![]() |
Cytuj:
|
I co pewnie jeszcze te wandy i rody beda bily do 100 zal... Po upie sorek i drut beda bic np. draga jakies 5 sec, teraz bija jakies 8 sec podczas gdy pall i knight mecza sie dluzszy czas (w sumie to postacie magiczne traca mane ale tu raczej o czas expienia chodzi). Jak by przynajmniej dali palkowi i knightowi takie cos ze hity nie moga siadac mniejsze niz wynosi np. polowa skilla.
|
JA wam powiem tak
wszyscy mówicie ze tibia straci na swoim klimacie po update 2008 A ja wam mowie tak Ona dopiero straci jak będzie w 3D(oby to nie nastąpiło ) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do profesji nie pasuje jedna wez inna (bylo dobrze jak sorc bil z ss bo ich malo bylo i jak juz wbilo sie lvl to cos taki sorc znaczyl) A co do trafien i ich sily to "hunt" sorcem jest nieporownywalnie drozszy niz hunt palkiem czy ryckiem i wiem to z doswiadczenia (domyslam sie ze to twoja jedyna postac skoro piszesz takie bzdury i przez takich ludzi jak ty to cale "balansowanie" sie zaczelo). A jakby sie mial jakis "home made polonista" przyczepic to nie daje polskich znakow i interpunkcji bo mi sie nie chce ;) |
Cytuj:
|
-.-...
Myśle ze to fajne jest z tymi okienkami trade , ale te bronie... ;/ wszyscy sie przeniosą na inne gry bo w wiekszosci gier mmorpg np. Conquer , Perfect World jest tak , ja bym został przy tych broniach , bo to radość zdobywać nowe rzeczy i wogle ... a teraz wszystko w sklepach bedzie :(:(:(:(:(:(:(
|
dzieki za odpowiedz. pozdro
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja sie zgadzam w 100% na nowości w grze skoro majom bys nowe ruszczki itp.ZGADZAM sie.!!!!!!!!!:)
|
A wie ktoś czy będą jakieś nowe fajne czary ?? Bo z tymi knight'em jakoś cienko się gra :)
_____________________________________________ Pisze poprawnie po polsku. Ja nie :spam:. A kto to robi to jest :Ork: |
Cytuj:
@edit: podpis masz do ustawienia w profilu, a nie rób tak jak teraz, że wklejasz co post Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2 moze i pallek wezmie sobie gwiazdki ale knight ma exori grana i nie moze sie przygotowac tak jak magowie z sd i pallek ze starami tylko musi tachac bp of mp i na huncie laduje mane bo exori gran to czar spontaniczny, a nie runa czy bron. Po 3 nie mowie, ze calkowicie powinni wycofac nietrafienia tylko te male zalosne hity. Po 4 jak odemnie moglo sie zaczac balansowanie profesji? Ja decyduje o tym co Cipsoft wprowadzi czy co? |
Ta, tylko sobie zobacz ile kosztuje Cie jeden royal spear a ile 1 sd... Pozatym na http://tibia.wikia.com/wiki/Updates/8.2 masz napiane, że będą wandy walić tyle co teraz, tylko inny żywioł... Do bani... :(
|
hmmm... to jest bardzo ciekawe
|
Itemki są fajne tylko lekko jak z bajki,outfit spox,food spox
mam pytanie kiedy będzie update:]?? |
Bedzie dzis tak jak w co kazdy piatek nowy news? dotyczacy summer update????? :confused:
|
Ciekawe co powiedzą w nowym newsie :D
|
jest new teaser :)
|
Lipa, nic ciekawego w tym nowym teaserku.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |