![]() |
|
Najbogatszy na swiecie ejst chyba menczester united, nie wiadomo ile tej kasy araby zamierzaja dac na city.
|
Cytuj:
United z Glazerem najbogatsze ? No hm... :D |
United to aktualnie tonie w długach. O ile dobrze pamiętam (wcale nie jestem pewien) to chyba Manchester ma pożyczki na ok. pół miliarda euro/dolarów/funtów? Ale inni też nie są w jakiś super sytuacjach. Nawet Arsenal się zadłużył w związku z nowym stadionem.
|
Cytuj:
btw. dzisiaj ładny meczyk Chelsea - Liverpool xD |
Cytuj:
|
Ale długi też mają ;)
Dzisiaj trzymamy kciuki za 0:0 na Anfield. Oj najbardziej by mi to odpowiadało. |
Pewnie niewiele tutaj entuzjastów futbolu amerykańskiego, ale zainteresowani na pewno wiedzą o dzisiejszym Super Bowl! Pittsburgh Steelers vs Arizona Cardinals. Co ja bym dała, żebym mogła się teleportować na Florydę. : )
|
Cytuj:
A co do SuperBowl - i tak wiadomo, ze Arizona wygra. |
Cytuj:
|
Schodząc na temat ręcznej, całkiem nieźle sobie radziliśmy w pierwszej połowie : )
|
Sławek rządzi. Ja będę pił alkohol B)
|
no ale przynajmniej nie ściemniał :D ale tylko jak usłyszałem to pytanie to powiedziałem tacie ze śmiesznie by to wyszło jak by powiedział że zaleje się jak świnia dużo się nie pomyliłem :P
Ładny meczyk ale powinni być w finale ;( |
Cytuj:
|
Sędziowie wyraźnie dla Chorwacji. Ale i tak wygra Francja 27-24 \o/
|
kurwa co za łysa pała... jak ja nienawidzę tego sędziego Mike Riley czy jak tam mu... Dawno się tak nie w*****łem...
|
Messi zapewnia kolejne 3 punkty Barcelonie, jednak martwi to że Pique i Marquez dostali czerwień, a Puyol jest kontuzjowany. To oznacza, że nie ma obrony na kolejny mecz. Na środku pewnie zagra Abidal z Caceresem, a na lewej Sylvinho...
edit. nie wiem czy jeszcze Alves nie będzie pauzował za kartki ;/ |
Francja!! Ale jeszcze nie wszystko stracone, podłoga cała :D. Messi =* znowu wygrał nam przegrany mecz.
|
Messi 5000! : D
|
A kto dzis oglądał meczyk Celticu z Inverness ?? Boruc wrócił do formy:) hehe
|
Francja mistrzem, ale końcowe minuty meczu mi się nie podobały. Szkoda mi Chorwatów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45. |
|