![]() |
Rety, to w sumei sie pogubialm:) ja mam szanse z beholderem jak mam 27 lv i skille 55/52? nie smiac sie ze skilli, ja nie lubie treningow:) nie mam cierpliwosc:) to w sumei tez na co moge chodzic? bo od kiedy jestem na mainie to bije roty i minosy:) a zeby se odreagwoac to ide na cyklopy:) a wiec ....POMOCY!!!!:D
|
Cytuj:
wez pare uhow jesli bedziesz bil wiecej niz 1, tak na wszelki wypadek. pytanie: na czym moge expic na 27 lvlu ze skillami 61/60 oprocz soldkow i ghuli ?? czy moze lepiej poskillowac i isc na cyce ? |
chcesz mi powiedziec ze sie nie doceniam?:) w sumie racja, dlatego ciagle chodze na minotaury:) a moze doradzi mi ktos jeszce na co moge chodzic?:) zapomnialam napisac eq, plate legs, plate armor, steel helmet, fire sword, dragon shield, szalik. wiem ze to zadna rewelacja ale wazne ze cos mam:)tylko ze te skille sa...:(
|
Nie mam czasu na czytanie 700+ postów więc zapytam:
Mam knighta 41lv, skile: 70/68, eq: Crown Helmet, Noble Armor, Plate Legsy, FSa i Tower Shielda (wiem że cienkie eq, ale dostałem dzisiaj tą postać i niewiem na co ją stać :) ) Bardzo mi zależy na jak najlepszym locie, exp może troszke mniej. Na czym mam expic?? |
Czy sork ok. 10lvl ze skilami 16/18 i scale armorem, brass legsami, dwarf shieldem i steel/dark helmetem może poradzić sobie z 1 hunterem? Mając tak po bagu HMM i UH.
I, gdzie obok AB są jakieś roty i skeletony? Gobliny się słabo respią, a trolle to za mało. |
Galik, ja nie wiem jak ty bys chcial grac ale ja ze wzgledow ostroznosci do 27lv chodzilam(i chyba jeszce bede dlugo chodzic) na roty i minotaury. Tylko ze na poczatku jest troche niebezpiecznie ze wzgledu an twoj niski lv wiec musialbys uwazac ale msyle ze na 17lv juz bedziesz spoojnie i bez paniki chodzic po Foldzie:) ale tylko -1 pietro... A co do eq to jest....poprostu wow.. Ja dla porownania mam plate legsy i armora, steel helmeta, fire sworda, dragon shielda, szalik:) z tym ze ja kiepsko gram:P. A z hunterami jest taka bajka, ze ja prawie zginelam na 25 lv... ale dalam mu rade... poprostu stal za daleko i zanim doszalm to sobie pare razy trafil..takze na hutery nie radze chodzic na lv ponizej 25lv... nawet z uhami i hmm...
|
8o Wyraźnie napisałem lv 41, a nie 14 -.- 8o
|
Jejku faktycznie:) sry za to:) ale mi glupio:)
|
Gdzie mam expic skile 67/62(potrenie do 70), 17lvl,eq: p set,crown helmet, dragon shield, k axe(wiem że eq słabe ale gram na dosyć nowym świecie-Arcania) mam 4 m lvl. Aha i jestem knightem bez Pacca.
|
gdzie expic lvl 30-50 pall w teamie i bez teamu PACC skille 71/55 beda wieksze napewno
|
Co do paladynka, to warto szybko nabić 45 Dista (tarcze możemy olać na pocztku) i z kuszą chodzić na cyklopy. Ja mam 13lvl 48/25 skills i Cyklop schodzi mi na 7-10 boltów max. A jesli chce looty to biore ze sobą koleżanke Knighta i idziemy pod Kazzo na guardy (tutaj Ciekawoska, koleżanka i ja na max ataku laliśmy Dwarvt Guarda, ona 33a ja 13lvl ona waliła z Dragon lance, aja z Kuszy i co? Ona dostała 6 expa a ja reszt... aż mi szczena opadła 8o )
|
Ja gram na nowym Serwerze, wytreniłem knajta na 54/53 - 15 lv. zamierzam wyskilowac 60/60 i iść na cyklopy.
Ile uh'ów mi bedzie schodzić na powiedzmy 2 Cyklopy? |
Cytuj:
Ja latam z arrowsami i gitarka 3-5 arrowsow i cyc ded(i tak dla mnie niie oplacalne lepiej z tarcza i spirami) |
mnie ciekawi jedno z jakimi skillami rycek moze biegac na dwarfy guardy (tylko guardy nie pojedynczo wybijac od czasu do czasu ) i zeby uhy zabardzo nie schodzily ;] to napiszcie ktos jakie skille zeby expic na guardach ryckiem i ile przy takich skillach idzie uhów na ok ile guardów ;]
|
Gdzie expić??
Gdzie ma expić Knight skills 75/75 mlvl 5 lvl 29 eq:FS, T Shield(albo GS),K armor, W Helmet, P Legs.Jeśli ktoś zna miejsce na taki lvl i skille a mam za słaby eq to niech powie co dokupić. Z góry THX.FACC
|
cze. gdzie mam expic ze skillami 42/38 .... 12 lvl .....3 m lvl......
moje eq to : Knight Armor Serpent Sword Plate Legs Dark Helmet Beholder Shield teraz ciagle chodzilem na dwarfy i roty tam do kopalni ale staje sie to nudne ... myslalem o ghotslandzie ale nie wim czy tam sobie poradze....prosze o odpowiedz :) |
:)
Ja powiem tak.
Ze skilami 45/40 uwaliłem Cyca bez UH wiec ze skilami 52/49 + axe ring niepowinienem miec wiekszzego problemu z 2 cycami :] ... No może max 1 UH bym użył niewiem niepróbowałem .... teraz zajmujes ię skilami dam wam Rade duuuuużo skilujce nim wyjdziecie nawet żeby nabić 9 LvL To się naprawde przydaje !! statnio ide moim pakem ze skilami 55/XX na 10 lvl wyskoczył knight na 15 i co po chwili płakał i uciekał przedemną !! LvL wam zwiększa ino zycie i HP SKILE TO POTĘGA !!!! ... no i odpowiedzni sprzet :] |
Cytuj:
|
Expienie
Mam pytanie mianowicie gdzie moge expic:skille 55/52,knight,19 lvl(prawie 20 :D ) Moj equip:
-Steel helmet(czekam na warrior) -Dark armor(juz niedlugo k-armor) -plate legs -guardian shield -leather boots(of coz) -dragon hammer |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |