![]() |
|
Gdzie expić pallem FACC skille 41/28? Myślę, że do środy doskilluje do 52/32. EQ: Brass legi, scale armor, steel helmet, speary, dwarfen shield i silver amulet, laether boots. Z czarów mam light healing, jednak mam malutki problem z expem. Proszę o podanie potworów i miejscówek.
|
@mc200
Dragi, może trochę doskiluj.. Moze cyclopolis, tomby. @kijwieco Teraz to elfy, a na paccu to minosy na darashi jak masz obi knifa, może dworki. @DemonicKuba Dasz rade, ale zwracać się raczej nie będzie. Może dragi w veno byłyby lepsze.. Albo jak wbijesz 50 lvl to deep fibula. |
@lokkib
EQ troszkę słabe ale nie to chciałem powiedzieć Możesz sobie expić na Dark Catedry o ile wiem poradzisz sobie z takimi skillami ale to zależy jak umiesz grać. A pozatym możesz iść na kopalnie dwarfów i możesz czasami iść na Sodiera :P |
Gdzie expić 31level 4mlvl knight facc z eq: steel helmet, k armor, k legs, medusa shield, beastslayer axe?
|
Skromny poradnik dla knighta
Oto skromny poradnik dla knighta:D
Zacznijmy od skilli;) 10lvl - 20/20 15lvl - 40/40 20lvl - 60/60 25lvl - 65/65 30lvl - 70/70 50lvl - 80/80 80lvl+ - 90/90 100lvl+ - 95+/95+ P.S Pamietajcie ze tylko mozecie przyjac 2 ataki na tarcze:confused: 3itp. idda w armor;( Gdzie expic:confused:(Wymieniam tylko te na ktorych tylko ja expieX() 8-10lvl - Trolle(AB) lub roty(Pelno ich :P) 10-15lvl - Dwarfy(Kopalnie Kazordoon) 15-25lvl - Dwarfy soldiery(Kopalnie Kazordoon) 25-30lvl - Tutaj lekke rozłamka bo mozna dalej expic na soldach albo pojsc na guardy... 30-50lvl - Dalej dwarfy guardy , mozna tez chodzic na dragi a nawet gsy:evul: 50-60lvl - Hmm.... ciezko dla pacc mozna sprobowac sie na hydrach 60-70lvl - Warlocki(Zabezpieczcie sie oprocz uhow i life potionow w hmm itp.) 70lvl+ - Demony Co ze sobą zabrac: 1-lina 2-lopata 3-(10lvl+)Bp ih lub Bp potionow 4-(20lvl+)Bp uh lub Bp potion 5-(25lvl+)Hmm. , gfb itp. P.S To moj pierwszy poradnik wiec nie badzcie za surowi ;) Mam nadzieje ze sie spodoba:cup: |
@up
nie nie podoba się... dobrze było tylko na 8 lvl z tymi trollami... |
Knight 38 lvl FACC
Knight 38lvl skile 71/70
Eq: Dsm, demonka, rh, c legi, bohy, p ammy, i bs/ black steel. Gdzie ja moge wyciągnąć 20k/h?? Bez waste Czy jest to wogóle możliwe żeby mieć tyle expa knightem na faccu na tym lvl? |
Cytuj:
@up Jest mozliwe, chociazby elf fortress albo katedra. @Piciaz1213 Taaa, szczegolnie najlepiej bic guardy, majac do dyspozycji lepsze expowiska. Exp sobie dalej, zobaczymy jak ci pojdzie hunt solo na hydrach z 50 lvl, na wrl z 60 i na demonach z 70 :) Radze ci pisac poradniki na te tematy na które masz jakiekolwiek pojecie. |
Cytuj:
Knight raczej nie będzie używać IH a UH to myślę że ze powyżej 35 lvl :P |
Cytuj:
|
45 PALL, SKILLE 75/59!!!???
(tak żebyście zauważyli :P). |
Poreda a jak myślisz... mi chodziło po upie ;)
@Up Możesz sobie iść na PoH na Dragi i GS'y :P A możesz też iść na DL'e |
@Piciaz1213
Stary, co Ty na 11 lvlu możesz wiedzieć o hunceniu na np. 70 lvlu? Chcesz jechać demce na 70? Prosze bardzo, nagraj mi filmik żebym mogl sie posmiac ;] Hydry na 50 i wrl na 60 to też niezły pomysł :P @Sharko123 Elfy, może Dark Catedral. |
34 ek
Witam chcialbym sie dowiedziec gdzie moge expic (szybko) 34 ek skile po 65:65 eq to g arm crus k legi boh vampirka crus pacc arena lub facc:)
|
59 lvl elite knight,skille 71/69(jebac je ;d),eq:rh,aol,dsm,mms,heroic axe,bohy,k legi
gdzie expic mam pacc;p swiat non-pvp |
Mam Elder Druda i mam problem ... gdzie moge expić z 30lvl + ale tak zeby szybko wbije lvl (mam mnóstwo bp uhów , świat no-pvp) [C
|
30 druid
27 mlvl b robe , plegi , platinum amulet , guardian shield , 3,5 bp mana potion, 0,5bp health potion chodzi mi o szybkie wbicie 33 lvla FAST !! |
JA TO SOMA CO ON TYLKO MAM EQ
B ROPE , B LEGS , CROWN HELMET , VAMP SHIELD , PIRATE BOOTS , lvl - 31 mlvl - 31 |
Witam,
Gdzie epxic 47 RP , moze nargor? jesli na nargor to w ktorych miejscach? jesli nei nargor to gdzie? gdzie jest dobre miejsce z dragami? Gdzie expic 23 EK? |
GDZIE EXPIC NA ROKU !
1lvl- Raty 2lvl-Radze zalatwic sobie jakies eq w miare .. noi Spidery Bugi wolfy 3lvl-Spidery Bugi Wolfy 4lvl-Spidery Bugi Wolfy 5 lvl spidery bugi wolfy 6 to samo 7 to samo Moim zdaniem na tych potworach najszybciej idzie exp na roku POZDRAWIAM! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00. |
|