![]() |
|
okeej wiadomo że zawsze znajdzie sie grupa debili co bedą bardzo przeżywać emocjonalnie wyłączenie tibiiiiii na 20 min czy ch .. wie tam ile ale też nie można komentować tego przez 7289347239 nastepnych stron/postów które będą powtarzały jedno i to samo ...
Po prostu są ludzie i tibiojebcy ... tych pierwszych trzeba szanować tych drugich ignorować ;] @up Ku**a według mnie jak już załatwiać takie rzeczy to tylko z ludźmi których znasz w rl ... troche zje***** sprawe ;/ |
No freeman popieram Cie. Xiaczek zje*** troszke ale coz czlowiek sie uczy na bledach:( straszne ale ponad czasowe i prawdziwe:confused: ale nie rezygnuj tak łatwo z gry odpusc sobie na kilka dni i zacznij znowu!!! Chociaz Twoja postac
i Twoje zycie;) |
|
@Up
lol noob @Down Uhahhaa, trzeba byc idiotą, żeby bezgranicznie ufać komuś, kogo się nie zna nawet miesiąc, a jeszcze większym się jest kiedy daje się zarobić tej osobie ~200 zł pzdr pocwicz |
Cytuj:
pzdr pocwicz |
ehh
nie kazdy jest zorientowany w cenach cc itp.
po prostu zwykle przeoczenie ;[ |
no nie wiem ja kupiłem pacca za 300k na 180 dni i go dostałem także zależy od osoby sprzedającej ; )))
|
@up o kur.. nicole gratz !@!@!@
Jestes Pro no waste =* |
@Xiaq
powodzenia w rl ;) ja tez za czasow, gry gralem knightem na honerze zostalem okradziony na 200k + bohy, rowniez na pacca ;) ufalem tej osobie, bo to rl mojego bro, no ale jakos sie wytlumaczyl, ze byl posrednikiem, ze to nie on no i trudno ;x |
|
Cytuj:
Ban + 4x ded = Irytacja/frustracja ? tak btw. każdy popełnia błędy ... GZ all up |
|
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
@wracam za tydzien z "PG" @alort 5 lat? To cos ci nie wychodzi u nas na servie ;> |
|
@up
2x Blue Djinn AHAHHAHA Mój bro upier.dolił tego morona |
2x up
dziwne bo mam neostrade i padlem aby raz przez nia na 32 lvlu a mam 107 o0 |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |
|