![]() |
Necro
Ja bym chcial poprosic o filmik o jednym respie necro(nie na darashii) i ma w nim byc instrikcja jak mozna bic 38 rp necro filmik prosze przeslac na [email protected] albo umiescic tutaj :)
|
Moderatorzy!
Ej, mam prośbe, niech jakiś moderator wyczyści ten temat bo tu sie niazły bajzel zrobił a kupa filmikow podchodzi tylko pod tibie 7.4. Sam moglbym cos pokrecic tylko wyczyśćie please. Jezeli moderator uzna że nie warto kasować to niech napisze o tym żebym nie pisał na pw.
Apropo, patrzcie filmy Cichego Maca w przyklejonym temacie. |
Banshee
Poprosil bym o banshee solo, sorcem 25-30lvl. Z dojsciem do ktoregos respa pod thais :) Z gory dziekuje
|
Ja proszę o filmik, na którym ~30 lvl sorc albo drut expi (krypty, dragi albo dwarf guardy)
|
Prosilbym o filmik z droga na jednego demona. Nie wiem jak te miejsce sie nazywa ale tam sie wchodzi w teleport i sie pojawia na takiej wysepce z demonem :P
|
Prosze o filmik jak drut expi na dragach ( ANK ) z Ds`ami Thx BYe
|
Taka moja niedyskretna prośba :]
Czy mógłby ktoś nagrać filmik z "dokładnym" zwiedzaniem Ankrahmun (chodzi mi o poziomy nad ziemia!! )
|
ja chce jakiegoś faraona:P :king:
|
Czy ma ktoś Film "Necro HUnt przez Sorca" ?? wszedzie szukałem ale nie mogłem znaleść :(
|
Sorc,27-40 lvl expiący z 2 monkami na guardach. ;)
|
Afff
Cytuj:
Nie Wiem czy ktoś juz to zauważył ale Naprzykład post j.w Jest Bez sensu Poniewaz Hell Gate I wiele wiele innych jest w dziale "Zwiedzaj z cichym Reaktywacja" --------- A od siebie prosze o Wszelkie filmiki z annihilator quest and Demon Hell. |
DAjcie filmik na którym leją sie z faraonami wykonując ancient quest.
|
Elvenbona
Ja bym poprosił expienie w zamku Elvenbone obok AB'dendriel,
Druida level okolo 12-15. Jeszcze dobrego loota bym poprosił. :p Z gury THX. :) |
fajne filmy ale jak rozwiązać problem z debugiem (chce starą wersje tibii!!!)
Właczam tbi.cam wybieram film ale jest debug i sie wszystko wyłącza pomóżcie!!!
Ps:Chciałbym film ciekawy z Warlockami. <(^_^)> |
Moim zdaniem juz od h... czasu on nie daje tutaj filmiqw albo jestem slepy O.o
|
exploracja tomb za teleportem
moze by ktos nakrecił filmi z exploracj tomb za teleportem ? chodzi mi o odkrycie wszystkich pomieszczen gdzie i co ta jest do zabicia , mysle ze duzo osob by chcialo popatrzec co tam jest ciekawego do zabicia
dzeki... |
Ancient Quest
Ja was prosze o jakiegos Ancient Questa!!!:evul:
I jak najszybciej!!!;) |
poh
ja chciałbym prosić o filmik z poh explore i nie to co jest koło templa bo to każdy za na pamieć tylko coś dalej necro hause itd
|
Ja bym prosil filmik Panpine Pustynia
Z gory thx ;) |
Vocation Quest
Ja bym poprosił filmik z Vocation Quest inaczej "Desert Quest". :]
Fast plx. :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |