Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Vohihidilix 03-12-2006 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Terus (Post 1110289)
cichy to może byś wzucił ten film wreście bo nie ma co oglądać

Lepiej nie bo jeszcze nie poprawi i będzie tak jak z POH'em. :P
Ale tak swoją drogą chcecie wciąż nowe filmy, a nie pamiętacie o tym że trzeba włożyć w to spory wkład. (min. zebranie ekipy itp.) A że czasu nie ma, więc Cichy mając do wyboru dwie reczy: studia albo granie w tibie, logicznym jest że wybiera to pierwsze.

Saviour 03-12-2006 20:57

Emm, ja bym wybrał TIBIĘ XP

Voniek 04-12-2006 15:30

No cichy nareszcie! Chyba po msc dałeś malade. Codziennie wchodziłęm po kilka razy żeby sprawdzić :) No to została tylko Kharos :P

Michoss 04-12-2006 17:21

Yeah! (jeden znak, drugi znak, trzeci znak, czwarty znak, piąty znak, szósty znak, siódmy znak, ósmy znak, dziewiąty znak, dziesiąty znak)

Lord Terus 04-12-2006 17:23

Cichy jesteś wieki :P

Mozo 04-12-2006 19:28

@up
tego nie trzeba mówić ;]

exeros 11-12-2006 19:10

Cichy jesteś wielki!
Z'Visowałeś całą malade:>
Btw.Gratz lvlka:>
Pzdro

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 12-12-2006 22:16

Pokaż nam PoI Cichy ;] (plx!)

Qnip 13-12-2006 12:06

Teraz czekamy na nowe filmiki ;) No Cichy dajesz dajesz

Funkyman 14-12-2006 12:15

No, to teraz Cichy zwiedzi cale Pits of inferno :P
Na dodatek solo :)

Krzy_ek 14-12-2006 16:51

taki mały błąd jest napisane "scraby",a nie "scaraby"

Gorn Valorian 14-12-2006 17:09

@up
Scraby ładniej brzmią :p

Fejkowiec 17-12-2006 17:36

Nagraj Laguna Island dla Tibii 7.9 ; <

Potrzebuję.

Diuks 20-12-2006 14:30

95. Thais Trolls

http://rapidshare.de/files/32638999/...rolls.rec.html

móglbyś jeszcze raz wrzucic ten filmik bo mi potrzebny a nie mozna sciagac;p

Saviour 20-12-2006 19:00

Cichy, nie nagrałeś miejskiej części rooka z ratami xP

Izull 23-12-2006 00:14

Cichy jakbyś mógł popraw Nargor, bo link z rapida już zostało skasowany, a właśnie mam zamiar się tam wybrać.

Cichy 23-12-2006 15:19

Szybko odpowiadając. Aktualnie nie mam prawie na nic czasu ( wystarczy zobaczyć ile godzin byłem online w tym msc...). Co nie znaczy, że się nie zabiore za wyprawy jak tylko będzie odrobinka czasu. Choć nowe tereny są trochę... hardcore...
Wykasowane filmy znajdziecie na stronie:
http://www.mtibia.pl/travel

Khalak 24-12-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
Szybko odpowiadając. Aktualnie nie mam prawie na nic czasu ( wystarczy zobaczyć ile godzin byłem online w tym msc...). Co nie znaczy, że się nie zabiore za wyprawy jak tylko będzie odrobinka czasu. Choć nowe tereny są trochę... hardcore...
Wykasowane filmy znajdziecie na stronie:
http://www.mtibia.pl/travel

A hardcore... B) Widziałem kilka filmików z PoI... to co tam się dzieje to jak Demon Hell + Cyclopolis (najniższy poziom oczywiście B) ) w jednym... sajgon straszny ;) 60+ lvl popadały na fieldach bo nie wiedzieli że zjadają po 300 hp za przejście B) ... więc życzę powodzenia w PoI i uważajcie tam na siebie B)

offtopic:
Życzę wszystkim wesołych świąt B)

Saviour 24-12-2006 23:25

up@ jak 60lvle mogły tam padać, skoro jest bramka na 80lvl? Noob pls?
cichy@ to ponakręcaj jakieś mniejsze meijscówki jak przy kręceniu tych filmików na chama żeby 100 było xP

Mozo 25-12-2006 11:18

Już jest 102?

tomcio3396 25-12-2006 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1148867)
up@ jak 60lvle mogły tam padać, skoro jest bramka na 80lvl? Noob pls?
cichy@ to ponakręcaj jakieś mniejsze meijscówki jak przy kręceniu tych filmików na chama żeby 100 było xP

z tego co sam doświadczyłem tam jest bramka 30lvl~ 80lvl moze jest dalej gdzies za ogniami ;]

Khalak 25-12-2006 11:55

@Saviour
Jak napisałem, byli to gracze z lvlami 60 +, a nie wiem w których miejscach są bramki... wiem że kilku h lvli się wybrało, szli przez takie fioletowe [bodajże] fieldy - było ich z 6 pod rząd... i kilku padło bo zabierały jedynie 300 hp za przejście B) Zaraz poszukam filmiku to dam Ci link sobie sam zobaczysz :)

Drzamich 25-12-2006 14:25

Cichy, kiedy zamierzasz zamieścić film ze zwiedzania PoI? :p

Bo$al 28-12-2006 11:51

Super CichY!!

Monna 28-12-2006 20:05

Moze mi ktos napisac tutaj linki do filmikow z tombami za tp ? kazdy tomb bym prosil bo nie chce mi sie przeszukiwac calego forum... btw. dla tibii 7.9

Saviour 30-12-2006 22:00

UP@ kolejny noob pls? Nie umiesz szukać? A dla tibii 7.9. to może jeszcze takie gdzie full respy i mega loot gościom wypadł??? n/c

Michael Rzotkiewka 31-12-2006 00:45

Szkoda ze padles Cichy :(

Kora 02-01-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1163817)
UP@ kolejny noob pls? Nie umiesz szukać? A dla tibii 7.9. to może jeszcze takie gdzie full respy i mega loot gościom wypadł??? n/c

Boże co za frajer. Poprosił tylko o pomoc frajerze. Nie prosił o super loot . CHODZIŁO MU TYLKO O TOMBY NA 7.9 !. Co za noob.

Pzdr. cichy xd

Gorn Valorian 02-01-2007 19:00

@up
Co to za pomoc powtarzać gościom żeby ruszyli swe tłuste tyłki i obejrzeli pierwszy post. Widać że lenistwo to jest najgorsza choroba X( ... Zresztą nieważne, szkoda dalej ciągnąc ten temat.

Dawergo 02-01-2007 19:23

@Cichy
Mam takie male pytanie, a mianowicie ogladalem ostatnio film z isle of the knights (ten twoj) i wpewnym momencie darles sie na czlonka ekipy ze poszedl za wami i ze mogl was pozabijac, mozesz powiedziec o co chodzi?

Lord Terus 02-01-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1169703)
@Cichy
Mam takie male pytanie, a mianowicie ogladalem ostatnio film z isle of the knights (ten twoj) i wpewnym momencie darles sie na czlonka ekipy ze poszedl za wami i ze mogl was pozabijac, mozesz powiedziec o co chodzi?

Jak wejdziesz dalej to respią się 2 wrl. Każda osoba to 2 zrespione wrl jest to część banshee quest

R0y@l... 02-01-2007 21:38

Cichy Mac Rlz... !! :D

Czemu w temacie niema od dłuższego czasu żadnego filmiku, fajnie się je ogląda przy okazji mapka leci :P

Marianos 03-01-2007 14:52

@up
Cichy nie ma za bardzo czasu, mówił to juz jakiś czas temu.

Saviour 03-01-2007 16:58

Ostatnio raz odpisuje na tego offtopa:
Ja jestem frajer? Sam jesteś frajer, lenia patentowanego popierasz, muahah
@cichy: błagam nakręć cokolwiek plsplspls xP Może final roomy faraonów? Ciekawie by to wyglądało ;)

Kora 04-01-2007 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1171053)
Ostatnio raz odpisuje na tego offtopa:
Ja jestem frajer? Sam jesteś frajer, lenia patentowanego popierasz, muahah
@cichy: błagam nakręć cokolwiek plsplspls xP Może final roomy faraonów? Ciekawie by to wyglądało ;)

Tak jesteś frajer. :) Może i mógłby poszukać ale napisał ,że chce filmiki z 7.9 . Nie ma tibi cam może starej i nie ma zamiaru ściągać ? Pomyśl.

Bake Samo 04-01-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kora (Post 1172747)
Tak jesteś frajer. :) Może i mógłby poszukać ale napisał ,że chce filmiki z 7.9 . Nie ma tibi cam może starej i nie ma zamiaru ściągać ? Pomyśl.

OFFTOP.

A my nie mamy zamiaru krecic nic co jest nakrecone pod nowa wersje tibi bo jakiemus lolowu nie chce sie sciagac/szukac odpowiedniej wersji tibi. Przegladnijcie sobie XXX stron w tym temacie a znajdziecie komenty na ten temat.

Albo nie, wiecie co? wam sie nie chce szukac a mnie pisac, wkleje wam to po prostu....

Polecimy stronami a next time bede to po prostu cytowal i cytowal i cytowal....

Str. 82
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bake Samo (Post 800361)
A co do ludzi proszacych o filmy ktore oczywiscie juz sa nagrane a takze do osob piszacych o nagrywanie TYCH samych filmow pod inna TIBIE tez BIG NC lamy wezcie sobie zassajcie taka jaka tibie potrzebujecei ogladnijcie i sie cieszcie a nie dupe zawracacie bo WAM sie NIE chce -.-!!!!

Str. 90
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bake Samo (Post 833269)
Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy.

Dziekuje
Baba.

rowniez str. 90
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bake Samo (Post 834582)
Nom dobra wiec powtorze.....

Byl bym bardzo wdzieczny gdybys zassal klienta pod ktorego juz JEST nagrany tan filmik i nie zawracal dupy.

Albo wiem co zrobie, daj mi adres wpadne do ciebie na chate zrobe ci herbatke zassam tibie 7.5 + tibiecam zassam potrzebny film skocze po popkorn przyniose herbatke odpale ci filmik i sobie go ogladaj! po co cos robic? po co szukac? jak mozna dupe truc! i to nie ja sie bulwersuje tylko ty ^.-

P.S
Lord Terus - JESTES BOSKI!:cup: jak ty to zrobiles? jak znalazles tibiacam, tibie 7.5 KTOREJ PRZECEIZ NIE MA? Dzieki

cu.

Str. 102
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bake Samo (Post 883878)
ale dalej mnie ludzie w ryj bija "nakrec film pod nowa tibie"(bo jestem uposledzony i nie potrafie zassac wedlog instrukcji odpowiedniej wersji tibi i odtworzyc filmow) ale wbijam w to juz sie tym nie przejmuje, nie moj problem X(

Str 113
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bake Samo (Post 958629)
@Devil666

nie chce mi sie pisac, nie wiem ktory raz juz pisze co sadze o takich ludziach ktorym nie chce sie zassac 5mb i obejzec co sie tam tylko chce, zmienilo sie cos na tych terenach po updacie ktore sa nagrane? NIE! wiec po co je nagrywac? nie chce ci sie zassac co trzeba nie dosc ze masz napisane krok po kroku jak co zrobic, to jestem PEWIEN ze Cichemu sie tez tego nagrywac nei chce robic. pzdr ; o

Dobra wiecej nie bede cytowal wiec tyle, pozniej bede wam taki spamik wklejal jak ktos jeszcze bedzie widzial problem w tym....

Koniec OFFTOPA.

Khalak 04-01-2007 16:03

Ludzie... jak to już napisał Bake Samo [popieram tylko troche rozwine mysl] - po jaka cholere co PÓŁ ROKU nagrywac te same tereny i ponosic OLBRZYMIE KOSZTY NA RUNY ITP. No nie robcie z siebie debili przed cala Polska... B)
@Dawergo
Widzialem ten film, wydaje mi sie, ze Cichy zwrocil mu uwage, dlatego ze wczesniej im powiedzial zeby nie szli, a bylo tam niezwykle waskie przejscie, i w razie potrzeby ucieczki mogliby zostac strapowani przez wlasnych kolegow. Taka jest moja opinia, jednak uwazam, ze o takie rzeczy nie wypada sie pytac B) Moze mial jakis osobisty powod - a nie było to byle gówno (nawiasem mowiac z przed okolo 2 lat) do wyciagania na publicznym forum. Z mojej strony tyle. Oczywiscie, ja moge sie mylic - w koncu nie do mnie bylo adresowane pytanie. Jednak skoro Cichy cos sie nie pokazuje, wypowiedzialem moja opinie B) [w razie co prosze sie nie czepiac :p ]
pozdro
@down
Sprobuj zassac z www.mtibia.pl/travel B)
@down
Nie ma za co B)

zalfik 04-01-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy

Jak widac link nie dziala. Mam nadzieje, ze Cichy masz te filmiki na kompie :) Mozna rehostnac? Bede zobowiazany :P

EDIT:
@up dzieki :D

Khalak 04-01-2007 22:41

Post do usuniecia - nie zauwazylem ze przedostatni moj, pozniej go editnalem B)

Cichy 06-01-2007 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khalak (Post 1172963)
Jednak skoro Cichy cos sie nie pokazuje

Od updata przygotowywałem serwerową wyprawe na POI, dlatego był brak czasu na nagranie czegokolwiek.
Natomiast po wyprawie trochę straciłem ochotę na logowanie, z powodu zachowań wielu ludzi po tej wyprawie.
(Sama wyprawa najgorzej nie wypadła, i gdybym tylko nie padł na jednym z seali, uważam, że pokierował bym ludzi przez ostatni (sic!) seal, na którym się zatrzymali. Ale teraz z perspektywy czasu widze, że nie warto było się narażać). Filmu niestety nie mogę udostępnić, gdyż był by to qs. Muszę nagrać specjalny film, właśnie dla tej serii, nie zawierający elementów rozwiązywania zagadek. Kiedy? Nie prędko.

Ponadto gdyby to zależało tylko odemnie, to filmów by się więcej pojawiło, ale ostatnio zbieranie ekipy na trudniejsze tereny jest dość problematyczne.

No, to tyle informacji. Podsumowywując - żyje, i mam się dobrze. Tylko, że jak człowiek średnio w msc przez godzine dziennie jest online, to ciężko coś nagrać i zebrać większą ekipe ;)

Na resztę pytań już chyba otrzymaliście odpowiedzi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:34.