![]() |
Cytuj:
13:16 Najwiekszy Zomowiec [11]: ONI STOJA NA 1 SQM WSZYSCY I CZEKAJA ABY KTOS PODESZEDL I WALNA Z ELFBOTA !!!!! UWAZAJCIE NIEPODCHODZCICE 13:23 Najwiekszy Zomowiec [11]: STOJA TU WSZYSCY I CZEKAJA NA SMIERC ;!!!! a tutaj juz jak lr jest w trapie i all gina ; ) 13:25 Najwiekszy Zomowiec [11]: TUTAJ SA ALL Wypierdolony informator z ciebie czlowieku |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Morda 12 znaki |
Smiac mi sie chce z was , jak dalej zaprzeczacie sami sobie , smoku widac jestes skonczonym idiota albo zajebiscie slepy jak nie widzisz ze twoj team tez uzywa elfa , przyklad z jednej openy na ank
http://img47.imageshack.us/my.php?image=uo00006kj8.jpg hm.. uwazaj bo wyjebiesz combo za 1059 i to na openie O,o Cytuj:
|
Panowie, używajcie więcej następujących słów: "kurwa" i "twoja stara".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może niech Interregrum wezmie sobie też jakaś pomoc .. np. z Celesty :J i wtedy nasz serwer doczeka sie openki hihi haha hihi haha
@up Ormo nikt nie kupił, Ormo poszło za mna a Ja za Lamusinim. .. a za elfbota placili 2x xDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Elfa mamy od 3 tygodni jakos, ale i tak nie uzywalismy go wpelni na zadnej akcji. Dopiero czekamy na cos:>. A to combo nie wiem z czego wyniklo moze NG combo, ale napewno na tym openie nie mielismy jeszcze elf bota (a byc moze? nie pamietam daty tego opena, ale raczej nie wydaje mi sie) Ten pion z hiberny gra lepiej od ciebie o,o . Ta tak ma nas dosc ze juz odszprzedał Lukiemu listy za 250 k XD ofc kiedy dostal zaliczke 250k dal loga XD huhuhueuheuh wiec nawet sie nie osmieszaj ;D |
Nie wiem czy pisze na temat ale jutro zdaje Niemiecki..
|
Good Luck
szkola jest najwazniejsza ;s |
Cytuj:
|
Wiem wiem potem dam na youtube jako bonus do jakiegoś filmiku.. :P
|
a ja dzis najprawdopodbniej zaliczylem matematyke ! :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |