![]() |
Ja zabiłem na 16 lvl kinghtem ze skilami 46/43 zabiłem dwarfa soligera i dwarfa gwarda :cup:Ale przecierz są gracze o wiele bardziej doświadczeni odemnie
POZDROWIENKA!!!!! :) |
ja minotaura 8lvl, 0mlvl,skile:nie wiem
|
a ja !
A ja zabiłem Ghoula na 9 lvl :cup:
|
Solo: Dwarf Soldier
Z Kolegą: Beholder - niemożliwe szczęście |
Zabiłem 2 zerki naraz z 1 ihem i fs'em pożyczonym od kolegi to był po prostu cud na 19 lvl knight. :cup:
|
Sam : 3x DS ( FIBULA )
Z kolegami : Drag |
najlepszego pokonałem
Najlepszego pokonałem z kumplami Dragon Lord-a na 8 LVL I co wypadł Royal Helmet Kumpel przy skillach 85/83 Blokował ale potem wszedlismy na drugiego bloker 2 szybkie f wavy i dead
A sam zabiłem tylko Dragona (fuksem) |
pokonalem
knightem lvl 12 skills 45/40 pokonalem orca berserkera na solo witcha 3 valkirie naraz oraz 3 ghule i ds :evul: :D naprawde
|
TO ja sie pochwale:D
Mianowicie mam 35 lvl i postanowilem solo zrobic quest na crus helmet:D mam nadzieje ze to nie quest spoiling, ale chyba kazdy wie ze sa tam 3 gs;] 2 padly... 3 mnie ubil, bo mialem freeza;( no ale 2 gs solo oczywiscie pojedynczo staly, guardami sie nie bede chwalil bo ich cale tony na kratce zabijam;], bilem jeszcze dragoonki solo i dl's z blokerem:D
|
A ja best solo zabilem guarda by odbic cialo czlowieka :P
Slabszy niz myslalem |
Czy ktos moze napisac co nalezy zrobic aby zniknely m-wall'e w komnacie z djiin'em w gildii sorcow w ank?
Cya |
ja wyslowalem gs na lvl 20 sorcem z hmm :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: (na db go w konia robiłem ale to szczegół)
|
Ja najlepszego potwora w grupie too byl drag pallem an 10 lvl skiile kolo 50-55 a sam hmm beho hunter cos takiego
|
na 12 lvlu sorcem mlvl okolo 15 12 run sd + 1 bp uh =solo dragon
|
Cytuj:
|
Haha
ja na 11 lvlu zabilem draga solo skille 55\45 zlecialy mi tylko 3 UH w greenshoore na dragu latalem w kolo :p
|
Dragon lord^^
Na dragon landize naw ierzy 30 sorc 33 mlvl :) |
solo cave rat na 1 levelu ze skilami 11/10 .wiem jestem boski !!!!!! :) :) :) :)
|
Heh ja się pochwale:) zabiłem orc berserkera w zamku koło ab na 10 lvl skille 45/47 :) miałem 4 m lvl na szczęście i uhów 6:) hmm miałem cały bp:) z czego zeszło 10 hmm:( ale loot był niezły:)
|
Drag i tyle ( 1 uh poszedl )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |