Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Aureański newbie 06-03-2006 20:59

Up2@
Gdzie ty masz dragi na północ od thais?!?
Up@
Ja pie**ole... CZY WY NIE UMIECIE ZAJRZEĆ JAKIE FILMY POWSTAŁY DO TEJ PORY?!?!?!? BYŁO!!!

Bake Samo 07-03-2006 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Gdzie ty masz dragi na północ od thais?!?

A widzisz sa tam dragi na polnoc tylko ze sa onne pod ziemia.....:baby:

Filmik mam nadzieje ze dzis powstanie, oby Cichego opuscily lagi i sadze ze sie wybrac mozna;)

Funkyman 07-03-2006 10:48

Bedzie bardzo milo zobaczyc pania Bake w akcji :P

Palladyn von hellgate 07-03-2006 21:20

jak byscie mogli to zamiescie film na czym innym niz rap~

Xoloos 07-03-2006 21:47

Ponawiam prośbę... Thais d lair plxplxlxp ... Byłem tam ostatnio <wiem tylko o wyjściu z Dark Mansion> tyle ze szybko ucieklem bo 2dle na klate wpadly :p

kac 07-03-2006 22:13

Jak będziecie robić ten film o Thais Dragon Lair to pokażcie ee miejsce w którym są 2 dle w małym pomieszczeniu:p
Edit: Zawsze możesz zrobić pozostałe 3 tomby po tp jeżeli masz ekipe ;)

Krzychu II 10-03-2006 19:26

Hiho

WIelkie GraTz dla Cichego i jego pomocnikow super filmiki, co tam jeszcze moge mowic MORE plX xD

Najlepszy temat z filmami :cup: :cup: :cup:

Miszczu 11-03-2006 08:07

Cichy małe pytanie ile miejsc zostalo ci jeszcze do zwiedzenia ? ;)

Japon 11-03-2006 09:38

Nie wiele mu zostalo do zwiedzenia:]

Aureański newbie 11-03-2006 11:13

Ponawiam propozycję zwiedzania miast :) D-lair było niezłe tylko nie rozumiem czy bake zaliczyl deada czy gdzieś się wylogowal czy po prostu kick=exit?

Bake Samo 11-03-2006 22:20

Cytuj:

D-lair było niezłe tylko nie rozumiem czy bake zaliczyl deada czy gdzieś się wylogowal czy po prostu kick=exit?

A ja nie czaje twojego pytania :confused: na filmie chyba wyraznie widac gdzie mnie kicklo, i pare min wczesniej dajac Cichemu bp uhow mowie ze neostrada padla mi tego dnia 3x w ciagu godziny.... killed by neozdrada -.-:baby:

Cichy 12-03-2006 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu
Cichy małe pytanie ile miejsc zostalo ci jeszcze do zwiedzenia ? ;)

Hmm... właściwie to tylko kilka (mówie tu o sensownych lokalizacjach, a nie takich gdzie na 8-10 lev można całe zwiedzić)

Fredy Cruger 12-03-2006 08:11

wdł mnie to cichy musie zwiedzic tylko hero cave i miejsce z demonami na edron i to by bylo wszystko B)

Bake Samo 12-03-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fredy Cruger
wdł mnie to cichy musie zwiedzic tylko hero cave i miejsce z demonami na edron i to by bylo wszystko B)

A wedlug mnie dalej nie potraficie czytac.

23. Edron Hero Cave (Wraz ze spawnami demonów i Warlockiem)

http://rapidshare.de/files/4284213/E...oCave.rec.html

Gagagigo 13-03-2006 09:01

hej Bake, nie szkoda ci pacca na zmienianie sie w panienke ?

Vohihidilix 13-03-2006 15:04

Może podam takie realne propozycje do zwiedzania troche bardziej hardkorowe niż druid island ;)
-cyclops camp na południe od thais (nr.64 na mapie respawnu z tibi.pl)
-blue djin tower(tutaj proponuje zlecić komuś nagranie filmu)
-tereny w tikuandzie ogrodzone wielkim murem za którym są jakieś stopy. Te co Setzer Gambler nazwał "Jurasic Park"
-nowe tereny pod banutą (serpent spawny min. ale to z większą ekipą... :/ )
-zwiedanie rotów na Darashi (tego 8-10lvl nie da rady odryć bo tam jest tyle rotów że mógł by sobie niedać rady. A pozatym gracze z Facc są ciekawi jak to wygląda i mogą ocenić czy warto kupić pacca ;) )
-zwiedzanie jaskiń trolli i goblinów na edron (to nie żart! przecież low-lvl facce które są zainteresowane kupnem pacca chcą wiedzieć czy min. dla tych ekspowisk warto)

Aureański newbie 13-03-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vohihidilix
Może podam takie realne propozycje do zwiedzania troche bardziej hardkorowe niż druid island ;)
-cyclops camp na południe od thais (nr.64 na mapie respawnu z tibi.pl)

Już jest poszukaj sobie :)

Cytuj:

-blue djin tower(tutaj proponuje zlecić komuś nagranie filmu)
Była już mowa o tym, że tereny bedą zwiedzane podczas test servera :)

Cytuj:

-tereny w tikuandzie ogrodzone wielkim murem za którym są jakieś stopy. Te co Setzer Gambler nazwał "Jurasic Park"
Dojście tam jest możliwe dopiero po zrobieniu pewnego questu (tam gdzie są serpenty)

Cytuj:

-nowe tereny pod banutą (serpent spawny min. ale to z większą ekipą... :/ )[
"Większą ekipą" to mało powidziane....

Cytuj:

-zwiedanie rotów na Darashi (tego 8-10lvl nie da rady odryć bo tam jest tyle rotów że mógł by sobie niedać rady. A pozatym gracze z Facc są ciekawi jak to wygląda i mogą ocenić czy warto kupić pacca ;) )
-zwiedzanie jaskiń trolli i goblinów na edron (to nie żart! przecież low-lvl facce które są zainteresowane kupnem pacca chcą wiedzieć czy min. dla tych ekspowisk warto)
Ja już to proponowałem ale cichy chyba nadal uważa, iż z 8-10 lvlem można samemu zwiedzać te lokacje...

BaRkuS_LuCeRa 13-03-2006 18:22

Sorx że pytam niewiem czy tyo pytanie było już kiedyś i czy odpowiedziać też była w tym temacie... ale chciałbym zapytać kurcze gdzie jest wejscie do tej jaskini "nieodkrytych scrabów". Widziałem filmik cichego ale nie pokazywał on którędy oni wchldzili.... naprawdę cichy powiedz gdziue to poexpil bym sobie. a jak możesz podaj dokładną fotkę.... albo jak ktoś inny wie niech też powiedze... z gory dzięks za odpowiedzi

szako 14-03-2006 11:23

:cygaro: Słuchaj nakręć filmy z faraonami będzie przebuj :dance:

Vohihidilix 14-03-2006 14:00

Cytuj:

Już jest poszukaj sobie.

Nie ma ale to taki mały szczegół, a jeśli sądzisz że jest to pokaż mi numer tegoż filimika...

A Cichy zapomniałem jeszcze że "musisz" nakręcić pozostałe tomby za teleportami.
A co do Blue Djin tower to na test serverach tibi.cam nie działa, prawdobobnie(nie jestem pewny) dlatego że w opcjach trzeba dać "open test server". Dlatego również z ots-ów nie można robić filmów.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27.