![]() |
Ehh...=/
Glupia wojna przez Tepego Corsa. Zdrajca i tyle polak a ze szwedami trzyma =[... nielubie takich ludzi, tylko non toper widac jak Swe na venore najezdzaja i robia zadyme jeszcze niewidzialem zeby pl na swe najechali ani razu... czy pl az tak cykaja??, jak by mogli juz dawno by swe wojne wdupili ale im sie widocznie niechce -.-...
|
Mnie to wkurza, że przed dp chodza osoby ( polacy) pojedynczo np. 13 lvl i wala szwedów... B) Taką małą ofensywę na szwedów mogą zrobic również low lvl, zeby się zorganizowac tylko, mi się udało raz zrobić jedną małą grupkę było 10 osób ponad głównie prawie 20 lvl'e i ze 3 praiwe 30 lvl'i. I nawet ładnie było, akurat trafili mi się tacy ludzie co nei boją się skulla miec...
ps. nie chodzi mi o ofensywę low lvl na h lvl :) |
Nie wiem czy zauwazyliscie ze ten frag Wanted i tak wyglada troche mizernie przy tym co Vision narobilo.:( Wyglada ze w tej bitwie i tak Vision nabilo wiecej fragow i znaczie prowadza w wojnie.X( Mysle ze Wanted wkoncu przestanie siedziec w pz i nie bedzie pozwalalo Viosoen kozaczyc tak przed dp i wougle. Fakt ze Deeamonicuz i Xajaki dostali bany moze to zmniejszy sile ofensywna swe. Az sie zdziwilem ze Viosion tak zaczelo ta wojne, przeciesz teoretycznie to Wanted jest mocniejsze. Gdyby nie Minavand to Lista fragow wygladala by chyba tragicznie dla wanted sam chyba z 3-4 fragi w tej bitwie zrobil (respect za to dla niego8o ).
ps. Jakby ktos miel to niech zuci tu jakis filmik ze tej bitwy. Jeszcze jedno, nie wiem dokladnie czy TT walczy takrze przeciwko Wanted. Wszyscy licza fragi Ankina i Matacy a przeciesz oni nie sa w Viosion tylko w TT. Pozdrawiam:] |
Cytuj:
Wanted vs Vision+TT i DOF vs TT Jak źle powiedziałem to mnie poprawcie :) |
Hehe... wiem, że jest kilka niedociągnięć w tym moim poście, ale robiłem to zaraz po fakcie i nie dokońca wszystko sprawdziłem. ;)
@Nosso Możliwe, że niekoniecznie cała gildia, a tylko kilku członków DoF brało udział we wczorajszych walkach. Przemo się nawet zalogował, żeby wziąć udział w bitwie, a wszyscy wiemy, że ostatnio żadko mu się to zdarza. @kokos Owszem, Wanted ma mniej fragów i teoretycznie Vision prowadzi w statystykach. Pamiętajmy jednak, że to tylko statystyki...;) Z tego co wiem pod koniec bitwy Szwedzi pędem uciekali, więc to może być punkt zwrotny tej wojny. Obym miał racje... :) Pozdrawiam... |
A filmik jest?
|
;) B) ;) Jeżeli by ktos mial zdiecia jakies z wojny chvetnie każdy je sobie poogląda.wiec jak mozecie plis wklejajcie!!!;) B) ;)
Kazdy wie że POlacy sa nie dopokonania ale szwedzi robią wszystko aby temu zaradzić.Chcialbym żeby ostatecznie wygrali POlacy wojne !!! ~~~~-Trzymam kciuki-~~~~ |
Tak to prawda, w Wanted są duże Levele, ale nie okłamujmy się. Dalipi - to jego 1sza wojna, i nie ma wprawy, a ludzie z lv ponizej 100 są łatwymi fragami. Vision i TT od dawna walczą, więc wiedzą co mają robić, a co nie. Brakuje nam zgrania i... DOFu który daje dupy >.< Już dawno powinien się przyłączyć do wojny.
|
Cytuj:
Jak narazie nie mamy większych powodów żeby dołączyć do wojny, a w ogóle przecież jesteśmy w wojnie tylko nie z Vision a z TT :* |
Fakt... DoF mógłby się przyłączyć do wojny i stanąć po stronie Wanted. Szanse szwedów znacznie by zmalały i może nie byłoby tylu fragów dla Vision.
A dla ciekawskich oto linki do filmików : http://rapidshare.de/files/13129556/WantedVen.rec.html << Dalipi pada... ;/ http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5619 << wczorajsza bitwa Pozdrawiam... ;) |
~~~~ zaufam ci i postaram scignac sobie ten film ale mam nadzieje ze nie am tam keylogera:(
|
A mozecie mi wytłumaczyc od początku jak to wszystko sie zaczeło ??
Przez te dni co ostanio sie tak dużo dzieje nie grałem i nie jestem do przodu z newsami X( Jak możecie napiscie za wszystko thx wielkie ;) POzdro all |
ja ci wytlomacze jak to sie zaczelo
dawno dawno temu za gUrami i lasami .... a zreszta co ja ci bede pisal przeczytaj wszystkie posty od 1 do 72+ nastepne ktore dojda i bedziesz wszystko wiedzial |
Ja gram na Azurce jakoś pół roku. Przeczytałam wszystko od początku do końca.
Sama jestem w neutralnej gildii. Nie rozumiem tej całej wojny. Uwarzam że spowodował ją Cors. Ale dlaczego z powodu jednej osoby ma cierpieć tyle osób?? Wracając do Szwedów to też padłam od nich. Na 30 lvlku zabił mnie Xahfear a pomagli mu Manur i Vyldar:( . |
To nie Cors Ent rozpętał wojne, on jedynie jest po przeciwnej stronie, a czemu? Sami się go o to spytajcie.
Wojna zaczęła sie baaardzo dawno temu, jakieś 2 lata ( miesiąc po tym jak powstała Azura czyjakoś tak, nie jestem do końca pewien ), a jak do niej doszło? Nie wiem, musieli byście spytać najstarszych graczy Azury. Obecnie wojna wygląda następująco: Wanted Vs. Vison & Terrorist Threats , Defenders of Fangorn Vs. Terrorist Threats i musze stwierdzić że ją... przegrywamy. Szwedzi ( tak się mówi o Vision/TT i ich dawnych nazwach ;) ) już nie grali na Azurze, zostali wytępieni, ale za pomocą DOFu powrócili na Azure wmawiająć, że pomogą tylko wywalić Wanted z servera. Ale tak się nie stało, oszukali DOF, i teraz sobie poczynają na Azurze w najlepsze, a DOF? DOF jak narazie nie chce nam pomóc w wojnie, czemu? Sami się ich o to spytajcie. Wiem jedno, jak ten statek pójdzie na dno, ja pójde razem z nim... EDIT Jeśli się gdzieś pomyliłem, to mnie poprawcie. |
Dzięki
Dzięku Zeus:)
Ale tak czy innaczej można powiedzieć że ta wojna została wywołana przez jedną osobęB) Nie da sie tego ukryć:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
No i bardzo dobrze 8o |
war
Witam.
Tak patrze na te wasze "wypowiedzi" i nie moge uwierzyc w to co wypisujecie. Po 1-z tych ludzi co tu sie wypowiadaja moze z-gora 5 osob walczyla i wie jak walczyc na wojnie Po 2-reszta to(bez obrazy) low lvle ktore sa rzadni sensacji i nie wiedza nawet gdzie jest Dragon Lair Po 3-pierwszy raz zobaczyli mnie jako h-lvla w depo albo gdzies obok i teraz "nagle" mysla ze wiedza co sie dzieje wokol nich myslac ze jak mnie widzial czy inne h-lvle to juz moze wyzywac, czy tez jakkolwiek sie wypowiadac na temat tej jak najbardziej "chorej wojnie" I w koncu na sam koniec ludzie skonczylibyscie wywody na temat kto wygra kto przegra jestesmy Polakami i az przykro patrzec ze jestem po 2 stronach z corsem co prawda ja osobiscie nie bede bil mojego kolegi z rl i nie zamierzam ani nie zamierzalem tego robic King regards-Franco De'lago P.S-sorry ze nie ma polskich znakow ale mieszkam teraz w Anglii a tu nie ma polskich keybordow Pozdrawiam all playerow z Azury:) |
Gimli Ent :/
Nie przez Twojego dziadka(bez obrazy dla Dziadka GImliego)X(
Z tego co Ty pisza to jedna i druga strona uwaza ze to przez jedna osoba. Jedni że to przez Corsa a drudzy że przez Draz~. Wystarczy troche pomyśleć Gimli a nie od razu najeżdżać X( Pozdrawiam all Nicola |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |