Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

MasterTusk 01-05-2007 00:44

Czyżbyś Ciufcia przeszedł na złą stronę mocy?B)
Moze jak mi bana zdejmą wezme sie za lekkie expienie...narazie mam dosyc trapowania:]

(#) Instynkt

Takie "korekty" mogłaś mu wysłac na PW[sama napisalas w swojej wersji przedostatniego pkt, że wszelkie sprawy należało by przekazac prywatnie] więc najpierw zastanów się, czy sama dobrze wykonujesz polecenia które piszesz/proponujesz innym.

Niewiem czemu, ale po Twoich postach mam wrażenie że czujesz się lepsza od innych. Swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami pokazujesz, że zawsze reszta jest winna, nigdy Ty. Nie będę przytaczał przykładów, ponieważ myślę, iż będą zbędne.

Przypomniała mi się jedna Twoja wypowiedź[w temacie dotyczącym wywiadu z Master Slayer'em],pozwolę sobie ją zacytowac:

Cytuj:

"PS MS nawet poprawnie mojego Name nie potrafi napisac ... trudno -.-'"
Nawet? za kogo Ty się uważasz że gracze muszą znac Twoj nick?
Wiem, i tak wyjdzie że to ja jestem "be be", ponieważ ja jestem zwykłym graczem i niemam 91lvl na rooku.

To są tylko moje "iluzje?", nikt mnie ich nie pozbawi więc...."możecie mi pojeździc":) swoje powiedziałem - dobranoc.

edit:tylko że ja jestem świadomy iż zrobiłem offtop, i moge to otwarcie powiedziec, nie tak jak inni, że zwalają na innych, prawda?:)

kuba1324 01-05-2007 14:04

@Mowich.
Ładnie to tak robić zdjęcia za moimi plecami?
Żartuję oczywiście...;)

Shooter... 01-05-2007 14:57

Bardzo ładne fotki jak na wysepkę nowych, nie wiedziałem, że taka ciekawa może być xD

Milan ognia 01-05-2007 15:31

Cytuj:

2. Starajmy się zachować poprawność ortograficzną i gramatyczną. Również zwróć uwagę na styl zanim wyślesz posta.
(Może być, choć faktycznie brzmi dziwnie)

Cytuj:

1. Umieszczamy tu TYLKO komentarze do zdjęć, a nie same zdjęcia.
(Niektórym trzeba dokładnie tłumaczyć ;) )

Cytuj:

5. Określ jakie zdjęcie komentujesz. Ale nie cytuj/wstawiaj linku, ponieważ ma to być przejrzysty temat.
(Imo Twoja poprawka nie powinna tylko może być)
Cytuj:

7. Jeżeli chcesz zaproponować coś, co tyczy tego bądz TEGO działu zrób to tylko i wyłącznie tutaj.
(0o xD)

Cytuj:

8. Proszę nie traktować tego działu jako nabijarki postów. Rozumiem, że będzie się tu odbywać również dyskusja "lekko" trzymająca się fotek, ale nie przesadzajmy jednak.
9. Odnosi się to do pkt. wyżej. Jeżeli coś nie ma żadnego związku ze zdjęciami (wszelkie sprzeczki, inne poglądy itp.) nie umieszczamu tego tutaj. Lepiej załatwić to na gg/tlen/skype a nawet rl.
(Celowo 2 punkty. Pierwszy dotyczy offtopu, drugi hm... wyzywania, kłótni itp.)

Cytuj:

10. Jeżeli Twój post ma ograniczyć się do "@All - Gx]" lub czymś w tym stylu - wypad. Komentujemy KONKRETNE zdjęcia.
(xD)

Rogver 07-05-2007 16:44

Wielkie gratulacje dla nosane! Musiałeś się nieźle narobić, żeby zdobyć 100 ciasteczek nie mówiąc o 100k.

Drangir 07-05-2007 23:45

Właśnie miałem to napisać :P bardzo duże gratz :) ile nad tymsiedział ciekawe B)
te zdjęcia mnie natchnęły po kradzieży moich rare'ków :) zabieram się do roboty :P

Ciufcia 09-05-2007 16:04

@Paladyn on rook

Jestem pełen podziwu. Jesteś chyba 1 rookstayerem, który osiągnął 30 skilla w meele. I mam takie pytanko: ile trwał trening ?
Jeszcze raz GZ

Rogver 09-05-2007 16:37

@Paladyn on rook
Co tu dużo mówić... wymiatasz ;).

kuba1324 09-05-2007 17:02

@Rogver
Tobie też gratuluję ;)

@Ciufcia
No vocation to raise fist fighting from 10, 100% to 30 = 184h, 40m, 34s.*
Dolicz do tego kolejne kilkanaście godzin za zmianę potworków/użeranie się z noobkami, itp. Wychodzi więc ponad ~200 godzin(Fista zacząłem trenować niecały rok temu).

Czas treningu 1 % na poszczególnych skillach.
Time for 1% at skill 20 = 0h, 0m, 57s.
Time for 1% at skill 21 = 0h, 1m, 26s.
Time for 1% at skill 22 = 0h, 2m, 9s.
Time for 1% at skill 23 = 0h, 3m, 14s.
Time for 1% at skill 24 = 0h, 4m, 51s.
Time for 1% at skill 25 = 0h, 7m, 17s.
Time for 1% at skill 26 = 0h, 10m, 56s.
Time for 1% at skill 27 = 0h, 16m, 25s.
Time for 1% at skill 28 = 0h, 24m, 37s.
Time for 1% at skill 29 = 0h, 36m, 56s.*

Cytuj:

Jesteś chyba 1 rookstayerem, który osiągnął 30 skilla w meele.
Nie zrobiłem tego, żeby być najlepszym, po prostu taki cel sobie postawiłem.
Podejrzewam, że na Antice znalazłoby się paru hardcorowców z ~30+ fistem;)

Dziękuję za serdeczne komentarze.

(*) według kalkulatora na pskonejott.com

R.R. 09-05-2007 17:03

Omg 30 fist na rooku xD Ino mogę pogratulować xD

W.S.F. 09-05-2007 18:35

Simon dobra robota. Pozbyliśmy się kolejnego botera na Candi. Gratuluje i dziękuje:)

Pan Klocek 09-05-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuba1324 (Post 1420690)
@Rogver
Tobie też gratuluję ;)

@Ciufcia
No vocation to raise fist fighting from 10, 100% to 30 = 184h, 40m, 34s.*
Dolicz do tego kolejne kilkanaście godzin za zmianę potworków/użeranie się z noobkami, itp. Wychodzi więc ponad ~200 godzin(Fista zacząłem trenować niecały rok temu).

Czas treningu 1 % na poszczególnych skillach.
Time for 1% at skill 20 = 0h, 0m, 57s.
Time for 1% at skill 21 = 0h, 1m, 26s.
Time for 1% at skill 22 = 0h, 2m, 9s.
Time for 1% at skill 23 = 0h, 3m, 14s.
Time for 1% at skill 24 = 0h, 4m, 51s.
Time for 1% at skill 25 = 0h, 7m, 17s.
Time for 1% at skill 26 = 0h, 10m, 56s.
Time for 1% at skill 27 = 0h, 16m, 25s.
Time for 1% at skill 28 = 0h, 24m, 37s.
Time for 1% at skill 29 = 0h, 36m, 56s.*

Nie zrobiłem tego, żeby być najlepszym, po prostu taki cel sobie postawiłem.
Podejrzewam, że na Antice znalazłoby się paru hardcorowców z ~30+ fistem;)

Dziękuję za serdeczne komentarze.

(*) według kalkulatora na pskonejott.com

Gratuluje takiego osiągnięcia :D to już jest chyba 4 poziom Super Saiyanina :) ja posiadam skromny 26 skill, mam nadzieję że w przyszłości będziemy zmierzyć się w walce co ty na to?

Evol 09-05-2007 19:57

@Kuba & Roqver

Gratuluję cierpliwości i wytrzymałości. Mi odechciało się trenować pięści przy 18 skillu :p
Czekam na pojedynek z Mino ;)

@Up

SSJ3 też najs ^^

@Down

Mam czas :P

kuba1324 09-05-2007 23:11

@Up.
To sobie jeszcze poczekasz... :s

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 1420981)
Gratuluje takiego osiągnięcia :D to już jest chyba 4 poziom Super Saiyanina :) ja posiadam skromny 26 skill, mam nadzieję że w przyszłości będziemy zmierzyć się w walce co ty na to?

Heh, niestety muszę cię rozczarować... nie oglądam Dragon Ball'a;)
Co do tej 'walki', co masz na myśli?:p

Pan Klocek 09-05-2007 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuba1324 (Post 1421682)
@Up.
Heh, niestety muszę cię rozczarować... nie oglądam Dragon Ball'a;)
Co do tej 'walki', co masz na myśli?:p

Mam na myśli Test Server, jakieś zaciszne miejsce na mainie. Wychodzimy z rooka jako sorce i sie pojedynkujemy na pięści B)

Oczywiście tylko tarcza, bez zbroi ;)

@Topic
Gratuluje awansów :D i pytanie do Rogvera dlaczego nosisz przy sobie 5k o.0 ?

Gofin 09-05-2007 23:53

Wielkie gratulacje 30 fista. W D&D byłbyś epickim Mnichem z 30lvl, a w filmach akcji Jackie Chanem :). Też celuję w fista, może Cię dogonie. Dzięki za czas ile potrzeba na poziomek.
A tutaj masterzy fista na Rookgaardzie:
http://www.rookstat.com/fist.php

Scobel 10-05-2007 11:54

Up. No coz moze i nei tycza sie tego czy owego. Ale dla mnie nie robia wiekszego problemu. Pokazal jak mozna pobawic sie w DOM na rooku:D, a gdzie zona i bomble : D??

Mowicz 10-05-2007 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1422133)
Up. No coz moze i nei tycza sie tego czy owego. Ale dla mnie nie robia wiekszego problemu. Pokazal jak mozna pobawic sie w DOM na rooku:D, a gdzie zona i bomble : D??

Ale jakby tysiace nOObow takie fotki wklejalo??co by sie stalo..pomysl:)

Scobel 10-05-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mowicz (Post 1422137)
Ale jakby tysiace nOObow takie fotki wklejalo??co by sie stalo..pomysl:)

Ze kurcze kazdy byle noob ma domek tylko nie ja :D

nosane 10-05-2007 12:41

Cytuj:

CZY TE ZDJECIA NIE LAMIA REGULAMINU W KTORYM JEST NAPISANE NIE UMIESZCZAC DEBILNYCH ZDJEC??Bo to nie ma nic wspolnego z awansem,lootem czy kolekcja.Co myslicie o tych zdjeciach??Czy powinno sie je usunac?
Nie krzycz. Jeśli uważasz, że zdjęcie łamie regulamin, to po prostu użyj przycisku do reportowania. Nie ma sensu się tu wykłucać.
Cytuj:

Ale jakby tysiace nOObow takie fotki wklejalo??co by sie stalo..pomysl
Jest takie powiedzenie, "gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem". Nie ma co gdybać, jeśli rzeczywiście "tysiące noobów" zaczną wysłać takie fotki, to na pewno ktoś coś z tym zrobi, nie martw się :).

Dla mnie fotka jest ok, same foty z lvlami, kolekcjami i awansami byłyby nudne. A właśnie, przypominam:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosane
Ale mam też pytanie do hmm.. moderatorów tych tematów, czy można zamieszczać jakieś powiedzmy "zabawne" screeny vide tych z "TibiaNews"? To znaczy nie zawierające żadnych awansów, kolekcji etc., mające jedynie rozbawić (itd.) oglądającego? Oczywiście mające związek z Rookgaardem.

Mógłby ktoś wreszcie odpowiedzieć? =].

@temat~
Wielkie gratulacje z okazji wbicia tego 30. hmm skilla ;). Naprawdę niezły wyczyn!

@Rogver, Drangir~
Dziękówka ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00.