![]() |
Wreszcie sie jakis rogal odezwal:D A nie ci "wielcy pogromcy rogali"
|
NIestety ale ludzie dobze grajacych rogalami trodno zmusic do wypowiadania sie na ich temat ponieqwaz maja charakter jak typowy rogal. Nie rzucac sie w oczy i wypowiadac sie tylko wtedy keidy trzeba a nie wtedy kiedy jest bezsensowna klu(ó?)tnia.
|
"Najglosniejszy na sali, jest najslabszym na sali"
|
omfg nie no ludzie ty opierasz swoje dosiadczenie rogalem na pvp na 50 lvlu ? gdzie podejdziesz do kogos na stealhcie i walniesz crita powiekszonego o 3x ? Jeszcze pewnie jak wrog leje moba nie ?
Na arenie jak bedziesz kurwa zwlekac zeby walnac tego imbastycznego crita twoj kompan padnie jak szmata. Po drugie priesta w vengefulu 470 resi~ 12.000 hp > shadowforma > armor 4000~ wpada Ci na niego tylko 50% twojego smiesznego hita z noza, samymi dotami Cie zjedzie. Rogal jest do bicia na arenie kogo innego, ale napewo nie priesta. |
Po co sie klocisz? Lepiej zakonczyc rozmowe. Btw wiara uwaza ze disco/holy ma lepszy dps niz shad, ale nie jestem taki pewien. A priest posiada az jednego dota haha xD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Co by wam powiedzieć... Chciałem jedynie zauważyć, że żaden mag nie ma 4.5k hp tylko więcej ale to nieistotne. Rogal wygrywa z magiem głównie dzięki cloak of shadows, a przynajmniej mój rogal. Jakbyście nie słyszeli, była taka seria filmów World of Roguecraft, koleś tam ownował na 60tym ludzi za pomocą 2 hotkeyów to dopiero wymiot xD.
Tutaj mała scena o równowadze w wowie między klasami ;D Papier kamień nożyce http://www.youtube.com/watch?v=YJWeW...eature=related Ogólnie brechtam z tego ;D |
Witam nudziło mi sie to postanowiłem dać ss'ka...
Tylko to jest coś takiego jak ewenement chyba? 1.http://img246.imageshack.us/my.php?image=aaavg8.png 2.http://img412.imageshack.us/my.php?image=cccdc7.png |
Cytuj:
|
mówiąc o jakimś ewenemencie miałem na myśli postać na ss'kach
to Mob nie? niedługo dam normalne zdjęcia...może... |
|
Mam takie pytanko: otóż mam dwie postacie jedna to dwarf hunter 19lvl a druga to draenei priest na 12. Nie wiem którą postacią grać, czekam na wasze opinie.
|
eeeeeeeee a jaki system grania preferujesz ?? samotne podroze po calym azeroth czy wielkie bitwy i epickie wyprawy z kumplami ?
|
eeeeeeeee a jaki system grania preferujesz ?? samotne podroze po calym azeroth czy wielkie bitwy i epickie wyprawy z kumplami ?
|
samotne podróże.
|
Polecam granie Hunterem jest za****ty xD zwłaszcza night elfa :P....
Sam mam 21lv NE huntera^^ |
Ja mam 19 hunter dwarfa.
|
nie graj huntem bo latwo go wyexpic lecz potem kazdy hunt ma zonka bo na arenach granica mozliwosci hunta to w najlepszym seciku 1900~ sa wyjatki ale smieszna klasa na areny.. ;p
|
Takie pytanko od newbe...
Mam 11lvl Blood Elf'a paladyna. Pytanie brzmi: W jakie talenty mam inwestować? Wiem, niski lvl, ale chciałbym już zacząć myśleć o przyszłości, a postaci nie chce spieprzyć. BTW. Blood elfki są śliczne :) |
@up: To zależy, ja radziłbym tobie iść w Holy, a potem protection, bo to są dwie drogi dobre dla palów grających w drużynie, ale to, jak będziesz chciał zależy tylko od ciebie. *poprawione* Reset talentów 1g ;'(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |