![]() |
|
No, Polska dzisiaj skopie tylek Chorwacji...
|
Po wynikach Chorwatów śmiem w to wątpić, ale oczywiście będę trzymał kciuki za naszych reprezentantów.
|
Cytuj:
Swoją drogą, słyszeliście dlaczego Boruc nie chce odejść z Celticu? Bo ma McDonalda na boisku >Meh meh meh meh... |
Mecz Nadal - Verdasco cudowny!
Zostalo 2,5 godziny do meczu, ciekawe ilu "fanuuffff" ręcznej w przypadku porazki Polaków w półfinale i ewentualnie o 3 miejsce znów wróci do tego lamerskiego sportu siatkowki. |
jutro ide na impreze i wale 100 wódy na wejscie, 50 za odpadniecie niemcow i 50 za wygrana polakow z norwegia, jesli dzisiaj polacy wygraja z chorwacja to bedzie ostry beton : )
|
Ale wpierdol dostajemy.
|
Imho od początku graliśmy tak jakbyśmy bali się rywali. Na początku tylko Lijewski coś rzucał, później się rozkręciło, zrobiła się nadzieja tuż przed przerwą. A druga połowa? Dalej koncert tego całego Alilovića (Czy jak mu tam). 3 bramki Polaków przez pierwsze 18 minut drugiej połowy- to chyba najbardziej oddaje sytuacje na boisku. Całe zamieszanie z tym całym parkietem czy linoleum to już w ogóle żal jak na tak wielki obiekt, ale na pewno nie ma co w tym szukać usprawiedliwienia-jednak trzeba przyznać, że wkurviało to nieziemsko.
Świetna była taka jedna akcja Chorwatów zakończona bramką, co jeden z ich zawodników dostał piłkę już w polu karnym i w locie taką ładną niską piłkę puścił.W drugiej połowie to było, a komentator TVP skomentował to jako "popisowa akcja Chorwatów" -może ktoś skojarzy :d |
Cytuj:
Ps - parkiet rox. ;d |
Z góry wiadomo, że Chorwaci mają słabszą kondycję. Według mnie to mecz był ustawiony, jak odklejała się nawierzchnia i oni ją "naprawiali" to Chorwaci sobie odpoczywali... Jakoś nigdy to się nie zdarzyło to tej pory, a już ani razu w meczu na takim szczeblu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trochę słabo im dziś, no ale cóż, taki jest sport;) |
I tak jestem z nich zadowolony,dali z siebie wszystko zabraklo troszke szczescia,a jeszcze bramkarz chorwatow gral b.dobrze.
|
Cytuj:
Trudno przegraliśmy. Przeyjemy. |
Bardzo pomogli także kibice chorwaccy, to bylo niesamowite z ich strony.
|
Największe wrażenie zrobił na mnie Chorwat, nie pamiętam nazwizka, komentator reklamował go jako "mózg ekipy Chorwacji, gwiazda piłki ręcznej" itd, na początku zaczął na ławce, a gdy wszedł...
... gra przychodziła mu z taką łatwością, robił co chciał. Jak dla mnie to on był bohaterem meczu, a nie bramkarz Chorwatów. Edit: Ivano Balić |
Balic gral slabo, mnie denerwowal ten cupic. Trudno nie udalo sie. Mozna szukac przeczyn. Doping, ciagle naciagane karne dla chorwatow i nieuznanie bramki jurasika, my dostawalismy karne jak bylo juz po meczu, czy odklejajaca sie podloga, ktora na pewno bardziej dekoncentrowala naszych, bo musielismy odrabiac. Tak czy siak, chorwaci zagrali lepiej, mieli silniejsza psychike. Trudno sie mowi, i tak reczni zrobili wiecej niz mogli, chociazby awansujac do polfinalu. Mecz z Norwegia zapamietam na dlugo, tym bardziej, ze ostatnim rzutem wyeliminowalismy Niemcow. :D
|
A mnie po prostu ROZBAWIŁA decyzja sędziego, kiedy Tomek Tłuczyński stał z piłką przed polem bramkowym Chorwatów, wbiegł na niego Chorwat który się przewrócił i sędzia odgwizdał faul w ataku ... ;/ W ogóle dużo decyzji sędziów było co najmniej dziwnych ... No ale było widać że się starali ;]
btw. fajnie to wyglądało jak chłopcy w garniturkach coś przy podłodze majstrują ^^ |
Cytuj:
|
A tymczasem najbogatsza drużyna na świecie pokazuje na co ją stać. Przegrać z beniaminkiem, grając z przewagą jednego zawodnika. Nono, bardzo ładnie. Fajna sytuacja po której koleś ze Stoke dostał czerwo. Nieźle się przypalił ;d
Stoke 1:0 ManCity |
Na siłe chcecie udowodnić, ze jedna z przyczyn porazki byly pomylki sędziow. Gówno prawda po za 2-3 decyzjami na nasza niekorzysc nic wielkiego nie bylo.
Z Juve jest źle... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |
|