![]() |
|
/\ Mistrzostwo. Rozjebales typa na cyce.
Pipah - kopiowac to mozesz w punktach ksero :/ Na huj takie duze litery? Stary stal z pasem nad toba? |
Cytuj:
|
Cytuj:
I gwozdz wieczornego programu, motto zyciowe Virona : 'Padles? Powstan, Idz odrob level ! ' better use durex supersafe ! |
Cytuj:
|
Vincento mój ty kochasiu masz buziola :*:*:*
Co tam chłopaki na Iridi słychać? Podobno jakaś wojenka znowu trwa? Nie myslieliście żeby podać sobie dłonie w geście pokoju i dobrej woli,zapomnieć o waśniach i budować nowy lepszy serwer? Pozdrawiam starego ziomka Kiełka :P P.S Życzę masy fragów! Niech wygra lepszy. |
Wojna! Kurde... dawno mnie tu nie było ;D
|
Cytuj:
Pozdrawiam i buzioluje muj fan Alora hehehehehehe:cup::cup::cup:B) Wasz szczerze, Shane ~ |
noms hehe pozdruwka dla vikinga ktury obhodzi dzis 18 urodziny i lezy na peronie z nogom w gipsie hehs bo se zasnol jak czekal na pociong do warszawy nowego swiata hehessssssss;];];] najlpeszego :*
|
stoooooooo lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sto lat to za mało, sto lat to zamało, może z dwieście by się przydało :D
HB WIKING!:cup: |
noms poszedlem z shiela ded 90 palka i sie dednol i mi powiedzial :
09:25 Blade Moran [87]: mansay mialem ale jak bym mial health 09:26 Blade Moran [87]: wale twoja matke w dupe 09:26 Blade Moran [87]: smieciu se wracamy do karlinu a tam : 09:33 Xermvis [75]: masz huntek 09:33 Xermvis [75]: smieciu 09:33 Shielona [48]: ta] 09:33 Berlan [33]: k 09:33 Berlan[33]: relog kurde :| |
GP NA IRIDI
10-900k, taniej niz allegro gg 2460198 |
Rebbs
Sep 12 2008, 23:17:18 CEST Killed at Level 104 by Zook Elvis and by Bard Argon witamy w gronie poskromionych ;s |
noms 1:1 dzis bo mighty king sie wydedzil kurde jeszcze mnie jakis baran fragnal, wczesniej tylko 150+ :S nie ma to jak sie zesrac i spierdolic widzac 2 wiecej ludzikow _/ stare bongo<3
|
Cytuj:
Niedosc ze glupi jestes to jeszcze slepy Vrell Sep 12 2008, 22:41:24 CEST Killed at Level 51 by Dardiuz Master Pajak Sep 12 2008, 16:34:51 CEST Killed at Level 81 by Titzu :cup::cup::cup: |
Cytuj:
niewiem po hu.... ty sie tak tu blaznisz preciez jestes nikim i pewnie w RL tez jestes wielki gownem wiec skoncz i wstydu oszczesc wielki NOOOBIE 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby:;(;(;(;( ;(;( |
Cytuj:
Dobra, bylo 2:1, od nas Kurumai i ja, od nich Rebbs. wole miec 75 i bic kogo chce, miec hunta i paymenta 500k niz miec 130, wchodzic w dupe szwedom, a jak mnie ubija to placic, tak jak Ty. |
Cytuj:
|
Pipah Ty masz 130 i deduja Cie 50.
Co do wstydu, to Ty go oszczedz i skoncz te swoje gowna warte wypowiedzi. |
Cytuj:
Wy*******aj ? Forum jest dla wszystkich wiec poco gadasz takie glupoty AHA i ja niemam 130lvl ani nie jestem aslickerem ja tu nawet w tej chwili nie mam postaci tylko obserwuje sobie ten serwer bo troch tu gralem ale nie myslalem ze ta gra tak moze popierdo..... wam we łbach szkoda mi was :baby::baby::baby::(:(:( |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |
|