![]() |
@croso
tak btw. jestes juz hanted na berylce bo ja tam mam old chara z 74 lvlkiem :) @re up skoro ja jestem debilem to kim jest croso jak pisze posty <pacz 2 strony wczesniej> zal mi was |
@croso
tak btw. jestes juz hanted na berylce bo ja tam mam old chara z 74 lvlkiem :) @re up skoro ja jestem debilem to kim jest croso jak pisze posty <pacz 2 strony wczesniej> zal mi was SRYYYYY FOR DOUBLE POST, lagi |
Cytuj:
Proszę podaj mi tylko Name.... Tera po wygranej wojnie na Berylce nikt mnie nie ruszy :D :D B) |
@Coros
Pogoń na Zawsze!!!!!!!!!!MKS RLZ :D:D @Up to i tak nie zmienia faktu ze masz coś z główą a zaraz zobacze co pisał 2 strony wczesnije...... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Stary, Niestety ale mnie rozgryzłeś xddd ale nie zmienia to faktu ze Bl@di to dziewczyna!! i ze ma nie pokolei w głowie i że ten uptade jest nienajlepszy , a pozatym POGON RULEZ |
z otwieraniem potworkow to jest kompletna klapa spojrzcie jakis knight blokuje domonka na swiecie pvp. zblokowal go i mu zabral
|
JAKO NIEGRAJAcY OD DAWNA:
Kocham cipsoft :) jak tak dalej pojdzie to sami sie zrujnuja i/badz co lepsze moi koledzy przestana grac w tibie i moje podworko(dziecinstwo?) nie bedzie takie posrane.Juz nie moge doczekac sie nastepnych updatow :). JAKO GRAJACY KIEDYS: Wszystkie pomysly sa skopane na maxa, start: Celowanie z battle listy:szczegolnie przyda sie lamerskim n00bom pochodzacym najczesciej z kraju "POLSKA" i "BRAZYLIA" na wojnie z pewnoscia sie NIE PRZYDA bo tam zeby kogos zabic trzeba go najpierw zbloczyc. RUNY w hotkeyach: Teraz wiemy ze knight nigdy nie padnie bo "nietrafi uhem" przy blokowaniu. W dodatku razem z celowaniem z battle listy znowu poszerzy grono lamerskich n00bow pochodzacych najczesciej z krajow "POLSKA" i "BRAZYLIA". OTWIERanie potworkow: Szczegolnie przyda sie dla ludzi ktorzy nie maja stalej zaufanej ekipy na potworki na ktore trzeba chodzic z blokerem. Knightowi to jest jak nuz w plecy (pierwszy widzi = pierwszy kradnie=uhy,manasy,Equip)szczegolnie jesli huntujemy z nieznana nam do tej pory ekipa. STAMINA: Porazka na calej lini dla nalogow, a takich w tibi nie malo. (patrz poczatek posta, patrz moi koledzy (dla mnie to pasuje :) ) Wy tibijscy gracze jestescie chyba najbardziej wytrwalymi graczami na swiecie w wiekszosci gier "zmiany mechaniczne" tak drastyczne jak w tibi wiaza sie z odejsciem ponad 30 PRoCENT(tutaj mial byc symbol PROCENTOW ale nie dziala :|) graczy. NIe gram w tibie. PRzez wzglad na moich kolegow mam nadzieje ze cipsoft popsuje ja jeszcze bardziej. ______________ Xanter Summoner Aurea |
|
Powiem tak, jesli to nie jest żart ze storny cip softu to ja szukam innego mmorpg, przecież knight juz nawet nie moze loota zgarniac -.- Stamina mi zwisa.
Battle list i pvp? no to teraz 99% wybieranych profesji to sorc/druid bedzie. Brawo CIPy, brawo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja mysle ze petycja nic nie da bo jak cipsoft ma zrobic update to i tak go zrobi
+++ jak dla mnie anty thief (i'm paladin) + resp ------ battle list |
szkoda, że nie zrobią takiego update, w którym był by potrzebny pacc to zabierania loota z moba
jak sie nazywała oficjalna stronka tibii???? aha już wiem WWW.ZAL.PL |
Znalazłem kolejny + dla postaci magicznych, w czesci palka:
Postac może expować 7h dziennie, mamy danego 150lvl knighta oraz 150lvl sorcka/druta Od dawna wiadomo, że w biciu najwiekszej ilosci expa w 1 dniu wygrywa sorcek, a miesiecznie knight.Dlaczego?Poniewaz taki 150ms potrafi zrobic setki k expa w godzine expiac na demonach lub innych poteżnych potworach.Aby uzbierac na nastepne runy musi sprzedac loota.Teraz nie ma z tym problemu, poniewaz wylogowywuje glowna postac regenerujac energie i wysyla loota na inna postac,gdzie sprzedaje loota. A taki rycek nie moze wbic tyle expa na np. OF, co sorcek w tym samym czasie na tych "poteznych potworach". Wniosek: EO jak i Sero niedlugo przestana byc najlepsi :P Rekin :) |
moze nie tragedia...
ej a moze Cip-owie zrobia ze nie beda mogli strzelac za pomoca listy battle PK-erzy... mi by to sie podobalo... by ci pieprzeni Pkerzy srali a nie huntowali... by zaatakowali kogos i by wytrzeszczyli oczy i zaczeli spierdzielac ;]
Pozdro ;* P.S. 3majcie sie knighci :).... uszanowanie dla knightow ktorzy mimo wszystko beda grali w Tibie :) naprawde ;] |
Wcale ten update nie będzie fajny... znowu kolejna plaga sorków i drutów... A to czasowe zabieranie jest do dupy bo jesli knight bloczy stworka to on powinienen pierwszy zgarniac loot !! CIP soft !! opamiętajcie się i nie niszczcie tej gry !! Powinniście zrównać siły knightów z sorkami !!!!!!!!!!!!!! CIPSOFT zepsuje tibie dla PIENIĘDZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Knajci szykujcie się nadchodzą "chude lata" !!
|
Cytuj:
Skopiowales cala moja liste z tibia.pl ,i jeszcze wpisales jakbys ja sam utworzyl ehh noob pls? |
Jak zwykle rozpaczacie... Ehhh a za miesiąc dwa będzięcie błagać o kolejny update;p
|
Wszystko mi się podoba, no może oprócz tego strzelania na battle list... ale co tam.. jakoś przeżyję :(
Jednak jeśli chodzi o sprawę z lootem... Powinni to rozwiązać tak, że przy mocniejszych potworkach, powiedzmy od Dragona wzwyż :p, prawo wzięcia loota powinna mieć osoba która dostała najwięcej obrażeń. Co wy na to?:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |