![]() |
Cytuj:
Wiem ze ma 30 lev bo oddałem go do pkowana dla kumpla Gall pamiętam jak chodziłeś ze mna na hyderki i z ab zyczę ci takiego samego lev jak miała moja Daianka Przestałem nia grac jak dojechali mnie na 58 i do pk poszła tak samo jak deejay yomada :> |
Pamietam, pamiętam... A szczególnie twoje waste sd :) Thx 4 All, GL.
|
daianka byles albo bylas hunted za to ze deje~ gral twojm charem a dej~ byl odemnie hunted 4ever :<
|
Cytuj:
Hehe było mineło czas na new start Deejay teraz gra na Beryli , ja możę wrócę na kyrę , a ty awerku co ci się stało ? . Muszę przyznać że Waste SD miałem niezłe ale najgorsze jest to że chodź wbijałem 4xrazy 60 lev to nawed nie zaczełem banshee questa ;( który tak chciałem wykonać :PP :D Awer Wracaj do gry :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
niestety nie mogę poproś ją sam jak umieści new filmik PK xD |
ja jestem szwedem :-(
|
tak blisko do 100 lvl, a zarazem tak daleko :<
Oct 29 2006, 16:38:14 CET Killed at Level 98 by Garlerdon and by Nonix Dark Oct 29 2006, 12:38:54 CET Died at Level 98 by a lizard sentinel Oct 29 2006, 00:08:51 CEST Died at Level 99 by a dragon |
Jak przeczuwałem .. war ;d wreszcie :D
|
adrian ty jesteś pierwszy owner daianki? rl friend prowo'katora, spike blanixa?
|
Koniec wojny xd
|
Cytuj:
wojna wojna i po wojnie :D |
btw. kto to divamage ? ;p
|
;d
Pozdro dla najlepszego zioma na ziemi i najwiekszego kozaka w kosmosie Kubuś :*
|
Oct 29 2006, 21:13:33 CET Died at Level 141 by fire
Oct 29 2006, 21:13:06 CET Died at Level 144 by fire Oct 29 2006, 21:12:31 CET Killed at Level 145 by Xolorian and by fire huh... coż się stało ;p |
Cytuj:
oczywiście rl friend prowo'kator , spike blanix and 1 owner daianka |
@up
msg me na gg ,) * @down toz to bez sensu |
xolorian sie rookuje boa bo zaplacil 400k zeby wojny niebylo...
|
Szkoda że się obędzie bez wojny :<
ps. Chce ktoś wymienić 100k na Kyrze za 100k na Berylii? |
powie ktos co sie dzieje/bedzie dzialo
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |