Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Noname18 14-02-2008 14:31

Victeron, nie sadzilem ze jestes tak glupi by dac te kase za free komus bez zadnego zabezpieczenia, a zreszta kiedys kupiles anandumima po tym jak ja skonczylem grac, i dalej mialem do niego rk, za pewne ty nawet o tym nie wiedziales :)

Wydac kase tyle na glupia gre, po czym nawet nie grac na swojej postaci na open battle, to jest zalosne.

pozdro kumaci

Kafffffar 14-02-2008 14:33

Ja ze swojej strony powiem tylko tyle ,ze nikt z Furory wczoraj nie byl z nami na Vencie ;) A Cria~ gral Shejq .

A na OB nie wyjdizemy bo sorce odrazu dostali by bana ;)

Komisarzyk 14-02-2008 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marelw (Post 1898991)
LAVIO :)
Ty to byś sie tylko bił :)
w sumie "20" to miałem na myśli spotkanie z Eter 20.02.2008 :) i pewnie znowu przyprowadzi ze sobą obstawe 2 ochroniarzy :)
a ja wezme ze sobą pewnie też 1 ochroniarza 5 latka .:baby: co rozloży ich na łopatki :) .:baby:

Co do Victerona myśle że sie mocno mylicie choć może nie mocno ale bardzo.
Ale jak widać nie da sie Was przekonać wiec na co sie trudzić :)
a btw kazdy robi z kasa czy to rl czy to tibijska co chce ...
Jak ktos kupi chara to zawsze mozecie zaraportowac ..
co za problem
a pisanie o tym to mnie juz nudzi ...

B)
pozdro dla All
i prośba nie mylcie rl z grą- to tylko gra :)
co prawda fajna. ale tylko gra :)

Ehh ci moi ochroniarze.... zdmuchnalbys ich xd

Jaz' 14-02-2008 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoorek (Post 1898896)
zal mi cie arcy~.. wrzucasz na vica gauriego czy c**j wie kogo a russel to niby co robi? ja pier.............................................. ................ zapomnij o tym forum najlepiej..
a codo tej twojej riposty ze cie ktos wypchnal to widze ze niezlych kolegow masz ;] bo skoro rise dopiero dobiegali to noobow na pewno tam nie bylo ;d wiec tylko twoi cudowni koledzy mogli cie wypchnac zebysmy za toba pobiegli ;] na poczatku to wrzucanie na nas troche mnie wqrwialo ale teraz to mnie to po prostu smieszy i nic wiecej xD szczegolnie takie posty 'rise scared, no balls, chicken, stupid tactic, dont know what is war' 'kopengas pls help us :/ we are scared to fight against rise' żalosne ;)

Yyyyyy, Ty do mnie mówisz? o.o

marelw 14-02-2008 14:38

mogło by sie udac :)

heheh.

mój ochroniaz nie jest do bicia tylko do powstryzmywania mnie :) heheh

w sumie niektorzy potwierdza fakt ze mimo 5 lat:baby: ubil sporo ludzi w tibi ...
W sumie od czego sa hot keye :)
Dobra ostatni raz pisze natemat kasy B)
TO czy ktos wydaje kase na glupoty czy nie to jego sprawa.
ja wydalem nei jeden raz
i jedyna osoba ktora sie o to martwila to moja zona...
a watpie czy ktorys z Was jest zoną Victerona
wiec zajmijcie sie soba..

Lavi0 14-02-2008 14:39

@Kafar

Czyli coś dopiero za miesiąc? :)

@Marlew

Aha, sorry za pomyłkę. :)

Fidosek 14-02-2008 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1898771)
@Panie anioł

Tre*** nie liczony, bo zbierał sobie looty i nie pomagał nam. I Fiodosek padł 2x razy.

Z resztą wasze liczenie śmieszy. :)

taa chyba wezme przyklad z ciebie i tez sie pochlastam z tego powodu ;(

nie no ale to byl moj dzien nie powiem :P nic mi nie wychodzilo i na rl i na tibi.. w koncu 13 :D ale jak mowie ze walcze do konca to tak jest ;)
btw openka swietna 8o

Gogar 14-02-2008 14:53

http://erig.net/worlddeaths.php
Slicc 3ci w deadach :d
Niz 11sty
Roggie 21szy
Eter 25ty

pyzio2 14-02-2008 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marelw (Post 1899008)
mogło by sie udac :)

heheh.

mój ochroniaz nie jest do bicia tylko do powstryzmywania mnie :) heheh

w sumie niektorzy potwierdza fakt ze mimo 5 lat:baby: ubil sporo ludzi w tibi ...
W sumie od czego sa hot keye :)
Dobra ostatni raz pisze natemat kasy B)
TO czy ktos wydaje kase na glupoty czy nie to jego sprawa.
ja wydalem nei jeden raz
i jedyna osoba ktora sie o to martwila to moja zona...
a watpie czy ktorys z Was jest zoną Victerona
wiec zajmijcie sie soba..

mareczku widze atmosfera ci sie udzielila :)

kl0su 14-02-2008 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1898970)
po co w ogole poruszacie tematy nie zwiazane z gra i wojna? aby sie klocic? pff

Co do OB;
od zawsze wiedzialem ze oprocz Ahazina to pewno Stu znow tam gra, Lunatiki i Rogstaha eternians nie istnieje co zreszta pokazal ten film jak wspanialy jest nowy Niz albo Slic~ Polacy walczyli na swoim poziomie dlatego ich tylu padlo, a Viciem napewno nie gral Real owner, na Cria pewno katrila.

Rise; Wygraliscie Bitwe a nie wojne, moze jak popadaja po 10 x to im sie odechce, gratulacje za ta bitwe tak czy inaczej swietna robota :)

Eternians; Russel tylko umie szpiegowac, namiawiac milion osob do pomocy aby wygrali za niego podczas gdy sam walczy na kupionym xavrasie za paynamenty z ostatniej wojny, podobno walczy bo zreguly jest na tylach =P

Eter; w pelni popieram twoje zdanie odnosnie Victerona bo to co on robi przerasta normalne rozumowanie ludzi. Jednak niekiedy uciec nie znaczy przegrac ( patrz Unit 2004 ) i doskonale wiemy ze rl ownerzy bandy rise nie byliby wstanie zabic prawie nikogo =P a juz szczegolnie nie na OB :)

Przyszlosc? Eternians odbrobia lvls, i kase i znow wyjda i padna, ale maja radoche ze graja a wam sie to znudzi. Kto wygra? Eternians.

Morita bydlaku nie musisz juz tak slodzic ;*

tak btw to kiedy nastepnego opena lecimy?

Tensz-in 14-02-2008 15:07

Cytuj:

Co do OB;
od zawsze wiedzialem ze oprocz Ahazina to pewno Stu znow tam gra, Lunatiki i Rogstaha eternians nie istnieje co zreszta pokazal ten film jak wspanialy jest nowy Niz albo Slic~ Polacy walczyli na swoim poziomie dlatego ich tylu padlo, a Viciem napewno nie gral Real owner, na Cria pewno katrila.

Rise; Wygraliscie Bitwe a nie wojne, moze jak popadaja po 10 x to im sie odechce, gratulacje za ta bitwe tak czy inaczej swietna robota :)

Eternians; Russel tylko umie szpiegowac, namiawiac milion osob do pomocy aby wygrali za niego podczas gdy sam walczy na kupionym xavrasie za paynamenty z ostatniej wojny, podobno walczy bo zreguly jest na tylach =P

Eter; w pelni popieram twoje zdanie odnosnie Victerona bo to co on robi przerasta normalne rozumowanie ludzi. Jednak niekiedy uciec nie znaczy przegrac ( patrz Unit 2004 ) i doskonale wiemy ze rl ownerzy bandy rise nie byliby wstanie zabic prawie nikogo =P a juz szczegolnie nie na OB :)

Przyszlosc? Eternians odbrobia lvls, i kase i znow wyjda i padna, ale maja radoche ze graja a wam sie to znudzi. Kto wygra? Eternians.

Poczytal bys regularnie posty to bys wiedzial kto to Cria. Nie wiem czy to ty ten stary owner czy nie, ale nie mow "napewno" jak nic nie wiesz -.-' A wogole to znasz chociaz polowe ludzi z naszej gildii ? Strzelam ze nie, to na jakiej podstawie oceniasz czy dali by rade zabic bande bezmozgich parobkow russela na open battle (nie mowie o wszsytkich oprocz russela, zeby nie bylo..).

Komu sie znudzi temu sie znudzi. Predzej chuj strzeli ~200 lvle od stania w pz, niz nasze ~100 ^^'

Wogle to wroccie do tematu wojny. Umowmy sie, nie ma fragow - nie ma postow, ok xd?

Victeron 14-02-2008 15:12

Tak TAK ! ! Wszystkie postacie kupilem :D Victerona tez kupilem jak nie wiesz. I nawet nim nie expilem bo kolesia do tego wynajolem.
Jeszcze cos .... ?
Zalosni jestescie i tyle,
Jedno pytanie Eter. Dlaczego jak byla wojna z hurricane walczyles przeciwko nizahe i to ty chciales najbardziej tej wojny a teraz walczysz z nim ?? moze zadam jeszcze jedno pytanie jak juz sie tak rozpisuje, mowiles ze bedziesz huncic Kopengasow a tu widze ze juz trzymiecie razem.... moze zachwile bedziemy tez razem u jednego boku walczyc ??

Kafffffar 14-02-2008 15:13

Ale fragow bylo okolo 50 cos ! Czyli kazdy moze napisac 50 postow ! :D

A tak apropo tego ,ze wy walczycie z Kopengasami ,a my z Fredim i Zikksem.Bardzo wazna roznica jest to ,ze ani Fredi ani Zikss nikogo z nas nie okradli ani nas nie zabili ;) (Jak zikss kogos okradl z Rise to oddal mu kase) ,a wy walczycie z ludzmi ktorzy was jechali przy kazdej mozliwej okazji i dzieki nich zawsze expiliscie z pelnymi majtami i vipami otwartymi na full ^^.Wiec bez sensu jest wasze gadanie o Kopengasach ;)
Poprostu boicie sie i czujecie respekt ale nie potraficie przyznac ,ze jest to w koncu jakas powazna wojna na Morganie.Mozliwe nawet ,ze najpowazniejsza jak do tej pory ;)

Mapa_Europy 14-02-2008 15:21

Osobiście jestem za Rise :p A jak mi się przypomni, że Nash sprzedał takiemu ciołkowi chara. Ahh, żal dupe ściska ;)

Victeron 14-02-2008 15:25

KOCHAM TO :D na vicu ktos inny gral nie wiadomo kto ale napewno nie on sobie myslicie, tatata na cri gral Katrila a na elvenie moze jakis GM albo CM co ? sratytaty dostaliscie w dupsko i nie wiecie co pisac. Leje na morgane bo mam wazniejsze rzeczy od tibi ale napewno nie odpuszcze tego russelowi bo sobie mysli ze wszystko mu wolno. tylko nie moge zrozumiec paru rzeczy.... .

Gogar 14-02-2008 15:33

Przestańcie w końcu. Vic wydaje pieniądze na co chce, Rise gra Furora, a Eternitasami Unity. Taką teorię można uznać za prawdziwą.

Feyrety 14-02-2008 15:47

Cytuj:

Co do OB;

LOL, prosze was, przestancie sie wypowiadac jak nie wiecie o czym mowicie, bo az zal dupe sciska czasem jak sie was czyta... A szczegolnie wtedy, gdy jak my odniesiemy jakis sukces, to od razu oddalismy komus nasze chary... Ta furorze, moze tytanii? A moze WAM? mastah pvp8o.... Prosze was... nie osmieszajcie samych siebie... My w rzeczywistosci mozemy sie poszczycic, ze to czego dokonalismy wczoraj, dokonalismy sami. W przeciwienstwie do WASZEJ chwalebnej openki 14:0, kiedy to oddaliscie chary innemu serwerowi (juz nawet g mnie obchodzi komu), a sami siedzieliscie na noobach... Jestescie zalosni chwalac sie czyms takim, a ublizajac nam, kiedy cos osiagnelismy sami... NO ALE COZ, przeciez rozlozylismy was - mastah pvp, wiec to nie bylismy my, wynajelismy za kase victerona wymiataczy z innych swiatow... WHATEVER
A tak naprawde, to widac, ze dzieki Wam jestesmy tak zdeterminowani, ze w koncu potrafimy sie jakos zgrac.
A co do cudzej kasy, to sie martw o swoja zeby ci jej nie zabraklo , a nie rozporzadzasz czyjas...

A tak btw:
Feb 13 2008, 21:01:16 CET Killed Dorlik at Level 151 ok
Zawsze go nielubilem:] dedykuje tego fraga Azrealowi :* wiem ze Cie gnebil :(

Aaaa.... Marelw zdrajco niech cie dorwe w RL:evul:

marelw 14-02-2008 16:00

Fey :)
ciekawe co bedzie jak mnie dorwiesz HAHAHAH
znowu skonczysz w moim łóżku :)

a teraz od Mateusza
:cup:
<>bbbbtttmmvv
bm8iiiiii////

BTW
a ja w goscinnym.... :D
:baby:

Gogar 14-02-2008 16:03

Chłopcy, bez pedałowania! : D

Satel 14-02-2008 16:10

Huhu naczytalem sie :) GZ fragow nie ma o czym gadac Rise wygralo te OB :P

POZDRO :)

marelw 14-02-2008 16:10

I kto to mowi ...
koles co ma ikone jak mu inny koles cos robi ....

Barnabhinio 14-02-2008 16:11

Jak to juz ktos powiedzial OB wygralo Rise, mimo ze zdobylo mniej fragow, to ich jakosc mowi sama za siebie. Inna sprawa ze Eternitas nie mieli za wiele wysokopoziomowych celow :P Ale dobra walka z obydwu stron.

@Vic
Hej moglbys napisac swoje hotkeye ze spellami? Chodzi mi o czary np. exevo gran mas vis itd.

Rise ubilo Niza :/ to spory wyczyn IMO :)

Gogar 14-02-2008 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marelw (Post 1899168)
I kto to mowi ...
koles co ma ikone jak mu inny koles cos robi ....

Widziałeś kiedyś sticka (czyli takiego ludzika z patyków) z cyckami? : )
Bo ja nie.

[edit] Co mi tam, zmienię specjalnie dla Ciebie.

marelw 14-02-2008 16:24

to doklej temu kolesiowi cycki moze inni sie nie polapia :)

hry hry
B)

kl0su 14-02-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barnabhinio (Post 1899170)
Rise ubilo Niza :/ to spory wyczyn IMO :)

ale wyczyn ubic nizahe, wyjebal sie jak dziewica orleanska

Lavore 14-02-2008 16:28

@Vic
Kto grał na vicu wczoraj?

15:32 Victeron [201]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland

Feyrety 14-02-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marelw (Post 1899154)
Fey :)
ciekawe co bedzie jak mnie dorwiesz HAHAHAH
znowu skonczysz w moim łóżku :)

a teraz od Mateusza
:cup:
<>bbbbtttmmvv
bm8iiiiii////

BTW
a ja w goscinnym.... :D

No tak skonczylem w twoim łóżku ale nie z Toba.....8o

Feyrety 14-02-2008 16:31

PS. Pozdrów Elwire B)

Victeron 14-02-2008 16:37

No powiedzialem wam ze moja postacia gral GM :D

To co juz kurwa nie mozna sobie ustawic takiego komentu przy uzywaniu czaru :D

Wszystko co zle to victeron i nawet slyszalem ze to ja wojne wypowiedzialem a nie russel.

marelw 14-02-2008 16:38

Michcio no ładnie ... wyjdzie ze z Elwira :)

buhahaha

Pozdrow Kamile :)

a co do opisu Vica
wes se przetlumacz to

"Du er dum"

Gogar 14-02-2008 16:39

W jakim to języku i co to oznacza? ; >

marelw 14-02-2008 16:41

Gogar ,

wroc do tamtych dwoch panow muejheheheh :)
ja zartowalem :)

LUZZIK :D
:evul:

Interigento 14-02-2008 16:42

na victeronie gral xomeus, na polowie charow rise grala anima z aldory, piechtolot, masakrowiec i jeszcze ktos tam.

prawda jest taka ze sami nie dajecie sobie rady to dajecie innym swoje postacie, prawdziwi ownerzy postaci z gildi rise sa warte tyle co nic,
tak czy siak to wygramy, to kwestia czasu.

Barnabhinio 14-02-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1899234)
W jakim to języku i co to oznacza? ; >

Po szwedzku ale co oznacza nie mam pojecia :/

BTW. Armatyz owi nie pomogl nawet bot :/

Wlasnie co oznacza ten koment skoro go sobie ustawiles?

Feyrety 14-02-2008 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victeron (Post 1899227)
No powiedzialem wam ze moja postacia gral GM :D

To co juz kurwa nie mozna sobie ustawic takiego komentu przy uzywaniu czaru :D

Wszystko co zle to victeron i nawet slyszalem ze to ja wojne wypowiedzialem a nie russel.

A co Ty nie wiedziales, ze II wś to tez Twoja sprawka? :P
Marelw The Wolf [87]: Victeron, hvor lenge skal du bli?
Victeron [201]: Bare en natt :D

Feyrety 14-02-2008 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Interigento (Post 1899246)
na victeronie gral xomeus, na polowie charow rise grala anima z aldory, piechtolot, masakrowiec i jeszcze ktos tam.

prawda jest taka ze sami nie dajecie sobie rady to dajecie innym swoje postacie, prawdziwi ownerzy postaci z gildi rise sa warte tyle co nic,
tak czy siak to wygramy, to kwestia czasu.

Buahahaha, zal.pl............................................ Synu, kto ci te bajki opowiada? Zmien dilera :P

Komisarzyk 14-02-2008 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barnabhinio (Post 1899247)
Po szwedzku ale co oznacza nie mam pojecia :/

BTW. Armatyz owi nie pomogl nawet bot :/

Wlasnie co oznacza ten koment skoro go sobie ustawiles?

Cos jak "uciekam jak zyd od niemcow" :)

Gogar 14-02-2008 16:49

Translator:
springer som en jude genom tyskland
Springer? który jeden żyd przez Niemcy

Coś o przewożeniu żydów? ;p

@up, racja ;)
Nie wiedziałem co znaczy springer ;p

kl0su 14-02-2008 16:51

"springer som en jude genom tyskland"

uciekam jak zyd przez niemcy

Komisarzyk 14-02-2008 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kl0su (Post 1899268)
"springer som en jude genom tyskland"

uciekam jak zyd przez niemcy

No ty w koncu wiwesz najlepiej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42.