![]() |
Up2@
Gdzie ty masz dragi na północ od thais?!? Up@ Ja pie**ole... CZY WY NIE UMIECIE ZAJRZEĆ JAKIE FILMY POWSTAŁY DO TEJ PORY?!?!?!? BYŁO!!! |
Cytuj:
Filmik mam nadzieje ze dzis powstanie, oby Cichego opuscily lagi i sadze ze sie wybrac mozna;) |
Bedzie bardzo milo zobaczyc pania Bake w akcji :P
|
jak byscie mogli to zamiescie film na czym innym niz rap~
|
Ponawiam prośbę... Thais d lair plxplxlxp ... Byłem tam ostatnio <wiem tylko o wyjściu z Dark Mansion> tyle ze szybko ucieklem bo 2dle na klate wpadly :p
|
Jak będziecie robić ten film o Thais Dragon Lair to pokażcie ee miejsce w którym są 2 dle w małym pomieszczeniu:p
Edit: Zawsze możesz zrobić pozostałe 3 tomby po tp jeżeli masz ekipe ;) |
Hiho
WIelkie GraTz dla Cichego i jego pomocnikow super filmiki, co tam jeszcze moge mowic MORE plX xD Najlepszy temat z filmami :cup: :cup: :cup: |
Cichy małe pytanie ile miejsc zostalo ci jeszcze do zwiedzenia ? ;)
|
Nie wiele mu zostalo do zwiedzenia:]
|
Ponawiam propozycję zwiedzania miast :) D-lair było niezłe tylko nie rozumiem czy bake zaliczyl deada czy gdzieś się wylogowal czy po prostu kick=exit?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm... właściwie to tylko kilka (mówie tu o sensownych lokalizacjach, a nie takich gdzie na 8-10 lev można całe zwiedzić) |
wdł mnie to cichy musie zwiedzic tylko hero cave i miejsce z demonami na edron i to by bylo wszystko B)
|
Cytuj:
A wedlug mnie dalej nie potraficie czytac. 23. Edron Hero Cave (Wraz ze spawnami demonów i Warlockiem) http://rapidshare.de/files/4284213/E...oCave.rec.html |
hej Bake, nie szkoda ci pacca na zmienianie sie w panienke ?
|
Może podam takie realne propozycje do zwiedzania troche bardziej hardkorowe niż druid island ;)
-cyclops camp na południe od thais (nr.64 na mapie respawnu z tibi.pl) -blue djin tower(tutaj proponuje zlecić komuś nagranie filmu) -tereny w tikuandzie ogrodzone wielkim murem za którym są jakieś stopy. Te co Setzer Gambler nazwał "Jurasic Park" -nowe tereny pod banutą (serpent spawny min. ale to z większą ekipą... :/ ) -zwiedanie rotów na Darashi (tego 8-10lvl nie da rady odryć bo tam jest tyle rotów że mógł by sobie niedać rady. A pozatym gracze z Facc są ciekawi jak to wygląda i mogą ocenić czy warto kupić pacca ;) ) -zwiedzanie jaskiń trolli i goblinów na edron (to nie żart! przecież low-lvl facce które są zainteresowane kupnem pacca chcą wiedzieć czy min. dla tych ekspowisk warto) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Sorx że pytam niewiem czy tyo pytanie było już kiedyś i czy odpowiedziać też była w tym temacie... ale chciałbym zapytać kurcze gdzie jest wejscie do tej jaskini "nieodkrytych scrabów". Widziałem filmik cichego ale nie pokazywał on którędy oni wchldzili.... naprawdę cichy powiedz gdziue to poexpil bym sobie. a jak możesz podaj dokładną fotkę.... albo jak ktoś inny wie niech też powiedze... z gory dzięks za odpowiedzi
|
:cygaro: Słuchaj nakręć filmy z faraonami będzie przebuj :dance:
|
Cytuj:
A Cichy zapomniałem jeszcze że "musisz" nakręcić pozostałe tomby za teleportami. A co do Blue Djin tower to na test serverach tibi.cam nie działa, prawdobobnie(nie jestem pewny) dlatego że w opcjach trzeba dać "open test server". Dlatego również z ots-ów nie można robić filmów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |