![]() |
|
Witam Znowu ja :s Tym razem chce zapytac Gdzie mam expic :pp
Mam 19 Palka na Swiecie Secura Non pvp :P skile 55/41 Eq Denneee Bo po hacku :/ P armor dwarven shield studded legsy solidier helmet SPiry aha jak bym zapomnial mam Pacca |
Witam,
Mam 17 palladyna, skille 62/44, eq: steel helmet, ancient shield, scale armor, plate legs, buty i wale ze spearów. Gdzie moge expić, żeby było w miarę expa i sporo kasy. Aktualnie expie na Ghostlandzie i w kopalniach dwarfów (Soldiery i Guardy), ale jest tu dużo ludzi. No i teraz mam 3 pytania: 1) Gdzie mogę expić, żeby było mało ludzi (albo trochę, tylko bez przesady), 2) Czy mam jeszcze skillować? Jak tak, to do ilu? 3) Czy mam zmieniać eq? Jak tak, to oczywi¶cie na jakie? Ps. Nie mam Premium Account (PACC, jakby kto¶ nie wiedział :p ) Z góry dzięki za odpowiedĽ, pozdrawiam. Zapomniałem dodać, że gram na ¶wiecie PvP (Galana) |
@ Expij w 6 Kopalni dwarfow na guardach i soldierach. Eq zmien najlepiej na noble armor i crown helmet potem pomyslimy. O 6 kopalni zaden noobek nie wie zeby mogl loota podbierac i potwory rozwalac.
|
Cytuj:
33 lvl i idziesz na tomby jezeli masz paca oczywi¶cie jak nie to kazo ;] |
Cytuj:
;):] |
37 sork
heh 2 raz...
37 sork- facc, b robe, k legi. p ammy, boh, c helmet, meduska woi/woce - bez waste tzn moze byc ale male i exp ponad 25k+ |
up. guardy
|
Kurde :/ 28 palladyn 63/41 K. Armor, Plate legi, Crown helmet, Dwarven shield. Kurde :/ koledzy mowia ze na dragach... czy potrzbyje jakiegos blokera? CZy tylko teraz musze na dragonach expic?
|
21 pall skile 70/58 10 mlvl
Eq: mammoth fur cape ,crown helmet ,dragon shield ,leather boots ,p legi |
Knight 12 lvl 3 mlvl 52 / 52 > P armor P legs steel helmet serpent sword :) żółwia tarcza :) nie mówcie tylko ze trole dwarfy itp tylko konkretnie a fibula ciagle zajeeta ;/
|
...
Witam
Mam teraz duzy problem a mianowicie mam 32 druida 32 mlvl eq dobre (bohy mam) niewiem teraz gdzie expic expilem sobie powolutku na mino mount z powodu kaski ale teraz zalezy mi na ladnym szybkim expie bez waste najlepiej na guardy wolalbym bym jeszcze niechodzic bo beznadziejnie sie je bije majac taka rozdzke nawet monk niepomaga bo jest strasznie wolny pisac tu albo lepiej na prv pozdro |
@up
wbij 33 na soldierach czy gdziekolwiek z Necrotic rod, kup Hailstorm Rod i wio na guardy : ) @boss'iarz spróboj minotower z lootbagiem zarobisz na lepsze eq : ) exp na 12 lvl bedzie nawet dobry, w razie czego uwazaj na archery ! @lufcik ha ! sam mam pallka :P guardy, poh (mino,cyce,tarantule uwazaj na gsy...) |
knight
teraz Ja:P mam knighta 30 lvl skille 75/76 vampirka bright sword croused helmet dsm i crown legs gdzie chodzic solo zeby duzo kasy i troszke expa a gdzie z kumplem pall około 33+ lvl
|
Cytuj:
Z palkiem lecisz na dragi, choc moze byc ciezko po upie. |
Gdzie kupic bow w Carlin
mam maly problem bo nie wiem gdzie kupic bow w carlin zeby nie szukac na trade bo to duzo szukania i jak sie okae ze gosco w Venore albo gdzie indziej a ja w Carlin to miu sie odniechcewa szukania......jak ktos moze to niech odpowie na ten post..........:confused::confused::):elf:
|
Cytuj:
Mozesz kupic u npc Peraca. http://tibia.pl/item/Bow Tutaj go znajdziesz :). |
Mam dylemat> mam knighta na 11 lev
Moje skile na dzien dzisejszy to 35/31. Nie wiem czy to sa odpowiednie skile jak na ten lev. BŁAGAM O ODP.;( |
<....>
Mam dylemat> mam knighta na 11 lev
Moje skile na dzien dzisejszy to 35/31. Nie wiem czy to sa odpowiednie skile jak na ten lev. BŁAGAM O ODP.;( |
Witam
Mam pytanie gdzie expić knightem 11 lev skille 60/60 w axe 4 mlev Eq: Knight set Dragon shield crus helmet fur bootki i orcish axe. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |
|