![]() |
|
Normalnie ale sie usmialem przy tym, glownym powodem wyrzucenia WRA byly pacc schemata a jeszcze ludzie daja sie na to nabierac, ja pierdole, ale beka ^^''
|
Rester, nie poszedłem tam od razu z jednego prostego powodu - od początku byłem z Dusk i myślałem, że było warto. Nie chciałem walczyc przeciwko Inshon, dlatego jak pewnie zauważyliście, nie wychodziłem na żadne akcje, podobnie jak m. in. Has'ek, Shelbo, Spaaw itd. itp. Takich osób było całkiem sporo. No a ta kasacja konta na ventrilo była kroplą, która przepełniła czarę goryczy. Pytałem na tibii Orzecha czy tam Dinoxa, chuj wie kto siedział na Taifie, o co kaman, bez odpowiedzi. Wyszedłem z Dusk i skopiowałem "You have left the guild." Taifunowi. Wtedy mi odpisał po raz pierwszy tego dnia - "No to papa". Jak zapewne się domyślasz, w*****łem się troszkę, napisałem na gg do Poula co się stało na co on do mnie "To chodź dla beki do Inshon Xd". I tak już zostało. Potem spam pytań - "Byłeś spy?!" "Czemu tak pochopnie postąpiłeś?" "Karaś ja nie rozumiem, od początku byłeś w Dusk a teraz..." itd. itp.
To co, Rester, odpowiedziałem wyczerpująco? :P |
No dzieki za odpowiedz :) Co do tego niewalczenia w wojnie, byla i jest gildia Sunblade ktora nie bierze udzialu w war, tam mogles isc jezeli niechciales walczyc, twoja sprawa, twoja decyzja :) Szanuje to.
|
@up
Spaaw nigdy nie walczył ;) Był sporadycznie na paru akcjach, przynajmniej za moich czasów. :baby: |
Cytuj:
@nozowniczek Huja wiesz , a sie odzywasz. Sche'mat juz dawno nie sprzedaje pacc. elo |
Cytuj:
|
@Diablord
Jakbys nie zobaczyl nozowniczek to nikt z Inshon tylko jakis przydupas, ktory chce byc fajny. |
Cytuj:
edit: Ale bug, prawie jak pod Karlin. |
Cytuj:
Może tak UŻYTKOWNIKOM? |
@up
lol widze ze nie przezyjesz bez nabicia bezsensownego posta :S Ak,ó'rat musiales sie przyczepic ze napisal tak a nie inaczej? ?lol TERAZ MASZ Cytuj mojego posta i napisz ze jestem noob bo napisalem przez ó a nie zwykle u.!!!!! |
[CHAR]Rester[/CHAR]
Apr 26 2008, 11:51:55 CEST Died at Level 168 by a ghoul Jak to zrobiłeś?:p |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Caly swiat tibijski sie z niego smieje wiec co mogl napisac ;] |
Cytuj:
|
Jesli sie nie myle to on pisal o tym w temacie ze swoimi zdjeciami.
|
ktos up wspomnial o banach za pacce.. HUJA WIESZ A SIE WYPOWIADASZ !! tyle z mojej strony.
|
lol
Jakaś akcyjka by się przydała .. bo na razie nudą wieję nic sie nie dzieje..LYPAAA..
|
Cytuj:
Btw. 40% do 170 :p takze juz dawno odrobione :) Net padl :< i potezny ghoul mnie zjadl :/ |
dzisiaj na erigu [CHAR]Spaaw[/CHAR] miał 266 lvl, a jak się patrzę na Whoisonline to jest już wbite 268. Ostre pg, ciekawe ile kk :evul:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |
|