![]() |
Cytuj:
Ale tak swoją drogą chcecie wciąż nowe filmy, a nie pamiętacie o tym że trzeba włożyć w to spory wkład. (min. zebranie ekipy itp.) A że czasu nie ma, więc Cichy mając do wyboru dwie reczy: studia albo granie w tibie, logicznym jest że wybiera to pierwsze. |
Emm, ja bym wybrał TIBIĘ XP
|
No cichy nareszcie! Chyba po msc dałeś malade. Codziennie wchodziłęm po kilka razy żeby sprawdzić :) No to została tylko Kharos :P
|
Yeah! (jeden znak, drugi znak, trzeci znak, czwarty znak, piąty znak, szósty znak, siódmy znak, ósmy znak, dziewiąty znak, dziesiąty znak)
|
Cichy jesteś wieki :P
|
@up
tego nie trzeba mówić ;] |
Cichy jesteś wielki!
Z'Visowałeś całą malade:> Btw.Gratz lvlka:> Pzdro |
Pokaż nam PoI Cichy ;] (plx!)
|
Teraz czekamy na nowe filmiki ;) No Cichy dajesz dajesz
|
No, to teraz Cichy zwiedzi cale Pits of inferno :P
Na dodatek solo :) |
taki mały błąd jest napisane "scraby",a nie "scaraby"
|
@up
Scraby ładniej brzmią :p |
Nagraj Laguna Island dla Tibii 7.9 ; <
Potrzebuję. |
95. Thais Trolls
http://rapidshare.de/files/32638999/...rolls.rec.html móglbyś jeszcze raz wrzucic ten filmik bo mi potrzebny a nie mozna sciagac;p |
Cichy, nie nagrałeś miejskiej części rooka z ratami xP
|
Cichy jakbyś mógł popraw Nargor, bo link z rapida już zostało skasowany, a właśnie mam zamiar się tam wybrać.
|
Szybko odpowiadając. Aktualnie nie mam prawie na nic czasu ( wystarczy zobaczyć ile godzin byłem online w tym msc...). Co nie znaczy, że się nie zabiore za wyprawy jak tylko będzie odrobinka czasu. Choć nowe tereny są trochę... hardcore...
Wykasowane filmy znajdziecie na stronie: http://www.mtibia.pl/travel |
Cytuj:
offtopic: Życzę wszystkim wesołych świąt B) |
up@ jak 60lvle mogły tam padać, skoro jest bramka na 80lvl? Noob pls?
cichy@ to ponakręcaj jakieś mniejsze meijscówki jak przy kręceniu tych filmików na chama żeby 100 było xP |
Już jest 102?
|
Cytuj:
|
@Saviour
Jak napisałem, byli to gracze z lvlami 60 +, a nie wiem w których miejscach są bramki... wiem że kilku h lvli się wybrało, szli przez takie fioletowe [bodajże] fieldy - było ich z 6 pod rząd... i kilku padło bo zabierały jedynie 300 hp za przejście B) Zaraz poszukam filmiku to dam Ci link sobie sam zobaczysz :) |
Cichy, kiedy zamierzasz zamieścić film ze zwiedzania PoI? :p
|
Super CichY!!
|
Moze mi ktos napisac tutaj linki do filmikow z tombami za tp ? kazdy tomb bym prosil bo nie chce mi sie przeszukiwac calego forum... btw. dla tibii 7.9
|
UP@ kolejny noob pls? Nie umiesz szukać? A dla tibii 7.9. to może jeszcze takie gdzie full respy i mega loot gościom wypadł??? n/c
|
Szkoda ze padles Cichy :(
|
Cytuj:
Pzdr. cichy xd |
@up
Co to za pomoc powtarzać gościom żeby ruszyli swe tłuste tyłki i obejrzeli pierwszy post. Widać że lenistwo to jest najgorsza choroba X( ... Zresztą nieważne, szkoda dalej ciągnąc ten temat. |
@Cichy
Mam takie male pytanie, a mianowicie ogladalem ostatnio film z isle of the knights (ten twoj) i wpewnym momencie darles sie na czlonka ekipy ze poszedl za wami i ze mogl was pozabijac, mozesz powiedziec o co chodzi? |
Cytuj:
|
Cichy Mac Rlz... !! :D
Czemu w temacie niema od dłuższego czasu żadnego filmiku, fajnie się je ogląda przy okazji mapka leci :P
|
@up
Cichy nie ma za bardzo czasu, mówił to juz jakiś czas temu. |
Ostatnio raz odpisuje na tego offtopa:
Ja jestem frajer? Sam jesteś frajer, lenia patentowanego popierasz, muahah @cichy: błagam nakręć cokolwiek plsplspls xP Może final roomy faraonów? Ciekawie by to wyglądało ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A my nie mamy zamiaru krecic nic co jest nakrecone pod nowa wersje tibi bo jakiemus lolowu nie chce sie sciagac/szukac odpowiedniej wersji tibi. Przegladnijcie sobie XXX stron w tym temacie a znajdziecie komenty na ten temat. Albo nie, wiecie co? wam sie nie chce szukac a mnie pisac, wkleje wam to po prostu.... Polecimy stronami a next time bede to po prostu cytowal i cytowal i cytowal.... Str. 82 Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Koniec OFFTOPA. |
Ludzie... jak to już napisał Bake Samo [popieram tylko troche rozwine mysl] - po jaka cholere co PÓŁ ROKU nagrywac te same tereny i ponosic OLBRZYMIE KOSZTY NA RUNY ITP. No nie robcie z siebie debili przed cala Polska... B)
@Dawergo Widzialem ten film, wydaje mi sie, ze Cichy zwrocil mu uwage, dlatego ze wczesniej im powiedzial zeby nie szli, a bylo tam niezwykle waskie przejscie, i w razie potrzeby ucieczki mogliby zostac strapowani przez wlasnych kolegow. Taka jest moja opinia, jednak uwazam, ze o takie rzeczy nie wypada sie pytac B) Moze mial jakis osobisty powod - a nie było to byle gówno (nawiasem mowiac z przed okolo 2 lat) do wyciagania na publicznym forum. Z mojej strony tyle. Oczywiscie, ja moge sie mylic - w koncu nie do mnie bylo adresowane pytanie. Jednak skoro Cichy cos sie nie pokazuje, wypowiedzialem moja opinie B) [w razie co prosze sie nie czepiac :p ] pozdro @down Sprobuj zassac z www.mtibia.pl/travel B) @down Nie ma za co B) |
Cytuj:
EDIT: @up dzieki :D |
Post do usuniecia - nie zauwazylem ze przedostatni moj, pozniej go editnalem B)
|
Cytuj:
Natomiast po wyprawie trochę straciłem ochotę na logowanie, z powodu zachowań wielu ludzi po tej wyprawie. (Sama wyprawa najgorzej nie wypadła, i gdybym tylko nie padł na jednym z seali, uważam, że pokierował bym ludzi przez ostatni (sic!) seal, na którym się zatrzymali. Ale teraz z perspektywy czasu widze, że nie warto było się narażać). Filmu niestety nie mogę udostępnić, gdyż był by to qs. Muszę nagrać specjalny film, właśnie dla tej serii, nie zawierający elementów rozwiązywania zagadek. Kiedy? Nie prędko. Ponadto gdyby to zależało tylko odemnie, to filmów by się więcej pojawiło, ale ostatnio zbieranie ekipy na trudniejsze tereny jest dość problematyczne. No, to tyle informacji. Podsumowywując - żyje, i mam się dobrze. Tylko, że jak człowiek średnio w msc przez godzine dziennie jest online, to ciężko coś nagrać i zebrać większą ekipe ;) Na resztę pytań już chyba otrzymaliście odpowiedzi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:34. |