![]() |
Cytuj:
Oct 28 2008, 01:50:40 CET i znow fail |
Cytuj:
|
I znów wojna xdd
|
tak, ale teraz to nie PA i rządzą krwi dece/night, ale głupota i skrajna nieodpowiedzialność DL przyczyniła sie do wojny.
|
o Fagaro dawno cie tu nie bylo^^
no i tego juz chyba nie mozna nazwac wojna wyglada na to ze DL quitnie |
Bysen przyłapany na boceniu
Account Information Location: Sweden Banished: until Dec 04 2008, 20:53:43 CET because of using unofficial software to play Created: Apr 09 2004, 22:48:36 CEST Pozdro |
Cytuj:
|
jeszcze majare i sir moto.
Ps, temat czytałem regularnie, ale nie było jakiejś dyskusji w której uważałem ze warto zabrać głos :P |
Cytuj:
|
@Somone.
"Eternia Wydarzenia ze świata Eternia" Czyli mamy pisać o niczym i offtopować. Ty jesteś Bogiem i wszystko wiesz możesz itp. Myślisz, że będziesz fajny? Wiele osób może być retired i to ich zainteresować. Pozdro, Tiger. |
@Snagoth
Zdaje mi sie, że Bysen zaistniał juz od wojny z RO wiec nie miesiecy, a lat :D |
Bysen wypromowal sie w DL jeszcze nie tak dawno (czytaj 2-3 lata temu) nikt o nim nieslyszal jeszcze.
|
W sumie to dla kazdego zaistnal inaczej np. dla Mighty rozumiem ze to bedzie duzo wczesniej, bo jak sie nie myle byles z nim w gildi w dl (nawet gdzies mialem screena z pod ab'dendriel). Dla mnie wypromował sie w wojnie z RO :P
|
nie ma to jak demagogia co ? ale pewnie to za trudne slowo dla ciebie
|
http://www.youtube.com/watch?v=zikFD...eature=related
tutaj stara wojna :) i jest pokazany miedzy innymi Bysen majacy 85lvl jak i inni czolowi gracze, ktorych postaci istenieja do dzis, inne zostaly zdelatowane, zhackowane cholera wie co jeszcze ale fajnie na to popatrzec ;] szkoda ze tak malo osob pamieta tamten czas chyba najlepszej tibi jaka byla. Wtedy 100lvl byl high levelem, zreszta kazdy nowy 100lvl na serwie byl powszechnie znany a ja majacy swojego 40knighta moglem tylko marzyc o tym, zeby expic normalnie na venore dragon lair :D hehe az milo powspominac i popatrzec na czasy z usmiechem jak sie czlowiek jaral tibia i gadal o niej w szkole non stopa pozdro :] |
Bysen za czasow Revivalu to nie ten sam Bysen co gra nim teraz wtedy Bysen jeszcze niegral.
|
Cytuj:
|
no i war ;D
|
Znów to samo, omg.
|
Musicie sie przyzwyczaic, ze na debili nie ma sposobow :)
A Byseny to typowe tego przyklady pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |