![]() |
Victeron, nie sadzilem ze jestes tak glupi by dac te kase za free komus bez zadnego zabezpieczenia, a zreszta kiedys kupiles anandumima po tym jak ja skonczylem grac, i dalej mialem do niego rk, za pewne ty nawet o tym nie wiedziales :)
Wydac kase tyle na glupia gre, po czym nawet nie grac na swojej postaci na open battle, to jest zalosne. pozdro kumaci |
Ja ze swojej strony powiem tylko tyle ,ze nikt z Furory wczoraj nie byl z nami na Vencie ;) A Cria~ gral Shejq .
A na OB nie wyjdizemy bo sorce odrazu dostali by bana ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mogło by sie udac :)
heheh. mój ochroniaz nie jest do bicia tylko do powstryzmywania mnie :) heheh w sumie niektorzy potwierdza fakt ze mimo 5 lat:baby: ubil sporo ludzi w tibi ... W sumie od czego sa hot keye :) Dobra ostatni raz pisze natemat kasy B) TO czy ktos wydaje kase na glupoty czy nie to jego sprawa. ja wydalem nei jeden raz i jedyna osoba ktora sie o to martwila to moja zona... a watpie czy ktorys z Was jest zoną Victerona wiec zajmijcie sie soba.. |
@Kafar
Czyli coś dopiero za miesiąc? :) @Marlew Aha, sorry za pomyłkę. :) |
Cytuj:
nie no ale to byl moj dzien nie powiem :P nic mi nie wychodzilo i na rl i na tibi.. w koncu 13 :D ale jak mowie ze walcze do konca to tak jest ;) btw openka swietna 8o |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Morita bydlaku nie musisz juz tak slodzic ;* tak btw to kiedy nastepnego opena lecimy? |
Cytuj:
Komu sie znudzi temu sie znudzi. Predzej chuj strzeli ~200 lvle od stania w pz, niz nasze ~100 ^^' Wogle to wroccie do tematu wojny. Umowmy sie, nie ma fragow - nie ma postow, ok xd? |
Tak TAK ! ! Wszystkie postacie kupilem :D Victerona tez kupilem jak nie wiesz. I nawet nim nie expilem bo kolesia do tego wynajolem.
Jeszcze cos .... ? Zalosni jestescie i tyle, Jedno pytanie Eter. Dlaczego jak byla wojna z hurricane walczyles przeciwko nizahe i to ty chciales najbardziej tej wojny a teraz walczysz z nim ?? moze zadam jeszcze jedno pytanie jak juz sie tak rozpisuje, mowiles ze bedziesz huncic Kopengasow a tu widze ze juz trzymiecie razem.... moze zachwile bedziemy tez razem u jednego boku walczyc ?? |
Ale fragow bylo okolo 50 cos ! Czyli kazdy moze napisac 50 postow ! :D
A tak apropo tego ,ze wy walczycie z Kopengasami ,a my z Fredim i Zikksem.Bardzo wazna roznica jest to ,ze ani Fredi ani Zikss nikogo z nas nie okradli ani nas nie zabili ;) (Jak zikss kogos okradl z Rise to oddal mu kase) ,a wy walczycie z ludzmi ktorzy was jechali przy kazdej mozliwej okazji i dzieki nich zawsze expiliscie z pelnymi majtami i vipami otwartymi na full ^^.Wiec bez sensu jest wasze gadanie o Kopengasach ;) Poprostu boicie sie i czujecie respekt ale nie potraficie przyznac ,ze jest to w koncu jakas powazna wojna na Morganie.Mozliwe nawet ,ze najpowazniejsza jak do tej pory ;) |
Osobiście jestem za Rise :p A jak mi się przypomni, że Nash sprzedał takiemu ciołkowi chara. Ahh, żal dupe ściska ;)
|
KOCHAM TO :D na vicu ktos inny gral nie wiadomo kto ale napewno nie on sobie myslicie, tatata na cri gral Katrila a na elvenie moze jakis GM albo CM co ? sratytaty dostaliscie w dupsko i nie wiecie co pisac. Leje na morgane bo mam wazniejsze rzeczy od tibi ale napewno nie odpuszcze tego russelowi bo sobie mysli ze wszystko mu wolno. tylko nie moge zrozumiec paru rzeczy.... .
|
Przestańcie w końcu. Vic wydaje pieniądze na co chce, Rise gra Furora, a Eternitasami Unity. Taką teorię można uznać za prawdziwą.
|
Cytuj:
A tak naprawde, to widac, ze dzieki Wam jestesmy tak zdeterminowani, ze w koncu potrafimy sie jakos zgrac. A co do cudzej kasy, to sie martw o swoja zeby ci jej nie zabraklo , a nie rozporzadzasz czyjas... A tak btw: Feb 13 2008, 21:01:16 CET Killed Dorlik at Level 151 ok Zawsze go nielubilem:] dedykuje tego fraga Azrealowi :* wiem ze Cie gnebil :( Aaaa.... Marelw zdrajco niech cie dorwe w RL:evul: |
Fey :)
ciekawe co bedzie jak mnie dorwiesz HAHAHAH znowu skonczysz w moim łóżku :) a teraz od Mateusza :cup: <>bbbbtttmmvv bm8iiiiii//// BTW a ja w goscinnym.... :D :baby: |
Chłopcy, bez pedałowania! : D
|
Huhu naczytalem sie :) GZ fragow nie ma o czym gadac Rise wygralo te OB :P
POZDRO :) |
I kto to mowi ...
koles co ma ikone jak mu inny koles cos robi .... :baby: |
Jak to juz ktos powiedzial OB wygralo Rise, mimo ze zdobylo mniej fragow, to ich jakosc mowi sama za siebie. Inna sprawa ze Eternitas nie mieli za wiele wysokopoziomowych celow :P Ale dobra walka z obydwu stron.
@Vic Hej moglbys napisac swoje hotkeye ze spellami? Chodzi mi o czary np. exevo gran mas vis itd. Rise ubilo Niza :/ to spory wyczyn IMO :) |
Cytuj:
Bo ja nie. [edit] Co mi tam, zmienię specjalnie dla Ciebie. |
to doklej temu kolesiowi cycki moze inni sie nie polapia :)
hry hry B) |
Cytuj:
|
@Vic
Kto grał na vicu wczoraj? 15:32 Victeron [201]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland |
Cytuj:
|
PS. Pozdrów Elwire B)
|
No powiedzialem wam ze moja postacia gral GM :D
To co juz kurwa nie mozna sobie ustawic takiego komentu przy uzywaniu czaru :D Wszystko co zle to victeron i nawet slyszalem ze to ja wojne wypowiedzialem a nie russel. |
Michcio no ładnie ... wyjdzie ze z Elwira :)
buhahaha Pozdrow Kamile :) a co do opisu Vica wes se przetlumacz to "Du er dum" :baby: |
W jakim to języku i co to oznacza? ; >
|
Gogar ,
wroc do tamtych dwoch panow muejheheheh :) ja zartowalem :) LUZZIK :D :evul: |
na victeronie gral xomeus, na polowie charow rise grala anima z aldory, piechtolot, masakrowiec i jeszcze ktos tam.
prawda jest taka ze sami nie dajecie sobie rady to dajecie innym swoje postacie, prawdziwi ownerzy postaci z gildi rise sa warte tyle co nic, tak czy siak to wygramy, to kwestia czasu. |
Cytuj:
BTW. Armatyz owi nie pomogl nawet bot :/ Wlasnie co oznacza ten koment skoro go sobie ustawiles? |
Cytuj:
A co Ty nie wiedziales, ze II wś to tez Twoja sprawka? :P Marelw The Wolf [87]: Victeron, hvor lenge skal du bli? Victeron [201]: Bare en natt :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Translator:
springer som en jude genom tyskland Springer? który jeden żyd przez Niemcy Coś o przewożeniu żydów? ;p @up, racja ;) Nie wiedziałem co znaczy springer ;p |
"springer som en jude genom tyskland"
uciekam jak zyd przez niemcy |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |