![]() |
Czyżbyś Ciufcia przeszedł na złą stronę mocy?B)
Moze jak mi bana zdejmą wezme sie za lekkie expienie...narazie mam dosyc trapowania:] (#) Instynkt Takie "korekty" mogłaś mu wysłac na PW[sama napisalas w swojej wersji przedostatniego pkt, że wszelkie sprawy należało by przekazac prywatnie] więc najpierw zastanów się, czy sama dobrze wykonujesz polecenia które piszesz/proponujesz innym. Niewiem czemu, ale po Twoich postach mam wrażenie że czujesz się lepsza od innych. Swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami pokazujesz, że zawsze reszta jest winna, nigdy Ty. Nie będę przytaczał przykładów, ponieważ myślę, iż będą zbędne. Przypomniała mi się jedna Twoja wypowiedź[w temacie dotyczącym wywiadu z Master Slayer'em],pozwolę sobie ją zacytowac: Cytuj:
Wiem, i tak wyjdzie że to ja jestem "be be", ponieważ ja jestem zwykłym graczem i niemam 91lvl na rooku. To są tylko moje "iluzje?", nikt mnie ich nie pozbawi więc...."możecie mi pojeździc":) swoje powiedziałem - dobranoc. edit:tylko że ja jestem świadomy iż zrobiłem offtop, i moge to otwarcie powiedziec, nie tak jak inni, że zwalają na innych, prawda?:) |
@Mowich.
Ładnie to tak robić zdjęcia za moimi plecami? Żartuję oczywiście...;) |
Bardzo ładne fotki jak na wysepkę nowych, nie wiedziałem, że taka ciekawa może być xD
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wielkie gratulacje dla nosane! Musiałeś się nieźle narobić, żeby zdobyć 100 ciasteczek nie mówiąc o 100k.
|
Właśnie miałem to napisać :P bardzo duże gratz :) ile nad tymsiedział ciekawe B)
te zdjęcia mnie natchnęły po kradzieży moich rare'ków :) zabieram się do roboty :P |
@Paladyn on rook
Jestem pełen podziwu. Jesteś chyba 1 rookstayerem, który osiągnął 30 skilla w meele. I mam takie pytanko: ile trwał trening ? Jeszcze raz GZ |
@Paladyn on rook
Co tu dużo mówić... wymiatasz ;). |
@Rogver
Tobie też gratuluję ;) @Ciufcia No vocation to raise fist fighting from 10, 100% to 30 = 184h, 40m, 34s.* Dolicz do tego kolejne kilkanaście godzin za zmianę potworków/użeranie się z noobkami, itp. Wychodzi więc ponad ~200 godzin(Fista zacząłem trenować niecały rok temu). Czas treningu 1 % na poszczególnych skillach. Time for 1% at skill 20 = 0h, 0m, 57s. Time for 1% at skill 21 = 0h, 1m, 26s. Time for 1% at skill 22 = 0h, 2m, 9s. Time for 1% at skill 23 = 0h, 3m, 14s. Time for 1% at skill 24 = 0h, 4m, 51s. Time for 1% at skill 25 = 0h, 7m, 17s. Time for 1% at skill 26 = 0h, 10m, 56s. Time for 1% at skill 27 = 0h, 16m, 25s. Time for 1% at skill 28 = 0h, 24m, 37s. Time for 1% at skill 29 = 0h, 36m, 56s.* Cytuj:
Podejrzewam, że na Antice znalazłoby się paru hardcorowców z ~30+ fistem;) Dziękuję za serdeczne komentarze. (*) według kalkulatora na pskonejott.com |
Omg 30 fist na rooku xD Ino mogę pogratulować xD
|
Simon dobra robota. Pozbyliśmy się kolejnego botera na Candi. Gratuluje i dziękuje:)
|
Cytuj:
Gratuluje takiego osiągnięcia :D to już jest chyba 4 poziom Super Saiyanina :) ja posiadam skromny 26 skill, mam nadzieję że w przyszłości będziemy zmierzyć się w walce co ty na to? |
@Kuba & Roqver
Gratuluję cierpliwości i wytrzymałości. Mi odechciało się trenować pięści przy 18 skillu :p Czekam na pojedynek z Mino ;) @Up SSJ3 też najs ^^ @Down Mam czas :P |
@Up.
To sobie jeszcze poczekasz... :s Cytuj:
Co do tej 'walki', co masz na myśli?:p |
Cytuj:
Mam na myśli Test Server, jakieś zaciszne miejsce na mainie. Wychodzimy z rooka jako sorce i sie pojedynkujemy na pięści B) Oczywiście tylko tarcza, bez zbroi ;) @Topic Gratuluje awansów :D i pytanie do Rogvera dlaczego nosisz przy sobie 5k o.0 ? |
Wielkie gratulacje 30 fista. W D&D byłbyś epickim Mnichem z 30lvl, a w filmach akcji Jackie Chanem :). Też celuję w fista, może Cię dogonie. Dzięki za czas ile potrzeba na poziomek.
A tutaj masterzy fista na Rookgaardzie: http://www.rookstat.com/fist.php |
Up. No coz moze i nei tycza sie tego czy owego. Ale dla mnie nie robia wiekszego problemu. Pokazal jak mozna pobawic sie w DOM na rooku:D, a gdzie zona i bomble : D??
|
Cytuj:
Ale jakby tysiace nOObow takie fotki wklejalo??co by sie stalo..pomysl:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Dla mnie fotka jest ok, same foty z lvlami, kolekcjami i awansami byłyby nudne. A właśnie, przypominam: Cytuj:
@temat~ Wielkie gratulacje z okazji wbicia tego 30. hmm skilla ;). Naprawdę niezły wyczyn! @Rogver, Drangir~ Dziękówka ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |