Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Miszi 16-08-2007 09:57

Mnie wkurzaja głupie nicki, brazole (bo angielskiego nie rozumieja tumoki), dzieci neo, trolle, off topy, nooby, hasla 'fri tanz plax!!11', jak 10 osób ma podobne nazwy (np. hudy wybraniec smierci, flux wybraniec smierci etc.) i....i to chyba wszystko xd

tak-nie 16-08-2007 10:08

Tak jak kolega up br sux pisze do nich i not br a on mi kurwa po portugalsku ;((((((((((((((((

Voon 16-08-2007 10:18

co mnie najbardziej wkurza ?
Harmonia !!

jak to miło jest po grze na harmoni wbić na rookstayera na PVP (nie ma noobów i jest mało ludzi)

już niedługo przenosze sie na "pefałpeka"

mariusz_z_malvery 17-08-2007 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez karłowaci (Post 1109031)
Jak ci się nie podoba, że cię zabijają to przenieś się na non-pvp(Bez obrazy)
Pkowanie to świetna zabawa!! Nikt nie lubi padać przez pk alę każdy lubi zabijać ;]
Gdyby pacc kosztował tyle ile komandor w ogame to cipsoft nie zarabiałby nawet na prąd

Nie dziwię się, że ci się nie podoba skoro masz 9 lvl na rooku ^^

goscu opanuj sie troche jak ci sie podoba zabijanie to se idz na potworki i tyle ci powiem

Avallach 17-08-2007 10:00

a mnie najbardziej wkurzaja takie dzieci jak autor tematu ;P

Muzz 17-08-2007 11:10

Ja nienawidze noobów po prostu, czyli ludzi którzy ubija moobka a potem cały czas potem koło ciebie latali i wrzeszczeli "buahahha" bez przerwy naciskając Shift i UP i tak non stop;)No i oczywiście brazylijskich graczy oraz PK. Bardzo mnie też denerwuje jak ktoś przyjdzie i ubija moobki podczas skillowania. I jak ktos wspomniał hackerów, którzy spamuja w kółko pisząc jeden tekst, żeby wejść w ten link bo nowy bot lub ludzi z tekstem "pls free item i'm noob", "miałem hacka pls item":)

Sir szofer 17-08-2007 11:29

Ja nienawidze dzieci co potrafia tylko mówić "twoja stara" etc.
Np. Andash albo Muzir .........serv Refugia of course.
Ale zawsze można dać ignored i już cię nie wkurza taki dzieciak =).
A i takich zjebów że mówia że są np. w Thais oczywiście ty płyniesz tam a on offline....

Seiya 17-08-2007 13:12

Mnie najbardziej wkurzają wojny narodowościowe, przyjdzie Ci 15 100lvl i zacznie ubijać kogo popadnie

Pambinho 17-08-2007 16:03

Mnie wkurzaja nooby ktore daja sobie glupie nicki np:
Arek Potezny Wacek albo Wujek Samo Zlo

KoOksik 17-08-2007 16:37

Najbardzien denerwoja mnie thiefy, nooby,i cipsoft ;p

Wylansowany 17-08-2007 17:09

Mnie najbardziej wkurza:

-Nooby, czyli:1. Skilujesz se, a tu podchodzi taki 8 lvl i też zaczyna ci bić tego potowrka na którym skilujesz ( ;( ).
2. Ciągłe "Dasz coś"
- Br? ( chociaż "Kto pl, Kto pl" tez jest wkurzające. :) )
- Too many players online...
- Spam...
- I jeszcze dużo rzeczy...

Hannibal1999 17-08-2007 17:20

Mnie najbardziej wkurzją nooby, które myślą, że jak mają kumpla 100ek to wolno im wszystko. orz oczywiście PK...X(

Moraxus 18-08-2007 11:33

FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus

Aggro 18-08-2007 11:42

Noobów, trolli, dzieci neo, kozaków, PA, jak ktoś mi nie odpowiada na pw (chyba że afk), hakjerów, głupich nicków, głupoty.

Aggro

Badek1910 19-08-2007 12:25

Mnie natomiast najbardziej wkurzaja... 'polaczki' :D !!!!

przykładowy dialog:

Stoje sobie w dp w AB'dendriel, podchodzi do mnie jakis osobnik, ktorego nie znam i mowi:

-ej siema ziomus co tam daRZ coś ?
-Nie, nie dam
-to h*j ci w dupe jeb*ny frajeŻe (dalej dowiaduje sie ciekawych rzeczy o mojej matce ;>).
-Dobrze wiedziec.
-kórwa mUj brat ma 190 lewel plac 10k albo masz deda.

im lovin' it ;}

Kersh 19-08-2007 18:49

mnie najbardziej wkurzają ludzie którzy po dedzie mają doła
niech przed zabiciem pomyślą że ktoś tez może mieć doła a na dodatek moze mu coś wypaść coś na co zbierał całą grę

Koszalek 20-08-2007 10:45

Najbardziej mnie wkurza:

-jak niema gdzie poexpić bo wszędzie ktoś łazi i wszystko wybite
-nooby którzy blokuja respawn (np. na cycach pod thais ostatnio noob łaził w kołko i raz na 5 minut zrespił mu sie 1 cyc, zamiast stanąc niżej i poczekać na respawn wiekszej ilości i w krótszym czasie)
-kolejek na tibie
-jak przychodzi jakiś noob i pyta sie "dasz cos" albo chce kupic np woi za 50 gp bo mówi ze tylko tyle ma
-frajerów co nie dadzą poskillować (ja se skilluje ostatnio i przychodzi taki br na 8 lvlu i "huAHSUAHUSAHU 40 lvl and hunting dwarf" i mi wybija potem chodzi za mną i nie daje mi skillować")

Argen 20-08-2007 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kersh (Post 1611564)
mnie najbardziej wkurzają ludzie którzy po dedzie mają doła
niech przed zabiciem pomyślą że ktoś tez może mieć doła a na dodatek moze mu coś wypaść coś na co zbierał całą grę

?

@topic

Denerwuje mnie jedynie zachowanie niektórych ludzi (o wszystkim juz napisaliście)

Krycha01 20-08-2007 13:01

PACC, nooby, newbie, tracenie całego bp przy deadzie i głupie nicki. To mnie wkurza.

Sebastian116 20-08-2007 15:03

POwiem krótko : n00by :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37.