
Możesz sprobowac frosty / mary / undead gladiatory / dl's na darashi @up 1. Wez taska na 5k mino i bij minoski na yalahar / darashia 2. Ewentualnie task na crocodile 3.Przyskilluj i tomby |
Gdzie expić 69 ms z 54 mlvl, eq: focus cape, b legi, mms, wand of inerno/starstorm/voodoo, bohy? Dragi, ancient scaraby, culty na yala odpadają. Proszę o kilka dokładnych propozycji z opisem ile k/h moge tam wyciągnąć. Z góry wielkie dzięki
|
Iż dawno sorcem gralem to nie powiem Ci ile wyciagniesz sam sproboj to sie przekonasz:
- Cyclopolis - Necro na Yala - Mutanted Raty [task] - Quary ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
cyclopolist to dla noobow jest i nie dla postaci magicznych necro zawsze zapchane raty moga byc quary to od 100 lvla ja proponuje workery (1ook/h) |
Po upie workery stały się nieopłacalne. Ograniczyli mi loot więc jest duża szansa że się nie zwróci, proszę o jeszcze jakieś propozycje. :P
|
Gdzie poexpić w teamie :
32 knight, 15 pall, 22 sorc. Nikt nie ma pacc, gram knightem i loot będzie cały mój, więc tu nasuwa się moje pytanie... gdzie mamy się wybrać ?:P |
@3x up
No chyba Ciebie ... Cyclopolis świetne miejsce mało osób jak sie zagłębisz dalej to elegancja A Quarsy to bez przypału można łoić bo wiadomo, że nie wszystkie tylko te słabsze a i tak bd ładny profit @UP Dragi? |
Cytuj:
cyclopolis to dla dzieci jest i dla boterrow, magiem tam 50k/h wyciagniesz bez profitu od tych quar to sie odpierdol, bo to syf dla kinasow, takim magiem tez 50/h wyciagniesz (mowie o scoutach) Cytuj:
Proponuje isc na Assy(ale pewnie srasz i jest slaby loot), stone tomb (za tp -2, ale pewnie gsow sie boisz), Water Elementale Ale jesli jestes zbyt zayebisty na powyzsze miejscowki, to idz na dragi, bo tam zawsze sporo ludzi i botow |
@up
K*** ale cwaniaczek i kozaczek z Cb... |
Kinght -42
Czesc, mam Knighta 42 lvl na serwerze non pvp Unitera. Jestem posiadaczem pacc, knight ma skile 70/69 (cinkie ale poproacuje nad nimi:)) Ale chcial bym was bardzo prosic, zwracam sie w szczegolnosci do graczy z doswiadczenie, gdzie moglbym expic oraz jednoczesnie zarobic na dobre eq. Narazie posiadam medusa shield, knight set i dark armor.
|
Cytuj:
|
Siema, expie moim 67 knightem na Mount Stermunt, ale jak wbije 75lvl i kupie pacca to chce poexpić na cyclopis -2. Ile będę mieć tak expa k/h i czy wyjdę na plus używając manasów i exury? Będę walić tylko ze sworda, ale tutaj problem, Avanger czy Mystic Blade? Mam 73 sworda, ale myślę, że jak wbije 75 i przed kupne pacca to wbije z 80 sworda.
|
30 RP / Full eq na swoj lvl
Szukam jakiegos fajnego Expa, moze byc lekkie waste ale zeby nie bylo harda i zebym nie tracil nie wiadomo ile hajsu na 1h Na charze jest ok. 400k na wydanie ; d Skille 60 / 40 Aha i nie mowcie mi ze mam za slabe skille, ze mam isc skillowac lepiej itd... Mam pacc i nie mam czasu na skillowanie milion lat zeby bic o pare dmg wiecej. Prosze o jakies fajne miejscowy bo zleksza Cyclopolisem juz rzygam |
Tanzo co Ci polecić można jak naprawdę masz słabe skille? Kilka dmg więcej? U palka szybciej będziesz trafiał = szybciej expił i mnie waścił. Z takimi skillami to może spróbuj Penishula Tomb -2 choć i tak dla mnie to głupota expić z takimi skillami.
|
Cytuj:
|
85 palladyn facc skille 91/73 eq dosc dobre, Zalezy mi na jak najwiekszym expie k/h. D lair veno odpada za czesto zajety, poh za duzo ludzi.
|
Cytuj:
1.Of z main spawnem (max wyciagniesz 90k/h, zalezy od ilosci ludzi i szybkoscia respu) 2. Elder Beho - hellgate (max 60k/h z boltami najlepiej) 3. Dwarven Hell (max 50-60k/h) 4. Fibula (max 90k/h, dragi) II Propozycje (Banalne) : -PoH -D Lair -Guardy -MS -DC III Propozycje najlepszego expa dla facc: -Wrle (assassinki + expo, bo bez pacc nie masz sana, a magowie czesto znikaja) Jest jeszcze jedno b.dobre miejsce zarobkowe jak dla ciebie na terenie facc, ale nie bede go zdradzal, bo Ci chodzi o exp :evul: |
40pall facc skile 77/61
eq pall armor blue legs hota mms bohy moge wydac 20k na waste |
Gdzie najszybicje
Ponawiam...
Lvl: 30 Mlvl: 4 Skills: 70/70 Eq: Knight Armor Knight Legs Crusader Helmet Dragon Shield Bright Sword Gdzie takim Knightem najszybciej wbije kilka lvlli????? tylko FACC :) Dodam jeszcze że server to Selena. |
Wyczajcie mi jakies fajne miejsce ; d Nie mowcie ze mam za slabe skille bo to jest zal, nie mam zamiaru marnowac czas na skillowanie tak jak inni. 60 dystans mi wystarcza. Mam full eq na swoj lvl i 33 lvl. Gdzie moglbym expic procz Cyclopolis. Slyszalem cos o Svargrond o Ice golemach itd ale gdzie to jest i czy dobrze bym tam expil ? Doradzcie mi cos ; > Z gory thx
|
Ponownie prosze o podpowiedz
Ponawiam prosbe:
Czesc, mam Knighta 44 lvl na serwerze non pvp Unitera. Jestem posiadaczem pacc, knight ma skile 70/69 (cinkie ale poproacuje nad nimi) Ale chcial bym was bardzo prosic, zwracam sie w szczegolnosci do graczy z doswiadczenie, gdzie moglbym expic oraz jednoczesnie zarobic na dobre eq. Narazie posiadam medusa shield, knight set i dark armor. |
Cytuj:
@GaliKirus Cyclopolis, helheim -1, małpy, lizardy tam przed wejściem, mutatedy w yala. |
Dzieki wielkie:):):):):)
|
gdzie mam expić lvl 16 mlvl 13 eq spirit cloak plate legs mage hat wand of dragon breath beho shield (facc)
|
ponawiam
40pall facc skile 77/61 eq pall armor blue legs hota mms bohy moge wydac 20k na waste |
Gdzie expić 9 knightem, skile 35/35 , eq: Crusader helmet, noble armor, knight legi, medusa shield, scarf, serpent sword. FACC ;(
|
@Przezer
roty fibula, trolle dla kasy, dwarfy zwykłe. @ABC943 20k to nie dużo cycki, guardy, ghostland, zamek ab. @kuba4291 trolle, roty(?) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
..
35 ed
p set 35 mlvl Gdzie najszybciej dobic 40?? Moze byc waste |
Cytuj:
|
Witam. Gdzie expić 27 drutem z 26 mlvl bez PACC (na razie) ?
|
Cycki w mount sternum , guardy
|
Dzięki za wskazówkę.Skoro już jesteśmy przy temacie może wiesz gdzie jest lepszy exp/h i gdzie lepsza kasa/h ? Jeżeli guardy to gdzie ?
|
@UP
Tomb facc spróbuj. |
Guardy 26 druidem... Taa...
Idź na ghostland, dwarfy zwykłe max soldiery pojedynczo, cycki na południe thais, na ef powoli zaglądaj. |
41 ms pacc dobry exp bez waste
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |
|