Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

Wisni4 04-11-2005 21:59

@up

Hehe ****a smieszne baardzo... Wszyyscy sie smieja... Gin smieciu <cios zaglady> <Sting Pwnd>

Sysiunia Niunia 04-11-2005 21:59

Tyle dobrze że nie marzniesz^^;)
Chłopaki no skończcie z tą dziecinadą...
:/
Nvm xD nie musicie mnie słuchać..
wiec kto to Ese~?:>

Dragonisek 04-11-2005 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ese aka Mefi
pare kolejnych slow ode mnie
celem wyjasnienia powiem krotko:
akcja w thais byla przeze mnie mozna by powiedziec, poniwaz nadal bylem w gildi Drago~ i za to byl rajd "for live" po miescie.
na koniec powiem tylko ze wiele slow zostalo powiedzianych nie potrzebnie i ze moim zdaniem powinnismy wszyscy zostawic ta gre na dobrych pare dni bo wsystko zaczyna sie od tibi :)

Za***i*iscie to ujales :D:D "rajd "for live" " I to na dodatek bez eq ^^

Co do Adu i ariessa to bez kitu musze powiedziec ze w ostatnim czasie w moich oczach stracili all...Adu ktory nie ma wlasnego poczucia godnosci (Adu dzieki za expa na Tobie na OTS ^^) i arieswar ktory udaje kolega ,a tak naprawdeto kazdego sprzedaje za plecami ^,-

edit.
@Sysia

Ese to Esential..-.- a kto jest moim kumplem z rl na tibi procz n00biastego kuzyna ^^(ace of szczecin ^,.,^)

Qarius 04-11-2005 22:01

22:58 Jojo Ninja: Me > master of OTs

Gadalem z jojo:]
Sam sie przyznal ze zaczynal od otsów jak by ktos mial wątpliwosci do jego wypowiedzi:D

Wisni4 04-11-2005 22:02

Haha Adu ty skonczony bałwanie dałeś dupy na OTS'ie "Anja Ownage" Buhaha ty też giń "Dual master shot" "Adu Own3d"

Sysiunia Niunia 04-11-2005 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wisni4
@Sysunia

Ofkors Esential.. Esencja dobrego smaku

Esetntial czemu nic nie powiedziałeś!^^
A ja siedzie i myśle ktooo Ty:P
Hehe pewnie powiedział że jestem w porzadku bo mu kase pożyczłam :D
hłe hłe;) Ide spać panowie dobranoc;*

Sting_Ninja 04-11-2005 22:02

Oo czego ja sie dzisiaj dowiedzialem oO
Thx za otworzenie mi oczu..
Drag~ Wkoncu sa z rla od takich ludzi jak Quarius, Nunek itp.. Szkoda mi was bo was lubialem, Trudno :p

Sysiunia Niunia 04-11-2005 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonisek
Za***i*iscie to ujales :D:D "rajd "for live" " I to na dodatek bez eq ^^

Co do Adu i ariessa to bez kitu musze powiedziec ze w ostatnim czasie w moich oczach stracili all...Adu ktory nie ma wlasnego poczucia godnosci (Adu dzieki za expa na Tobie na OTS ^^) i arieswar ktory udaje kolega ,a tak naprawdeto kazdego sprzedaje za plecami ^,-

edit.
@Sysia

Ese to Esential..-.- a kto jest moim kumplem z rl na tibi procz n00biastego kuzyna ^^(ace of szczecin ^,.,^)

Poprostu nie zakumałam czaczy :D na przyszłość lekarz mi by zalecił"Myśl więcej kobieto"^^ więc ide spać..niech mój mózg odpocznie bo pewnie za duzo dzis się namyśliłam xD dobranoc;)

Wisni4 04-11-2005 22:04

A może mały strajk i tekst na plakacie Raks i Sting Wy****ione destrukcyjne zachowanie ! Zabanować ich !! Jak myślicie przejdzie ?! :D

Ese aka Mefi 04-11-2005 22:04

@sting
widac ze sie zmieniles i powiem ci ze wina tez lezala po naszej stronie, co do tych zmian to nie chce mi sie wierzyc ze to aura zblizajacych sie swiat, znalazles se laske? :P

Qarius 04-11-2005 22:04

1 sparawa nunek nie jest z rl...

Wisni4 04-11-2005 22:05

Sting i laska... chyba do podtrzymywania spruchnialej protezy penisa.... omg... ten chłopak chyba... af szkoda gadać za mało sexu.. ;d

Dragonisek 04-11-2005 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Oo czego ja sie dzisiaj dowiedzialem oO
Thx za otworzenie mi oczu..
Drag~ Wkoncu sa z rla od takich ludzi jak Quarius, Nunek itp.. Szkoda mi was bo was lubialem, Trudno :p

Adu i Aries ??0.o

No co ty nunek jest spod Kielc ,a oni z rzeszowa :P

btw. nie gildia byla hunted tylko esential ^^

Sting_Ninja 04-11-2005 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonisek
Adu i Aries ??0.o

No co ty nunek jest spod Kielc ,a oni z rzeszowa :P

btw. nie gildia byla hunted tylko esential ^^

Nunek byl z tego samego miasta co Desigit czyli Jaiheria~ Czyli Quarius Czyli Adu i aries~

Sting_Ninja 04-11-2005 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ese aka Mefi
@sting
widac ze sie zmieniles i powiem ci ze wina tez lezala po naszej stronie, co do tych zmian to nie chce mi sie wierzyc ze to aura zblizajacych sie swiat, znalazles se laske? :P

Mozna tak powiedziec :p

Qarius 04-11-2005 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Nunek byl z tego samego miasta co Desigit czyli Jaiheria~ Czyli Quarius Czyli Adu i aries~

Omg i powiedziec dziecku to i tak nie zrozumie...
Jaheira i nunek sa z okolic kielec a adu i aries mieszkaja w rzeszowie ja mieszkam kolo rzeszowa wienc jak mam ci to wytlumaczyc? Napisac jeszcze raz?

Sting_Ninja 04-11-2005 22:15

To po ch00j mowiles ze jestes od niego z rla? -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:27.