![]() |
ja też tak mam
zostalem schackowany ale miałem dużo deadów
|
też tak miałem
Cytuj:
|
Strona gildi
mi hakneli konto 25 lvl pal wiem że mały ,ale dobra po jakims tyg odzyskuje konto a tu 16 lvl nic w eq i na dodatek RS;(
Przez strone gildi mnie hakneli ale w linku było napisane że to z tibia.com było ;/ |
Omg chyba wiadome ze jak ma sie maly lvl i do tego małe IQ to az sie prosisz o hacka... no nie powiem raz mialem hacka... ale naszczescie byl to lvl 9:D:D:D
|
Cytuj:
|
*up
A powyzej 150 juz nie? Co za niefart :confused: *topic 1. 33ed z masa outfitow + 200k~ kasy (nie odzyskalem konta) 2. 28ek z 3 outfitami + eq warte 150k~ i skille 70.70 (nie odzyskalem konta) |
ja zostalem schakowany
Cytuj:
|
Mnie jak hakneli rok temu to mialem wtedy 15 lvl <haha>:D
I sluchajcie .... miałem Recovery Key'a ! Wiedziałem ze nic mi nie grozi a kolesie pewnie mysleli ze takiego czegos nie ma :D Czekałem z tym ROK !!!!!!!!!!!!!!!!! Wkoncu mowie zmieniam !! Codzien patrzalem jaki level.. dzien po dniu level rósł. Po Roku zmieniam passy R keyem... I co :P Mam 134 LVL :) brawO.. nie musiałem sie meczyc, lecz tesknilem za postacią. |
up
loooooooooool?! |
Chlip
each mnie tez Hackneli 52 MS :///
wale to bb Tibia A wogole jak mam nadrabiac straty ?? bez eq i niczego _.- CU |
mnie to juz spotkalo
mi juz schakowali konto i zglosilem to oczywiscie i dostalem key logera czy cos takiego i nie wiem co z nim zrobic:confused: moze pomozecie:)
|
Cytuj:
|
:/:?:/
ale ja chce odzyskac konto i wiem ze z nim cos trzeba zrobic ale nie wiem X(X(X(
|
35 lvl knight hacked;(
wlasnie wczoraj wbilem 35 lvla, nastepnego dnia wbilem sie w szkole i hack!!!:(
to bylo troche glupie... mam nadzieje ze odzyskam konto, bo ten pier...... hacker jeszcze sie nie wbil, a ja juz na Tibia.com zlozylem prosbe o nowy pass... mam nadzieje, ze sie uda, bo postac ma bardzo dobre eq i jest warta okolo 50zł X( |
@up
Nie loguj się w takich miejscach jak kawiarenki/szkoła itp. Łatwo zainstalować keyloggera, a potem Cię shackować. |
mnie tez kiedys tam hackneli ale niezalamujcie sie niejestescie sami ;)
|
Proszę o wsparcie
Krótko , świat luminera , postać 61 rp Karguull , zostałem ogołocony ze
wszystkiego oprócz skili , proszę o itemy co by na golasa nie latać lub o trochę golda bo wszystkie moje postacie straciły gold i armor Po 3 miesięcznym odwyku chciałbym chociaż do 100lv dociągnąć |
=(
Mi hakneli kiedyś hakneli - 42 knight Crus helmet, DSM, crown legi, bohy, demon shield, p ammy + 20 k w dp - eq całe straciłem :(. Jeszcze dużo innych postaci straciłem przez tych naabów np. 18 knight fire axe 17k w dp knight set..., lub 25 druid knight set, tempest rod, bohy, 30 k w dp...
5 min temu straciłem 22 druid pacc :([CHAR]Sioher'Of Hell[/CHAR] blue robe, bohy, crus helmet, dragon shield.. Nie chce mi sie już grać w tibie... Wszystko przez naapów... Nie umieją sami grać i hakują a później kozaczą że maja best eq na 8 lvlu...X( |
Nie zostałem shakowany ale mam problem otóż na koncie było trochę k i niestety zapomniałem hasła i nicku postaci czy znacie stronkie na odzyskanie postaci która zawierała by np: postacie z serwera secura od 29-30 levela i ich nicki abym sobie go przypomniał.Lub może na tibia.com gdzie mogę się zwrócić o pomoc.Proszę o pomoc accont numer,rec i adres @ pamiętam
|
Przyszedł czas na mnie :(
25 Knight ze skilami 70/70 ;( i 20 Druid z 30 Mlvl ;( Na koncie było ~300k :(( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |