![]() |
Dzisiaj nadszedl wielki dzien!! kolejne klamsta pana Tegaxa wyjda na jaw! bo tylko glupek moglby pomyslec, ze tegax potrafi hakowac czy cos tam.
|
Nie chwiał byś sie jak kto inny by tego dokonał. A jak sprzedałeś chara to niech Fea Senior tutor załawi mu bana za acc trading.
Tegax wszystkiego najlepszego, dziś niedziela nadszedł twoj dzień ! |
Marshall Don Doggy - Oct 07 2007, 13:40:17 CEST Killed at Level 116 by Minavand and by Zangief
|
Zapomniałeś dodać, że całkiem daleko dobiegł zanim sie "potknął i upadł" ;)
|
Alizoze
Oct 07 2007, 14:21:57 CEST Killed at Level 99 by Sirkiks and by Urbexx ;] |
Leo Ganxta
Oct 07 2007, 14:36:33 CEST Killed at Level 109 by Mataca and by Vincente Valantine : // Pozdrawiam ... |
O jaki obszerny temat o wojnie :D Jak zwykle wyzywanie wszystkich w koło jest na porządku dziennym :P
Wracając do tematu, Wanted i Punki ida równo, frag za frag, ciekawe jak to się skończy :D @Tegax Czyzby wrocił stary owner, ten który wyczyścił mi F Axe questa??:D Jeżeli tak to serdecznie witam i pozdrawiam :D @Yavi A Ty co, wracasz do gry?? @Sigg Hehe, widze że i tutaj się udzielasz :D Dzisiejszy dzień trzeba zaliczyć na + dla Punishersów i Numenour'u |
Gratulacje dla Leo Ganxty :) zginął kilka sqm od pz ... wybiegł prosto w nas, co niestety musiało się skończyć tak jak się skończyło B)
|
Cytuj:
@Jacuś Hehe, bez tego to forum byloby nudne :D. Co do Leo to zrobil to jak noob xD. |
Mimo wszystko Gz Fragów po obu stronach:)
|
Kilka ostatnich postów pokazuje jak to forum powinno wyglądać, bez zbędnych komentarzy, wyzwisk po obu stronach etc. miejmy nadzieje, że takie będzie dalej B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Zapomniałeś dopisać siebie(z małej litery bo ty też niemasz do mnie szacunku) na końcu tej wyliczanki :d |
Cytuj:
|
@UP
Myślę, że Alleran nie umawia się z wrogami ;) No chyba że na bitwe w Tibii albo ze mną na cs'a ;) Chyba że...jesteś kobietą o odpowiednich wymiarach ahha :) |
Patryk i Dandrag, powiedzcie kiedy będziecie we Wrocku (najlepiej jakaś sobota) to w końcu się wybiorę, bo od 2 miesięcy się wybieram i jakoś mi to nie wychodzi... Jedyne co to nocleg będę musiał sobie gdzieś załatwić ;)
@tajemniczy111 Ty z Wrocka? @Down A znajdzie się dla mnie jakiś kąt do spania? |
Jak narazie jestem cały czas ;) a Dandi mógłby wpaść i nie ma to tamto B)
|
@UP
To ja tez wpadne do wrocka xP. W ogole moze jakis zlot by sie zrobilo xD? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Yavi A no tak, studiuje sobie. @Ciri Tak.. tak zrobmy to ! Z mila checia bym was poznal ^^. @topic macie na poprawe humoru :) http://www.speedy*******.com/658455459.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |