![]() |
Battle to mozna nazywac openke na ank 1wsza albo walki dluzsze na yalahar a nie takie gowno ktore i tak nic nie zmienia w wojnie ; d
btw jest cam z waszej strony boroth ? |
Dratwik robił ale debuga miał ;x
|
Movie Plx :D:D
|
jak ktos ma movie niech zapoda
|
|
Unbeatens & echo zjebalo na maxa mogli ich rozjebac, akcja trwa sie zobacyz :D
|
nei moglismy raczej ;p jak zwykle pizdy jedyne co im mozg pozwala to na stacku stac
|
Cytuj:
|
jednak cierpliwosc poplaca, a sua jak zwykle w pzciku xDxdddxdXD
|
stwierdzili ze jednak poza staniem na stacku moga cokolwiek pokazac i poraz kolejny udowodnili ze niestety nie
|
akcja skonczona, kto lognal na koniec ?
00:32 Sua Mea has logged in. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD |
Cytuj:
Sua lubi tylko na forum walczyc z dzieciakami, bo ma nad nimi przewage wiekowa, ale tylko wiekowa, bo o intelektualnej to bym sie kłócil |
Cytuj:
bylem na 90% akcji a to ze wpadlem do svg jak juz do stacka niemoglem dojsc to przypadek,ja robilem swoje co mialem robic :) pozatym szedlem na stacka nawet was widzialem jak aroniego zabijacie jakbyscie czasami popytali ludzi tych co mnie gonili od tyl byscie wiedzieli keidy loglem i gdzie bylem .) Cytuj:
zle patrzysz albo zabardzo jestes podniecony ogladaniem akcji ze neizwracasz uwagi na logi .) widzisz tylko to co chcesz.D |
a ty masz ku**a 200 eda i cie na akcji nie widzialem zadnej, lol
|
Cytuj:
pozatym zmien name na "napinacz "a nie wyciskacz czy wcinacz 1 huj ps z dzis nawet filmik mam ale niedam :) |
bo nie masz HAHAHAH
a ty zmien name na 'mam200edaalebojesienimwychodzicnaakcje' |
Cytuj:
ps pozatym niemam 200 to tak dla scislosci panie napinaczu(albo cichy wielbicielu :D) |
No widze ze w tym temacie trzymacie poziom! Gowniany ale trzymacie.
|
hehe ten poziom to raczej ponizej mulu,ale posmiac sie mozna,i za darmo ponapinac :D
|
to jaki byl OGOLNY score w przyblizeniu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |