![]() |
Lord Caleth to polak? :O
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH HAHAHA |
Patrze wczoraj to prawie wszyscy polacy wbili rekordy expa :p
|
Cytuj:
|
Portugalczyk nauczyl sie mowic po polsku.. gz! W takim razie ten portugalczyk mowi lepiej po polsku niz 50% polakow
|
Cytuj:
Dzieki Octal buraku padł 1 raz Gamio i Allken, to tylko przykład jednych z akcji, reszta jest mniej " znana ". Mmhmmm to taki P.S to co zrobilo Warriors~ ?? Bo ci oprucz tego ze invuja coraz wiecej osob do gildi ( samych nisko lv'wcow ) to chyba nawet z pz nie wychodza, jedynie co to lubia czasem pobluzgac :D i na tym konczy sie ich rola |
Cytuj:
miałem pz nooby z Carlin mnie ztrapowały nic nie mogłem zrobić :confused: |
Cytuj:
Ps. Nie uciekaj juz wiecej z lekcji j. polskiego... |
Cytuj:
|
Viltherius, to nic że padłeś ważne że nie boisz się wbić PZ, a takich ludzi nam trzeba.
Nie mamy filmiku ale Zokos Klok zrobił jednego screena z wczorajszej akcji. Babolek pamiętasz jak śmiałeś się, że partille uciekło z port hope, żeby dać loga, a nie zostało do końca? Co ty wczoraj zrobiłeś z Mitzumem i resztą? Czego nie walczyliście do końca? Zostawiłeś swoją gildie na pastwę losu. http://img412.imageshack.us/img412/5...rrfrieddb7.jpg |
Cytuj:
cant get it ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
over... edit: Phoenix <3 |
O ja pierdole weżcie wy sie uspokójcie bo niemoge ze śmiechu:D
Yake~ po huja tyle nerwów wielku tak sądzi o Falconie ~ ale cóż wybrał Tengu i jeśli chcesz mu udowodnić że jest ... (patrz post up) to mu dokop w Tibi, a nie bedziesz go wyzywal to niema sensu.... chyba B) |
Cytuj:
w*****a mnie typ który mówi ze jest z nami a potem lezie wejsc mitzumowi w dupsko bez wazeliny ah i nie wchodz za gleboko bo moze go zabolec a wtedy bedziesz mial lipke ^^ Falcon KISSSSSSSSSSS :* |
Widze jakaś zadyma znowu była a ja o niczym jak zawsze nie wiem może dlatego bo nie gram już tu. Ale czytając wasze posty to dobrze wam idzie ze szwedami oby tak dalej pozdrawiam :P
|
zal Ci dupe sciska? kto powiedzial ze Polak musi trzymać z Polakiem, gdzieś tak w rules jest napisane czy co? nie rozumiem :confused:
powiedz mi dlaczego np Gamio, Arefrius, Tyferius potrafią normalnie porozmawiac? ba, z Tyferiusem nawet bibe chcemy zrobić :] to tylko pixele.. :) Flame me~ |
Ta na tej bibie dostaniesz w pizde x) :evul:
|
Jemu chyba nie chodzi o to ze polak z polakiem.. tylko o to że jesli mowisz ze bedziesz trzymal sie z kims bo np tengu nie lubisz.. to sie trzymasz z nim a nie z tengu.. :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |