![]() |
|
TLR #138
Ukryty tekst:
|
@Eerion
Combo atakiem to zgładzisz, ale Milano. Oczywiście zakładam że jednak dołączysz do obozu tych którym SD nie spodobało się. A nawet jeśli się mylę to chętnie posłucham twoim argumentów. @Milano Moze kreska troche stara, ale za to treść jaka. Co prawda ja musiałem doczytać na wikipedi, bo zrozumieć to wszystko, bo po 1. razie jest naprawdę ciężko. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Po co zaczynać wojnę jak jej wynik jest z góry przesądzony?
@Saikano Narazie tylko 4 epy, ale coraz bardziej mi się podoba. Troszkę nietypowa kreska idealnie pasuję do histori. Ciekaw jestem jak się dalej rozwinie. Do tego całkiem nieźle się to ogląda. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Ojj, wy cały czas o TLR... Chyba wezmę się za czytanie tego.
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
A poza tym skończyłem VK:G. Nie spodziewałem się, że się tak fajnie skończy. Ogólnie, ostatnie kilka odcinków niemalże mnie urzekło. Teraz dokończę sobie efa i chyba ściągnę sobie Ergo Proxy : |. |
Poprostu lubie smutne anime. A Saikano ma to coś dzięki czemu lekko się to ogląda, nie patrzy ile zostało do końca odcinka.
Nipah~! Corgar Frizz |
@Nari
Chyba tak... : P @Corgar Ogladaj dalej! CHISEEEEEEEEEE <3 |
Cytuj:
|
@Nari
Pokemona wolisz? Zoofil jeden :< |
Sie odezwal... Lolicon! XD
|
@Nari
Co to za stwór? :S |
Cytuj:
Jezu jakie nudne było to wczorajsze Death Note. Mam nadzieje że w dzisiejszym filmie będzie lepiej. Shakugan no Shana II - czemu to się musiało zmienić w love story od 1 epa!!! Najlepsza postać tego anime - Marco - "My sweet, drunk Magory Daw" :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Que
Ro-ri-i-ta! Boku wa rorikon! Znajdz taka piosenke o zoofilach, cwaniaku! xD @Nari Nie jest, Pikachu jest fajniejszy. |
Pokemony suxują.
|
Cytuj:
Cytuj:
EF2 Ukryty tekst:
|
@Nari
Jakie podrzedne? Bluznisz heretyku! @ Przeszukujac dysk znalazlem Higurashi Daybreak, i nie powstrzymalem sie od pokonania Rika i Hanyuu calej Hinamizawy xD Gre polecam z calego serca! |
Cytuj:
@Ergo Proxy No cóż... Zassałem pierwsze 12 epów... Zobaczymy czy spodoba mi się, choć na razie zbytniego wrażenia nie robi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |
|