![]() |
|
gdzie moge dobrze i efektywnie sklowac na 83 skila mam pacca
|
Mam pytanie czy dam rade expić na of na -1?
44 pally skile 76/61 14 mlvl EQ: Bohy, Blue Robe, Blue Legs, Vampirka, Scarf, Crwon Helmet I czy miałbym ostre waste na venore dragon lair? Oczywiście bez dl'i :) Może macie inne propozycje FACC pozdro |
22 lvl druid
gdzie expić??;):
Druid PACC LVL: 22 mlvl: 19 EQ: plate set Necrotic rod |
ktos up sie pytal o of na 46lvl dasz rade spokojnie ja tam moim dawnym pallem rowniez facc expilem od 37lvl 70 dist i na calym latalem(oprucz romu z krolem) exp szedl ponad 50k h wallem wsystko od orcow po warlordy
codo d lair czesto tez hodzilem ale waste raz mialem raz nie na d lair to looteria czy bedziesz miec waste czy + a ja czasami hodzilem na pojedynczego dl'a mam nadzieje ze pomoglem pozdro |
30 knight FACC skille 53/47 (to nie zart, nie mam zamieru skilowac) eq: dsm,c legs,crus helm,bohy,bs,demonka.
|
Cytuj:
Albo poczekaj z jeden, dwa poziomy i wtedy ;D. |
Cytuj:
|
no a z 60/60 gdize?
|
Witam!
Gdzie mogę expic knightem 28lvl skille: 57/53 mlvl:4 eq: warrior helmet, k armor, k legs, bright sword/crystal sword jestem FACC :) |
@Piciawek
Ghostland (scorpiony, ghoule, szkielety). Kopalnie dwarfów wszystkie poziomy do -3 włącznie. |
Nie Wiem :P
GREMLIN:
Na main: Paladyn; 8-10 ..... 10-15 Trole, Orki wszystkie poza zerk i lider, Rotwormy, Krasnale Zwykle Hmmm... to chyba znaczy ze 10-15 pall moze expic na warlordach?? xd Wydaje mi sie ze cos ominales :baby: |
exp a co innego? ;]
Mam pytanko, gdzie moge expic 29 knightem ze skillami 61+? FACC
Bo expie na mummy quest zabijam te beho, mumie wracam wchodze po drabince i kawalek ide i w dol tam sie respi slime , dalej 2 i dalej 2 beho... I po wybiciu znowu wracam itd. To dobry exp czy jest cos lepszego?? Z gory dzieki :) Niedlugo kupuje PACCA tzn. za 2 tygodnie jak wbije 35lvl i skile tak z 72+ ( bede gral z 15 godz. dziennie :P). Gdzie expic teraz a gdzie z PACCEM? |
Druid FACC: 34 lvl, 35 mlvl, p set/dragon shield (na huj mi lepsze)
Oczywiscie wiem, ze guardy, cyclops na mount sternum/poh, ale: 1. Mam kicki, pojawiające sie w nieokreślonym czasie, nie za często, lecz zazwczaj w czasie gdy expie ;> 2. Gram na serwerze, w którym jest sporo pk. Moglby mi ktos cos doradzic? @up Sprobuj slime + tarantule na dk (katedra). Ja 35~ knightem ze skillami 75 wbijalem 30k/h na samych slimach, tzn czekalem wiekszosc czasu na respa. |
31 Royal Palladin, PACC, 64/48, gdzie mogę expić? Na małpach dużo ludzi, a na scarabach ostatnio jakiś noob 60 lvl wbił i siedzi tam kilka dni ;/
|
Elo mam sorca 33lvl 33mlvl eq:c helmet, vampirka, woi , woce, p legi, blue robe + 15k w banku.Chcialbym sie zapytac gdzie expic zeby exp w miare szedl ale zeby byla tez kasa i jesli mozna to bez waste??
|
gdzie na facc zdobyc kase ja 75lv knight potrzebuje na nowy miecz
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
skille 79/77 ale gdzie jest najlepsza kasa na ef wierza czesto zajeta
|
Knight
lvl: 18 skille 58/58 axe(orcish axe) Gdzie expić?? |
Cytuj: