![]() |
Nom sam musze przyznac z dptf znacznie uroslo wsile po przyjeciu chociazby Pana o NICKu :Vormius :P
|
Dpft wzmocniło sie między innego o Perrego i Beda, no zobaczymy jak sie akcja potoczy, heh, tak jak nigdy niebyłem za dpft to teraz B). Co do tego massloga na hg, to niemieli szans, cwaniak fosa pewnie przez całą wojne bedzie unikał normalnej konfrontacji i bedą dalej próbowali tego typu akcji. Tylko dziwie sie czemu huntowani polacy niebiorą sie w garść i niepróbują coś pofragować na Beach'ysach. Mam nadzieje że w najbliższym czasie jakąś walke zobaczymy, czekam na filmy .................. narazie jest 4:0 dla Fosy, nie :>?
|
12:44 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kryzz. He was killed by Arcash. :] goood JOB |
Cytuj:
|
Cytuj:
ARCANIA ZYJE!!!!!!!!!!!!:D |
Aro aka papa zastanowiles sie co sie stanie jak Fosfik przegra ta wojne ?
Mozna powiedziec ze zdradziles polakow :/ |
Cytuj:
To jest gra nie zycie rl... Zawsze sie idzie za kumplami z tibii... Fosfik nie przegra tej wojny tylko gildia.... Arowix szybciej sie wyplaci niz fosa!! |
Niech sobie zdradza tak by nie bylo pozytku z niego ;>
|
A więc BEACH 3:1 DPFT
Beach frags: Lindlay Jan 10 2007, 22:02:53 CET Killed at Level 118 by Makea Stoneheart Aata Arhari Jan 10 2007, 22:03:02 CET Killed at Level 215 by Fosfik Ares dragoon Jan 10 2007, 22:03:39 CET Killed at Level 138 by Fosfik and by Lya Ly DPFT frags: Ron al ninio Jan 13 2007, 02:46:12 CET Killed at Level 100 by Tiuso and by Cador Mawr Dopóki są te szopki z forum na tibia.com trzeba będzie prowadzić statystyki tutaj.Dlatego niech czasem ktoś się wysili i wklei coś z tibia.com xd btw. DPFT ma teraz piękną linię blokerów z Arabem na czele xd |
Cytuj:
@Fuhrer ponad 3 letnie doswiadczenie w nontop war zawsze sie przydaje nawet jesli grasz crapy charem jak moj:>chociaz teraz w epoce pvp z hotkeyow to juz chyba i tak malo wazne=p |
Cytuj:
ogólem sie dziwie SIE ze dpft jeszcze nie zareagowało, no chyba ze czekaja na odpowiedni moment;] |
Dreazy (Second Krisne):
Jan 12 2007, 21:12:33 CET Killed at Level 58 by Damoon To było 15min przed tym jak padł Damoon... |
Z dnia na dzien robi sie coraz ciekawiej i szkoda ze nie moge w tym uczestniczyc ;/. od 2 dni nie mam neta i w najblizszym czasie miec nie bede pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia DPFT aby dali niezle popalic kolegom z hiszpani xDDD
|
Gidek czekamy na ciebie z niepokojem Ja i cale La Ham..:P
|
Cytuj:
Jest mala szansa ze uda sie cos zrobic ale to najszybciej za tydzien albo 2 a do tego czasu napewno nie bede mal neta. |
taki mały offtopic:
Użytkowników czytających ten temat: 24 (zarejestrowanych: 11, gości: 13) Nacpany_Wlodek, KENDZIO, Filemon :>, poppers, Gidekab, Aro aka papa, Armonos Oroth, Mr.Mare, Rycerski Cinek, Ciacho1920, Lafa |
zaczela sie wojna i odrazu ludzie zaczynaja tutaj postowac;] Jak narazie spokoj, ja mam wielkie freezy ... zreszta duzo polakow tez
|
no mniej wiecej od 10-11 rano do 24-01 w nocy to mi tibia chodzi tak jakbym byl drunken, ide w inna strone niz chce a czesto mnie cofa kilka kratek;d
|
Jakiś router albo inne ustrojstwo jeb.nelo u TP, na lini między Poznań-FrankfurtAmMain.. oby naprawili to szybko :'). Jedyny plus to, że zaliczam całkiem dobrze sesje przez lagi ;"D
|
=]
Hehe DPFT jak już każdy z Was widział powiększyło swoje szeregi. Znalazły się tam naprawde bardzo ciekawe postacie typu: Bedurion, Perrymon oraz Lucifer Incarnated.
Mimo to uważam że DPFT jest na przegranej pozycji...Z uśmiechem na twarzy chciałbym zobaczyc jak pada Tiuso :) . @FUHRER Pożytek można mieć z każdego. @Lindlay Ehh te Freezy...Ehh ta Neostrada? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |