Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

kołbaś 28-12-2008 13:53

Jezeli nie chcesz nazekac na nude i monotonnosc to druid. Zaleznie od zachcianki mozesz byc casterem, tankiem, dps mele, healerem.

CytrynowySorbet 28-12-2008 14:37

No tak, ale druidem ciężko się leveluje do 20 lev (cat form), a mage... Fajnie to brzmi co napisałeś Frapper, a ten mage armor od którego levela? I tak na leveling jakie talenty by wziąć? Wdzięczny będę :P

kołbaś 28-12-2008 21:50

a w zyciu. wg mnie do 20 jest looz. Idz w balance i tak do 40. Po 40 mozesz zdecydowac czy jednak wolisz balance czy feral.

CytrynowySorbet 28-12-2008 23:09

Jako, że kolega robi prot warr, ja robie hila więc mage odpada. Zamiast niego wchodzi priest, no i ten druid i za uja nie moge się zdecydować. Priestem chyba ciężko się leveluje bo to raczej healing klasa, a ten druid... No nie wiem cały czas :P

Edit: Dobra zdecydowane: Druid jednak feral do 58, potem w OL itemy do sp lecą to przerzucam na boomkina. Thx za pomoc ^^

@3down: Nie wybrałbym warra, kumpel zrobił, poza tym warr jakś mnie kompletnie nie przekonuje, choć kolega mi mówi że w prot świetnie mu się leveluje o.0

Dawergo 29-12-2008 10:48

Druidem gram od poczatku, wiec moze sie wypowiem :P Do 20 lvla jak juz napisales, gra sie strasznie nudno, jest dosyc ciezko bo masz maly dmg i wogole, ale pozniej to juz bajka :D od 10-58 siedzisz w feral, pozniej w skakujesz do balance w boomkinga i jestes praktycznie niezniszczalny ;d Niestety mane czasem trzeba wtedy pic, ale jak zadbasz o spirit to co 6 minut innervate masz, i wtedy mane pijesz juz bardzo rzadko. End game to praktycznie tylko feral/resto chociaz boomkingi lataja ;p

@Kołbaś
Eeee balance do 40 to głupi pomysł z lekka, nie masz boomkinga wiec latasz w normalnej postaci, co nie wydaje mi sie dobrym pomysłem, sma lvlowalłem feral/resto do 58 bo czesto sie respecale, ludzie potrzebowali raz heala raz tanka, ale uwazam ze balance to jednak kiepski pomysl, a na outlandach feral < balance.

_WrD_ 29-12-2008 10:48

@sorbet
Źle wybrałeś imo. Druid to takie gówno, niby umie i healować, i dpsować, i tankować, ale w niczym nie jest zbyt dobry.
Chcesz grać z kumplem, tak? Healować go? To bierz priesta, ew. retardina, loladina czy tam pedalina, nie pamiętam jak ta klasa się nazywa ^^
Jednak masz racje, priestem leveluje się dość wolno, ale TEN build powinien to przyspieszyć. Jednak to jest shadow. Hm.. TEN załatwi sprawę. Wprawdzie nie leveluje nim się tak szybko jak na shadow, ale zapewnia ci dobry healing i w miarę szybkie questowanie.
Ale skoro wybrałeś zoofila... =d

@down
Dobry wybór, war. Sam planuję create.

Sza'hel 29-12-2008 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2398749)
@sorbet
Źle wybrałeś imo. Druid to takie gówno, niby umie i healować, i dpsować, i tankować, ale w niczym nie jest zbyt dobry.
Chcesz grać z kumplem, tak? Healować go? To bierz priesta, ew. retardina, loladina czy tam pedalina, nie pamiętam jak ta klasa się nazywa ^^
Jednak masz racje, priestem leveluje się dość wolno, ale TEN build powinien to przyspieszyć. Jednak to jest shadow. Hm.. TEN załatwi sprawę. Wprawdzie nie leveluje nim się tak szybko jak na shadow, ale zapewnia ci dobry healing i w miarę szybkie questowanie.

Wiemy, że pracujesz jako policjant w WoWie
Marek Ironheart ?
A gdyby wybrał wara, co wyś powiedział?

Dawergo 29-12-2008 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2398749)
@sorbet

@down
Dobry wybór, war. Sam planuję create.

Druid gówno? Ostatnio byłem na achivemencie, że trzeba zabić wszystkich bossów hordy, wiesz kto bloczył? Druid, przyjmował na klate wszystko co sie dało (30k hp swoje robi), koleś resto drutem był 3 w healu, tylko dlatego że nie wypił sobie potka na mane bo mu było szkoda (Ma 74 lvl), wyprzedziły go 2x 80 lvl, więc wybacz ale nie mów mi ze druid to gówno. W mojej gildii na bossach w bt za tanka często robił kto? Ahh tak DRUID, bo ma bear forme i jak pozbiera itemy do feral wtedy osiagal chyba 20k hp i prawie tyle armora co te wasze warki w pro ;p

edit@
Gdy na koniec respecnołem sie na resto, bo było potrzeba heala na Thralla, byłem chyba 5... (72 lvl)

@down
Nie nasza wina że jest dla Ciebie za trudna :) Pozdro

GothicTai 29-12-2008 10:58

ta gra to jest ale porazka...
pozdro

PLague 29-12-2008 10:59

Konto mi ukradli w sobotę. Udało mi się wyczyścić syf z kompa i odzyskać hasło dzięki security question.
Wchodzę na konto.
Mój pre-wotlk main nagi.

Dziś rano wstaję i mam bana na konto za sharing i sprzedawanie itemów za prawdziwą kasę.

Napisałem do Blizza z wyjaśnieniami. Jaka jest szansa, że mi przywrócą konto?

Dawergo 29-12-2008 11:03

@up
Raczej tak, poprostu haker wysłał ticketa że szarujesz xD O ile się nie myle, powinni zwrócić, koleżance z gildii ukradli, ale wszystko zwrócił blizz.

CytrynowySorbet 29-12-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 2398771)
Napisałem do Blizza z wyjaśnieniami. Jaka jest szansa, że mi przywrócą konto?

Taka sama, jak szansa że przywrócą wszystkie itemy, czyli 100%. Nawet się ciesz, bo zazwyczaj Blizz daje też coś "od siebie" :P

@down: Wprawdzie nie są to jakieś cuda, ale kolega po odzyskaniu miał dodatkowe 20 Sunfury signety (czasy pre-wotlk).

PLague 29-12-2008 11:05

Nawet nie pisałem o zwrot itemów, bo i tak zacząłem grać nową postacią, więc chcę tylko przywrócenie aktywności konta.
Czekam.

W międzyczasie robię jeszcze lepszy lurk po moim HDD, zakończę hijackthisem.

Bo strzeżonego Pan Bóg strzeże.

Edit @up
Naprawdę? To może nawet powrócę to gry starą postacią ;)

_WrD_ 29-12-2008 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2398766)
Druid gówno? Ostatnio byłem na achivemencie, że trzeba zabić wszystkich bossów hordy, wiesz kto bloczył? Druid, przyjmował na klate wszystko co sie dało (30k hp swoje robi), koleś resto drutem był 3 w healu, tylko dlatego że nie wypił sobie potka na mane bo mu było szkoda (Ma 74 lvl), wyprzedziły go 2x 80 lvl, więc wybacz ale nie mów mi ze druid to gówno. W mojej gildii na bossach w bt za tanka często robił kto? Ahh tak DRUID, bo ma bear forme i jak pozbiera itemy do feral wtedy osiagal chyba 20k hp i prawie tyle armora co te wasze warki w pro ;p

edit@
Gdy na koniec respecnołem sie na resto, bo było potrzeba heala na Thralla, byłem chyba 5... (72 lvl)

@down
Nie nasza wina że jest dla Ciebie za trudna :) Pozdro

Ale w moonkinie wygląda jak niedorobiona zmutowana sowa i spamuje moonfire, czy jak to tam jest. Ten spell którego efektem jest wielkie pionowe niebieskie gówno ;p

@down
Dokładnie xd
Zmienia się w sowę i to spamuje, n/c.
Albo koteq... Daleko mu do rogue'a, a pi*rdoli, że jest nawet od niego lepszy.

Dawergo 29-12-2008 11:10

@up
Taa, ten instant cast? Zjada tyle many że sie nie oplaca :p Wygląd? Zgadzam się w 100% :)

PLague 29-12-2008 11:16

Spróbuję się troszkę wkręcić w dyskusję, chociaż moje doświadczenie obejmuje wyłącznie warriora.

Druida nie lubię. Zwłaszcza feral.
Gankerzy ;]
Na Shattered Hand (pvp) główną siłą gankerów Hordy byli właśnie feral druidzi. Ile bluzgów wysłałem pod ich adresem, nie sposób zliczyć.
Jeszcze jak trafi się jakiś kamper, to już przechlapane.

CytrynowySorbet 29-12-2008 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 2398802)
Spróbuję się troszkę wkręcić w dyskusję, chociaż moje doświadczenie obejmuje wyłącznie warriora.

Druida nie lubię. Zwłaszcza feral.
Gankerzy ;]
Na Shattered Hand (pvp) główną siłą gankerów Hordy byli właśnie feral druidzi. Ile bluzgów wysłałem pod ich adresem, nie sposób zliczyć.
Jeszcze jak trafi się jakiś kamper, to już przechlapane.

To nie kwestia klasy, tylko człowieka. Każda klasa może gankować. A ty miałeś pecha i trafiałeś akurat na druidów :P

PLague 29-12-2008 11:25

Dlatego tak o druidach myślę :)

Edit.
A co powiecie o barberze?
Moim zdaniem największa porażka dodatku.
Fryzury (zwłaszcza dla człowieka) robił chyba jakiś amator i zapalony fan Dragon Ball, a w dodatku pewnie i gość od spartaczonego wyglądu blood elves.

CytrynowySorbet 29-12-2008 11:43

Rozumiem jeszcze fryzury... Ale zmiana wyglądu szczęki u fryzjera? WTF?!

PLague 29-12-2008 11:46

Ujmę to jeszcze lepiej:
pimp my hero

Edit.
Ale żeby chociaż to jakoś wyglądało.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14.