![]() |
Cytuj:
Czytam juz twoje posty od kilku dnia a najciekawsze jest w tym to że kilka postów wyżej napisaleś ze nie bedziesz tu w ogóle pisać bo Cie zdanie "Forumowiczów" nie interesuje wiec po co odpisujes zna każdy czyś post? :confused: |
bo mam slaba pamiec
|
Cytuj:
Radziłbym uważać na słowa. Pomyśl, jak często się logował przez czas wojny? 1 raz na 2-3 tygodnie? Wyjdź dziecko. |
Cytuj:
@Down Ahaaaaaaaaaaaaaaa |
Z Ahazinem to jest tak, że doszedl do Tengu na poczatku tej wojny. Nizahe był wściekły, że tak postąpił po tym co dla niego zrobił.
Ale powiedział, że dał mu następną szanse, więc raczej Ahazin wróci do gry. |
Cytuj:
16:57 Ahazin [112]: ya 17:00 ***: U comeback on morgana? :p 17:02 Ahazin [112]: ya i come back FFs -.- @UP A mi się zdaje, że jego gildia przyłączyła się do wojny, a później Ahazin przestał grać. @EDIT 17:06 *** : Why u comeback to Nizahe? 17:06 Ahazin [112]: was my bad before, 17:06 Ahazin [112]: long story Najgorsze jest to, że wszyscy tu wiedzą wszystko najlepiej ;/ |
Czytając posty Nirka wydaje mi się ,że masz jakieś 13 lat i Tibia to twoje zycie. Nie wiem dlaczego moze to prawda ;>?
Co do Hurricane nie zycze wam powodzenia na nowych serwach , ponieważ nie idziecie na nowego serva próbujecie być smieszni , hahaha... |
@up
Huhu, mocne slowa xD Riposta plax :P @Down Powialo groza... :P |
Cytuj:
ONI SĄ ŻAŁOŚNI! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Morgana jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Morganie. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa |
Cytuj:
@pyzio2 Tak, ale ta wojna pokazała, jacy wy COOOOOOOOOOOL 0.o |
Cytuj:
|
Cytuj:
ceny dijnowe |
grac mozesz do 60 lvla puzniej wchodzisz na erig net zaczynaja cie huncic za szybki exp a jak ci sie uda dobre expowisko zajac to Cie wyzuca ;o tyle o morganie wiec lepiej tu nie graj odrazu powiem :)
|
Taa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka ;)
|
Cytuj:
PS. Serio tak jest ??:P |
Od czasu do czasu ukazuje się jakiś gracz co wywala z expa ale to zadkość albo miałem farta ;)
|
Cytuj:
|
Immortal Alliance i Hurricane vs. Fire? hshshhs
kilku członków Hurricane oraz Shopi i Rogtah stworzyli gildie Immortal Alliance Jak to skomentować? Żal? Immortal Alliance - to ludzie co chcą płacić? nie wiem Hurricane moze się wypowie? Najchętniej wysłucham Nirrka ;) |
Cytuj:
Uwiez mi ze jeszcze sie zdziwisz kto bedzie placil na tym servie smiesznym ; > @Down Cie sie tak przejmujesz jezeli tak myslisz ze "gówno mozemy" to czemu ta sprawa tak cie interesuje |
@Kijankcza
Wy? ;) no bo któż by inny? :> gówno mozecie na tym servie ... idzcie z Morgany ona was nie potrzebuje!:( i nie chce ;) |
Cytuj:
Prawda jest taka ze malo wiesz o morganie bo nigdy nie miales tu tak dozego lvlu by ktos z mogl sie toba zainteresowac.Skoncz krytykowac i przestan wypowiadac sie w imieniu innych.Ta wojna cie nie dotyczy wiec niech huri~ robi sobie co chce a ty siedz cicho. btw. smiejesz sie z Nirrka ,a sam jestes dozo bardziej zalosny... Wez sie za robienie lvlu i jak wbijesz wystarczajaco dozy lvl to dojdziesz sobie do fire i wtedy bedziesz przemawiac do huri~ w stylu " idzcie z Morgany ona was nie potrzebuje" Adois |
Bez powodu nikt cie niebędzie cie bił, jedynie co to Fire wywala ze spawnów. Każdego kto niejest w Fire.
Marudas był taki co bił każdego za nic albo za durny powód, i każdy wie jak skończył. @Kijancza To zacznijcie coś robic ku temu bo same forum ci niepomoże. |
Dobrze gadasz Kafar :p
Noname a czy ja prosze o pomoc? xd Prosze tylko o cierpliwosc tych co pozostali po stronie Hurricane :) Edit Niee na morganie nie ma PA WOGOLE a to ze Gripex-max musial oddac Slicceremu Chate bo mu sie spodobala to tylko przejaw dobrej woli Gipexa -.- Gripex w Hurricane :) |
Cytuj:
Jakbyś niezauważył nie wypowiadam się za innych tylko za siebie i WEDŁUG MNIE MORGANA NIE POTRZEBUJE HURRICANE - mam nadzieje że teraz zrozumiałeś... jak nie peszek. PA jest na kazdym servie Jak Hurricane wygra( to razczej nie możliwe) też będzie , omg. Gripex chyba jest lekkomyślny jeżeli najpierw płaci hunta robi lvl i dochodzi do przegranej strony.! @Kafffar Dajesz przykład ,że lvl daje władze? fool! znajomi i protekcja daje władze i spokój ;P POST NAPISAłEM WE WłASNYM IMIENIU NIE INNYCH! i WYRAZAM TU WłASNE OPINIE !!! |
Immortal Alliance sie utworzylo bo stwierdzili ze chca pograc na serwerze oni zaplaca paymenta a puzniej jak zarobia to wykupia reszte hurricane
|
Cytuj:
mowie ci tylko zebys nie marudzil i nie wyzywal huri~ skoro ta wojna cie nie dotyczy. btw.Nie ma takiej zeczy ktora dawala by TOBIE wladze-.- Nie bede z toba dyskutowal poprostu przestan pisac durne/wulgarne posty w ktorych piszesz ze Huri~ jest do d**y,fuj i beee skoro nie masz nawet o tym zielonego pojecia.W wojnie wszystko jest mozliwe i w kazdym momencie moze sytuacja zmienic sie o 180 stopni... . @Kijancz Thx^^ Za to ,ze jak kiedys padlem na poh ,a ty zagadales po kilku min i powiedzales ze masz moj bp i mi go oddales.Respect__/ Nigdy wczesniej cie nie znalem.Malo jest ludzi ktorzy postapili by podobnie :] Adios |
Cytuj:
|
Nie bluzgam Hurricane mówie tylko że najchetniej chciałbymzeby odeszli z tego serva. Takie trudne do zrozumienia? Wojna mnie nie dotyczy to prawda. A musze wiedzieć tyle o wojnie co ty zeby wyrazać własne opinie? No nie wiem , nie wiem.
Sytuacja nie zmieni się o 180 stopni :) ;P Złego słowa uzyłem, 'władze' ma Fire(jak narazie chociaż niektórzy wierzą ,że to się zmieni) ale dzięki protekcji masz spokój ;) oczywiście zalezy u kogo. |
@Kijancz
Domek to był tylko pretekst.Ogólnie mnie nie lubili no i wkońcu wbilem ten 100lvl.B) @Spai Jak nic niewiesz to nie wypowiadaj się na forum na mój temat. |
Cytuj:
no comments |
@Gripex-Noc
To moze mi powiesz czym się kierowałeś robiąc 100 lvl i włazić do gilidi która prowadzi wojnę?? |
@Spai
Na morgane wróciłem bo chcieli mnie tu moi Rl i nie tylko.Za wolność zapłaciłem prawie 200k, miałem wtedy 67lvl.Na 80+lvlu zaczeły sie kłopoty z Fire jednak wybronili mnie Liderzy Glidi (na 85 z Sylanusem, 95 z Siarem).Na 99lvlu kupiłem domek,(MS4Shop) który podobał sie Slicceremu.Co chwile dostawałem Msg od ludzi z Fire którzy grozili mi wojną.Opuściłem glidie i dowiedziałem sie że moge zmienic server (9:32 Sliccery [122]: hunted forever).Potem okazało się że cała glidia ma hunta więc oddałem domek by zostawili ich w spokoju.Reszte historii już chyba znasz. |
@ Gripex
Kazdy dobrze wie ze kto pierwszy zalicytuje domek ten go kupuje, szczegolnie jesli jest to h lvl nie mowiac juz o Fire. Wiec troche przez glupote twoja sytuacja tak wyglada @ Hurri min Victeron Bluzgacie mnie, czaicie sie, grozicie itd a pewnym osobą mowicie ze chce sie dolączyc do was wraz z Unique, jestescie smieszni w tym momencie. |
deleted....
|
@Gripex
To może wytłumacz łaskawie dlaczego miałeś problemy z Siarem? Od tego zacznij, później sie zastanów czy warto "ofiare" z siebie robic:confused: |
@ Kij~
Sama chcialam licytowac ten domek, zobaczylam ze nikt jeszcze tego nie zrobil wiec zalogowalam sie na moj acc i zobaczylam ze juz zalicytowal ją Sliccery wiec wiem jak to bylo, mimo wszystko dziekuje za twoje cenne porady Kolejny przyklad jak dziecko z Royal Navy lami Hurri... Ciao |
Kto raz zarobi hunta od gildi w której jest Nizahe i jego kumple zawsze będzie miał problemy...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37. |