![]() |
Fajna glidia 2k za invite sie placi :))
Elaro troche zarobil, nalapie sie nobow jeszcze troche i usunie. 200 K to na nasze złotóweczki z 60 zl wiesz ile perełek mozna za to kupic?:P a niech ktos mi wyjasni co to znaczy sneak attack zraszowac i o co chodzilo z tym speedbostem na 151 i 191 lev. Jakis ukryty bonus do predkosci czy jak? |
Nie wiem czy dobrze napiszę, ale
zraszować - od slowa 'rush' z angielskiego, reszte dopowiedz sobie sam ;) sneak attack - pojedyncze ataki, na graczy, z czego oczywiscie moga zrobic sie nie pojedzyncze xd ostatniego nie mam pojecia. |
no jest chyba taki "próg szybkości" jaki masz z wzrostem lvla, np na 34 lvl biegasz wolniej niż 35 lvl,
to chyba chodzi o to że pustynia ma swoje progi szybkości? |
Na pewnych lvlach sa "progi szybkosci"(uzyje okreslenia kolegi up bo nie znajduje lepszego:P). Na pustynie sa inne,na powierzchnie jak trwa inne. Latwo to sprawdzic. wychodzisz na pustynie. 190 ms daje mapclicka a 170 ms biegnie z nim na follow. 190 ms zgubi tego 170 msa tylko dlatego, ze ten wyzszy zaliczyl juz "boosta" a ten 170 jeszcze nie. Róznica 20 lvli nic nie robi :P Pobiegnie na mapwalku 170ms a na follow 150ms i ten 150ms spokojnie dogoni kolege i nie zgubi go,poniewaz obaj sa jeszcze na tym samym speedbooscie (150 lvl).
Troche niejasno,ale inaczej nie umiem xD Swoja droga ktos powinien zrobic porzadny theard o tym bo sa pewne niejasnosci co do fastboostow. Jedni mowia ze ma to miejsce na 31,71,111,151,191 itd a drudzy ze na 30,70,110,150,190 itd(pustynia). Nie wiem jak to jest dokonca bo dla przykladu kolega na 170 nie mial tego boosta a inny na 190 zlapal juz nowego :P Nie moge byc do konca pewna jak to jest i nie chce sprzedawac bzdur,ale moze jest jakos na zmiane ten speed, np 150(pustynia),171(trawa),190(pustynia)etc? Jesli jest jakis ogarniety w tych tematach gracz, to prosze oswieccie xD |
Weronisia czyli speedbosta można porównać do pewnych przedziałów prędkościowych np. 150 lvl i 170 są w swoim przedziale więc różnica prędkości na pustyni jest podobna mimo różnicy lvli, ale 190+ już jest w wyższym przedziale prędkościowym więc odchodzi "w oczach" od tego 170 ms na pustyni :D:D Ja to tak rozumiem i myślę że tak jest najłatwiej..
|
Ja 11:43:31
ap rush Infobot 11:43:32 gorączka (złota) duży popyt na jakiś towar sitowie gazować hahahaa nie no joke wiem juz co to tak naprawde znaczy ale niektore byly zabawne |
Ja 14:33:57
ap rush Infobot 14:33:58 1 sitowie 2 pęd masowy 3 tłok 4 duży popyt na jakiś towar 5 gorączka (złota) 6 gwałtowne tempo 7 nagły przypływ 8 napływ 9 pośpiech 10 silny prąd rzeki 11 pognać 12 śpieszyć się 13 rzucać się 14 pędzić 15 lecieć 16 przypilić 17 gazować 18 przynaglać 19 ponaglać kogoś 20 szybko działać 21 szybko 22 załatwiać coś szybko 23 nagle napłynąć (do twarzy) 24 wtargnąć do pokoju 25 mknąć 26 zdzierać |
Cytuj:
|
i znow zepsuli zabawe update'em :(
|
O jakiej zabawie mowisz? xd
btw. bedziesz w Gdyni? |
Podobają mi sie te itemki na 8 lvl 8o zarobiste jest to trade z NPC ! ;)
|
Woow super wooow 8o
|
ahahahahaha
http://img111.imageshack.us/img111/3559/beztytuujo3.jpg co najlepsze link do nowego klienta nie dziala na www.tibia.com |
fajnie by było gdyby w tibii był taki gothic albo wow, 15 milionów npc (np jacyś niewolnicy w kopalni w kazzo, citizeny itp) i każdy może coś powiedzieć... wtedy byłby taki rpgowy klmacik ;p
|
Ale już nie tibijski. (;
|
wiesz, kiedyś tibia żyła, pod każdym dp stało piętnaście tysięsy uhmakerów, i był fajny klimacik, zawsze można było zagadać itp. teraz gdy czasy się troszke zmieniły i ludzie nastawili się na ciągły exp (przynajmniej większość), tibia straciła ten swój klimacik, stała się taka pusta (przynajmniej dla mnie), więc fajnie by było ją zalać jakimiś npctami pokroju menela spod temple w carlin który opowiadał by o zeszłej nocy czy też starego krasnoluda przechadzającego się uliczkami kazzo i opowiadającego o wielkiej mitologicznej wojnie i stworzeniu świata tibii ;)
|
Cytuj:
|
Za parę dni usłyszymy w wiadomościach:
Grupa młodocianych fanów Tibi zdemolowała rynek w trójmieście. |
Marcioleksy, wiekszosc Valentines to są kulturalni, dojrzali ludzie.
Nie mierz nikogo swoją miarą, oczywiscie jesli to byla ironia - zwracam honor. Weronisia jedziesz do 'nich' ja niestety nie moge w tym roku ;ss |
@poprzedni post
Gejloger? (; |
Przecież to był żart sytuacyjny w postaci ironii :>
|
A więc jak pisałem - zwracam honor. (;
|
i znow mialem racje ;/
|
nom, miałeś. ale nie mów tym noobom o co chodzi niech ich ciekawość zje :D
|
Cytuj:
|
o co chodzi bo mnie ciekawosc zjada ?
|
@up
Przebijam, mnie już zjadła (; |
18:56 Spemalien [166]: dawajcie up
18:56 Spemalien [166]: kurwa kozaki 18:56 Spemalien [166]: widac kurwa wasze pvp 18:56 Spemalien [166]: nooob :D |
12 na 50 :D interesujace
|
00:16 XXX [xxx]: ty a wogule na tibia.pl o co chodzilo ze mieles racje w czyms?
hahah nawet na tibi mnie o to atakuja ;s masakra |
Dobra Vki wybrały raz miejsce do OB, teraz czas na WRI :>
|
Valentines szaleją hahaha
1. fajnie się schowaliście pod ziemię jak szczury;) 2. bilton to padł oczywiście z powodu waszych noobcharów a wy mówicie że nie używacie noobcharów na OB 3.Spemalien ma rację - jesteście cwaniaki pod ziemią - szkoda że nie umiecie wygrać na otwartym terenie :baby: to 3-0 i tak nie przebije 0-11 dla wri hahah :D:D:D |
@up
1.Sneaki sa czescia wojny wiec nie rozumiem czemu masz jakies zastrzezenia do tego co zrobilismy 2. Keitho i Bilton padl dlatego ze wri chcialo cos zrobic i im nie wyszlo : ) 3. Spemalien jest kozakiem w grupie : ( 18:56 Spemalien [166]: dawajcie up 18:56 Spemalien [166]: kurwa kozaki 18:56 Spemalien [166]: widac kurwa wasze pvp 18:56 Spemalien [166]: nooob /\ Pokaz swoje pvp : ( 11:0 <-- Przynajmniej nie balismy sie wyjsc : ) |
Teraz niech WRI wybiera teren :>
Niech te OB będą co 3dni a nie co tydzień :/ |
ob powinny byc codziennie/co 2 dni, wychodzace zwykle ze sneakow, lub z umowienia sie, ale zwykle na dobrych wojnach tak jest
|
odezwali sie najwieksi weterani wojny ;s
wam sie pewnie wydaje ,ze 100+ ma odrazu 100cc w banku/dp i jak expi to same dsmy lootuje |
co jak co ale z chuj wie ilu juz bot charow powinniscie kokosy trzepac x[
|
nie gram na elysii
|
Człowieku, noobchary to ciągle kasę zarabiają(elfy, chakoye)
Vki mają za co walczyć :> |
kto dojdzie do mojej gildi Anty Darklight? ;s;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:46. |