![]() |
|
Nozownik nie podpisałeś się więc nie wiem z kim rozmawiam. Twierdzisz, że tylko Barles I Sauro~ tylko chcieli nas wyje..wywalić z servera. To dlaczego się z nimi połączyliście, i od dawna walczycie razem?
Tutaj macie nagranie, o którym mówiłem. Nie ja nagrywałem, nie pakowałem, więc nie wiem czy jest bezpieczne. Sciągacie na własną odpowiedzialność. http://www.***********.com/395838505.html <----spidyszare |
Nikt nie jest czysty do końca
|
Nie bede sie podpisywac bo wiem jak tu moderatorzy sprzedaja ip do pewnych osob :)
A walczylismy razem [(karste dali retired za nieoddane pieniadze barlesa przez sche'mata) <-- Nie na pacc wal tylko stare czasy...] bo wierzylismy ze kerston nie oleje nas i ze to my mamy racje... tyranie yanka przez imargama i ogolne kozactwo andrzeja... "Nie podoba sie to wyjdz", "Zamknij pizde" no ale pozniej wsumie wyszlo ze yanko jest uzalezniony od prochow i mial dlugi u dillerow, okradl kilka domkow na candi ale czesc oddal. Polaczenie z Pasterzem to byl gwozdz do naszej trumny, czekam na moment kiedy zwidek wyskoczy przeciwko orzechowi, juz konfikt sie zaczol, tera trzeba tylko dolewac oliwy do ognia i zdecydowac komu pomozemy sprzedawcom z vision czy dusk... a wierzcie ze to bedzie ciezki wybor <:) |
Pytanie czy Dusk lub Vision będą się chciały z wami połączyć, skoro obydwie gildie już sprzedaliście (nie wiem jak było dokładnie z Vision, ale nas czyli dusk sprzedaliście). A poza tym to jaki konflikt?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sperma z malinkami i ananasem :o |
Cytuj:
btw. Checie uslyszec jak Yubov dzowni do Czipsa/Bena ? ( ostre texty ostrzegam :D ) http://czipsukoks.patrz.pl/ |
A ja dziś odbyłem ciekawą rozmowe ;d
17:15 Sir Nowaczek [47]: wylaze 17:15 Sir Nowaczek [47]: ide na ph 17:16 Baymosa [74]: zajete sa 17:16 Sir Nowaczek [47]: co? 17:16 Baymosa [74]: od nas ludzie tam sa 17:16 Sir Nowaczek [47]: ph zajete? 17:16 Baymosa [74]: ta 17:16 Baymosa [74]: na vt widze 17:16 Sir Nowaczek [47]: to expie na main wysepce 17:16 Sir Nowaczek [47]: exura 17:16 Sir Nowaczek [47]: exura 17:17 Baymosa [74]: pepen expi 17:17 Baymosa [74]: na powierzchni 17:17 Sir Nowaczek [47]: to kurwa gdzie ja se mam niby expic? 17:17 Baymosa [74]: wyjebane w to mam |
hah, musze cos sprawdzic, po to ten spam.
Btw. czym to nagranie odtworzyc? Plik Vrf. |
To sie przez Ventrilo odtwarza.
|
Juz odtworzyłem. Ciekawa rozmowa dosc, na koncu fajnie jak Nemtor wszystko wygadal ;d
|
20kk to ile krystalufff ?
|
Cytuj:
Co do wystawiania - ani Pedro, ani Kerston, ani nikt inny nie wiedzieli, że Doman i Sauronuss chcą się dogadac. A dla Dusk to był idealny pretekst, żeby się ich pozbyc. I jest jak jest. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Banished: permanently because of invalid payment
[CHAR]Belix Sacrum[/CHAR] [CHAR]Valygar Mistrz[/CHAR] [CHAR]Wedelk[/CHAR] + jakies 20 osob na faccu poddaliscie sie czy walicie teraz tylko akcje na facc place ? |
Cytuj:
Permanently, czyli kupią sobie nowego pacca i grają dalej o/ To nie jest until deletion jak miał Barles +) |
Sche'mat sprzedal kolejna porcje pacc...
Wyjebie kazdego kto jest na tyle glupi zeby mu dac posmakowac 200k... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |
|