![]() |
Cytuj:
|
Dark ~ Ty nie walczysz bo nie jesteś już w ultiomation
|
Shadar ray tez nie czyli on tez nie walczy?
Jednak ktos zabil Danego~ a ja juz nie bede w Ult. |
Cytuj:
WOW jesteś taki cudowny... Nie gram bo mam rehabilatje i nie mam czasu na gre :< Cytuj:
|
Feb 09 2007, 10:02:20 CET Killed at Level 50 by Dany Karde
:D :D :D Poszedlem na Dle, przyszedl i zazadal mojego armora. Oczywiscie w dupsko mnie moze pocalowac. Zblokowal mnie podczas ucieczki. Nie bylo sily, zebym dal rade. Po 3 BP UH padlem. Jako, ze z mojej gry na Selenie juz nici moja kasa moze przydac sie na wojnie. Maca msg me na gg. |
@Zalfik
Dany Karde ma nowego chara, knighta w full rare secie, a Dany pozostanie pkcharem... A zatem gdy bedzie online tzn. ze sie bawi |
Szczerze mowiac wali mnie to nieprzecietnie. Nie mam zamiaru byc niczyja zabawka
|
Sidar Nie rozumiem Cię?? czemu nie będziesz w Ult??
|
@Quivee
Czyżby to był osobnik o imieniu Reny Karde ?;) |
Aego co za róznica dla ciebie czy będzie w Ult czy nie skoro i tak ty siedzisz na Nebuli ;) ??
|
Ciekawość zresztą martwię się o Ciebie :PP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i co jest ta akcja pod dwarf bridge noob charami o 12 ? bo ja wlasnie zbieram sd i ide na most:PP
|
D bridge
Akcja byla były 3 osoby.Ubiliśmy 1 osobę 26 socera i niestety przyszli jego koledzy i koniec naszego walecznego teamu .. :D
|
hahahaha akcja boska przyszedl jego kolega i na hita padlem :PP za 220 dostalem z sd hahaha ostro szkod ze tylko 3 osoby byly bo tak tego 88 sorca co przyszedl bysmy zabili gdyby nas bylo z 10 osob + a nie 3 :|
|
Prawda. Szkoda, ze nie bylo nas wiecej. Zastanowie sie, moze za tydzien jeszcze raz to zorganizujemy. Piszcie do mnie na priv, jesli ktos jest zainteresowany. Godzina do ustalenia ;)
|
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18552 nasze male pk :D 6~osob owned :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko szkoda, ze padles :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |