![]() |
|
I bardzo dobrze, że przesrali... dostało im się za nas !:D
Kiedyś ja będę się cieszył ze złota :D |
Ciesze sie zarowno z wynikow Polakow jak i meczu finalowego. Nie lubie gdy gospodarze wygrywaja bo sedziowie w niektorych meczach pomagali,moze nie az tak stronniczo jak w korea&japan 2002,ale niesmak pozostal.
|
Jeeeest!!! Polacy trzecie miejsce, brawo! Świetny mecz rozegrali, Bielecki jak się wziął za strzelanie goli to przestac nie mógł :)
Francja sprawiedliwie została mistrzem świata, Chorwaci byli słabsi;) |
Cytuj:
Cytuj:
A Bielecki dzisiaj bardzo ładny meczyk zagrał ;] btw. dobre to było jak Chorwat się na sędziego piłką zamachnął ;p albo jak Balic i ten Serb co we Francji gra (nigdy chyab nie zapamiętam jak on się nazywa X() się pocałowali prawie ^^ |
A Torres jest gópji.
|
A Milan zwyciezyl 3:0 :<
|
A Inter zachaczył dupą o mielizne - 1:1 z Torino ^_^.
Shay Given w MCity... Ło... |
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=FQ7L5hPzfj8
Sami ocencie... za to czerwona? ; ))) Fakt, wjechał prosta nogą... ale dla mnie to jest maksymalnie, ale to naprawdę maksymalnie żółty kartonik... przecież to Lampard dostał kopa od Alonso w tym starciu. Poza tym najpierw trafił w piłkę. Co do meczu... Gdyby nie ta kartka mogło to się trochę inaczej potoczyć, mogliśmy wywieźć chociaż punkt z AR, ale nie ma co się usprawiedliwiać, raczej zasłużona porażka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Maggic
No to bylo bardzo niebezpieczne zagranie. Takie miedzy zolta a czerwona kartka. Sedzia sie zdecydowal jednak na czerwona i w sumie slusznie, bo taki wslizg mogl skonczyc sie wbitymi korkami w srodstopie. Inna sprawa, ze Alonso kopnal Lamparda..mimo wszystko, tez pokazalbym czerwony kartonik ;p |
W meczu WBA- Manchester sędzia też dał czerwo zawodnikowi WBA za takie gówniane zagranie, kwalifikujące się tylko na żółtko. Ale jak wszyscy wiemy- sędziowanie w lidze angielskiej zazwyczaj pozostawia wiele do życzenia.
|
FRancja-Chorwacja
A mi się podobała końcówka :D Byłą ciekawa. Ogólnie brawo Francja, ja tam nie kibicowałem w finałowi żadnej drużynie, a meczyk był ładny. PS. L'pool 2-0 CFC... ... Czerwień dla Franka to jedno... ... 15-1 w celnych strzałach dla L'poolu to drugie... |
Cytuj:
W meczu takiej wagi mógł pokazać żółty kartonik... takie jest moje zdanie. Mimo wszystko jestem pewien że kara na Lamparda zostanie odwołana, natomiast Bosingwa dostanie 3-4 mecze kary, za kopnięcie w plecy Benayouna :P |
Piotr Reiss zatrzymany w związku z korupcją, co za ******, *******!!!!!!!
Najlepszy jest jest to ze obecny kks LECH nie moze odpowiadac za korupcje wkp LECH. I niech mi ktos powie, ze nazywanie ich Amicą jest bezpodstawne i chamskie. |
Cytuj:
nie wiem co zrobił bosingwa, ale mam go w FPL :( lipa jak mi go zawieszą, ale zasady zasadami :p |
"Życie to walka, a Lech to pralka" : P...
|
Cytuj:
@edit Dobra już wiem @down Prosił cię ktoś o zdanie? Nie? To zamknij mordę! |
co do zatrzymania niejakiego piotra r. no to zdziwiło to kogoś ? mnie w polskiej piłce nic nie zdziwi. myślę, że wiele osób powinno zostać złapanych a nie zostaną dla dobra wizerunku, ktory i tak jest na bardzo niskim poziomie. zdziwiłbym się jakby leo zatrzymali : )
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |
|