![]() |
|
Cytuj:
|
Zaaannnkookuu Naa Teenshiiii Noo Youuu Niiiii ; )
|
dobra wzialem sie jednak za sql days
po ilu odcinkach popelnie samobojstwo? Zgadywac kto trafi ten dostanie pedobunny dla odmiany |
@Milano
Po obejrzeniu 13 odcinka odpłyniesz w siną dal bez głowy..... Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Nom, coś w tym stylu. |
jedynie co wiem ze to anime jest sick i ze koles lubi miec duzo dupeczek...
tyle....................................... |
@Corgar
Ale w objeciach ukochanej! @Nari Alez oczywiscie xD |
milano, błagam, nie zaczynaj znów o school days. 4 flame wara na ten temat nie wytrzymam i też coś komuś zrobie.
|
@up
? napisal ze oglada i tyle : P |
widze ze szkolne dni to bardzo warte i godne obejrzenia anime... Czyzby wygryzlo z 1 miejsca fma w moim rankingu...
Na to odpowiedz sam znajde za 5 odcinkow |
Cytuj:
Ja 2 dni dochodzilem do siebie O_o |
@Gangrel
Beze mnie flamewara o SD nie bedzie! A mi sie juz znudzilo! @NHK ni Yokusou Jestem na 12 epku, bardzo przyzwoita seria. Ide spac, oyasumi! |
To ty jeszcze tego nie widziałeś Oo ?
zakonczenie imo jest oryginalne jak i przebieg ost. epów : p to spisek! NHK!~~ Jap. TVP atakuje! oyasumi~ do zobaczenia po ecchi : p |
Cytuj:
|
Cytuj:
AAA! SD! |
rotfl @ Quezacoatl :D polozyles mnie na lopatki. Jakkolwiek war moglby sie zacząc. Moja flota jest wpelni przyszykowana zarowno do ataku jak i obrony.
Juz sie boje otworzyc ten temat jak wstane rano... ( rano pojecie wzgledne) |
Cytuj:
Cytuj:
|
mi sie kreska nie podoba w nge taka jakby dragon ballowa....
Co do SD main character w tym anime jest bardzo potezny i przypomina mi jednego z wielkich Boguf, Yagamiego Raito... Powinniscie ta dwojke cenic a nie obrazac... Ukryty tekst:
udalo mi sie ? @down no ja poki co 2 odcinki obejrzalem, ale wojne zaczac trzeba ^^ |
@Milano:
Nie wypowiadaj się jeszcze. Mi się ściąga już SD, niedługo obejrzę to zgładzimy ich jednym combo atakiem ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |
|