Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Ptak~ 05-01-2007 15:53

aperetiv swego czasu byl kims w rodzaju Parkaz the Second, jakby ktos nie wiedzial ;)

Misterio 05-01-2007 15:59

Suv, ale żeś trochę z tym przesadził, że może nie będziesz miał explocka xD ; ). To jest tak jakbyś miał trafić 6 w totka

Gawlarz 05-01-2007 16:53

Oj to Suv chcialbym to widziec, ten koniec NG :) Rowniez mam nadzieje ze dolaczysz w szeregi ET :)
Pozdrawiam

Ptak~ 05-01-2007 17:19

to jest tak, jakbym wreszcie mial miec nowy net -.-"

15 stycznia dniem nowego netu -.- mam nadzieje ze od razu bede mogl sie zajac pg jak mi to podlacza :s

Konzbi 05-01-2007 17:26

17:20 Van Del'Sal [81]: don foozie pwned
17:21 Van Del'Sal [81]: mannow chyba zdegustowany,dal loga xd

:cup: :evul:

Bajcik 05-01-2007 17:32

pięknie :cup:
4:2 dla ET!8o
tak trzymać!

Misterio 05-01-2007 17:43

Pięknie pięknie. Teraz czekamy na 15.I i jak Suv wbije 130~ i dołączy do ET ; P
Tak dalej ET. Glory Glory

Pięknie 5:2 ; D

zielaq 05-01-2007 18:02

Zibil-Han
Jan 05 2007, 17:09:09 CET Killed at Level 101 by Yunichi
and by Pephy
Don Foozie
Jan 05 2007, 16:55:03 CET Killed at Level 103 by Benek Plaxx
and by Gal'axy

Ryba_90 05-01-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konzbi (Post 1175309)
17:20 Van Del'Sal [81]: don foozie pwned
17:21 Van Del'Sal [81]: mannow chyba zdegustowany,dal loga xd

:cup: :evul:

Zibil-han rowniez :P

Fin'er 05-01-2007 18:23

Yeehehe Gz

E T :cup:

Darotaa 05-01-2007 18:40

Gratulacje panowie :D

Myllion 05-01-2007 18:42

Pieknie panowie szczegolnie gratuluje fraga na Don Foozie aka bocie.

Darotaa 05-01-2007 19:01

War warem fragi fragami ciekawostka z innej beczki

Strycnine

04 Jan 2007 +10,000,000 35 139 43,457,010

GrykA 05-01-2007 19:15

Uu widze ze et gryzie dupe ng. Oby tak dalej
I powodzenia my hommies

Signed

Ptak~ 05-01-2007 19:46

jedna sprawa - wiecie ze fragi sie nie licza ? liczy sie kto moze expic a kto nie :p ale i tak gz, tak trzymac, Don Foozie, mam nadzieje ze ktos zagoni, ciesze sie ze padles s*****elu ;) blagal Azareda, zeby ten mnie ubil, to ma B)
ja dzisiaj zrobie nocke na wrl, bo w nocy nie ma lagow ;)

Myllion 05-01-2007 19:51

wystraszyliscie Dorpaza bo chyba nie bedzie dhq czyscil dzisiaj :(

zielaq 05-01-2007 20:08

Memy Chemics
Jan 05 2007, 19:43:39 CET Killed at Level 93 by Benek Plaxx
and by Kiroy Wind
Hayalet
Jan 05 2007, 19:37:47 CET Killed at Level 115 by Yunichi
and by Benek Plaxx

Darotaa 05-01-2007 20:15

Gratulacje za kolejne 2 fragi Hylatet i Memy Chemics czy jakos tak :D

wmv plx

Darotaa 05-01-2007 20:17

Dzisiaj juz 4 fragi to musze wypic po hali 4 piwa <lol2>

Morximal 05-01-2007 20:28

xD tak trzymac xD

Konzbi 05-01-2007 20:35

OMG! Wymiatacie! Obyscie tylko banow za fragi niepodostawali jak tak dalej bedzie szlo. 8o Wielkie gratulacje!

Urgothiri 05-01-2007 20:37

gratuluje panowie :) oby tak dalej! :) o memy chemcis tez mi cos o huncie wspominal :D

Ghost111 05-01-2007 20:38

Hahaha widze ze moje wyslane pieniadze znalazly zastosowanie. Bedzie wiecej fragow to i beda i nastepne wplaty. Ng i GG padaja jak nooby pod depo.

Gratuluje i pozdrawiam.

Anga "Luki"

^Awolver^ 05-01-2007 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darotaa (Post 1175720)
Dzisiaj juz 4 fragi to musze wypic po hali 4 piwa <lol2>

normalnie jak ja :D tyle ze ja po powrocie z hali zasiadlem do compa a tu niespodzienka :) jestem dumny z kiroyka ( TO MOJ WUJO (= )

p.s. a do ludzi ktorzy "uczestnicza w wojnie na 4um" maja predyspozycje do walki z NG itd. etc. to po prostu wysuwami sie na mysl ze mogli (aczkolwiek nie musieli) ukonczyc szkole specjalna bo tam nie uczy sie co jest dobre a co złe tylko o to aby sobie nie wsadzono dlugopisu w oko.. (nawet rym mi wszedl :D )

Konzbi 05-01-2007 21:14

@up
Czy chodzilo ci o takie osoby jak ja?
@Suv
Teraz masz najlepszy moment do expienia. NG na bank nie bedzie chcialo ci zalozyc explocka bo na cholere im kolejny potezny master sorcerer w ET? Korzystajac z okazji mozesz bardzo sie wybic. Gl. ;>

^Awolver^ 05-01-2007 21:22

Jezeli tak sadzisz to sam sobie odpowiedziales na to pytanie poprzez takie osoby rozumiem nie tylko te tutaj ale takze na forum tibia.com ale tam nie mam jak "wyrazic siebie" byc mzoe chodzilo mi o Ciebie jezeli napisales że: "mozemy ta wojne wygrac" to odpowiedzi brzmi tak! chodzilo mi miedzy innymi o Ciebie jezeli takiego czegos nie napisales to nie.. proste? aczkolwiek zagmatfane ;)

Fin'er 05-01-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ (Post 1175956)
Jezeli tak sadzisz to sam sobie odpowiedziales na to pytanie poprzez takie osoby rozumiem nie tylko te tutaj ale takze na forum tibia.com ale tam nie mam jak "wyrazic siebie" byc mzoe chodzilo mi o Ciebie jezeli napisales że: "mozemy ta wojne wygrac" to odpowiedzi brzmi tak! chodzilo mi miedzy innymi o Ciebie jezeli takiego czegos nie napisales to nie.. proste? aczkolwiek zagmatfane ;)

Do jasnej cholery... używaj kropek i przecinków bo Twe wypowiedzi nie mają ani składu ani ładu.

Bajcik 05-01-2007 21:52

No i wymiatamy :o
W ostatniej wojnie chociaż "my" mieliśmy większą ekipę, to i tak dostaliśmy wpie****:baby: Teraz choć jest ona mniej liczna "miażdżymy" NG :)
Coś się pewnie zmieniło i to na lepsze. Duże doświadczenie, taktyki ... może coś jeszcze.
Tak trzymać! GL&HF:cup:

Konzbi 05-01-2007 21:53

Przeczytaj pw, mam nadzieje, ze wiesz zrozumiesz o co chodzi.
Powiedzialbym ci cos jeszcze, ale to nie ma sensu.

Najwazniejsze jest to, ze dzisiaj 4:0. ;>

Gawlarz 05-01-2007 22:12

Panowie gratuluje w imieniu moim i kilku bylych graczy z Obsidii. Jak Wam sie uda, wracamy, bo z ta patologia grac nie potrafie. Zycze powodzenia.

Ptak~ 05-01-2007 22:15

wykorzystam okazje jak wreszcie nie bede mial lagow u.u

awo, o co ci kurwa chodzi ? zgubilem sie przy tej szkole specjalnej albo i wczesniej :o

bajcik tak wymiataMY, szczegolnie ty wymiatasz.

Bajcik 05-01-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1176143)
bajcik tak wymiataMY, szczegolnie ty wymiatasz.

jakaś aluzja mr. Suv?

^Awolver^ 05-01-2007 22:22

@up
to byla aluzja do mojej wypowiedzi >.<

@suv
ten zagmatfany (poweidzmy lagodnie ) psot byl skierowany do konzbiego a on go zrozumial wiec ejst ql :D

Floy 05-01-2007 22:41

Chłopcy nie chce nic mówić ale znam bardzo dobrze wojny i takimi sneak atackami (nawet skutecznymi) za dużo nie zdziałacie, jest was zamało i to zeby ng sie powoli wycofywało musicie przedewszystkim ...Expić. Oni mają kase, padną ..i odrobią. Musicie zwiększyć swoją elite bo inaczej ta wojna może trwać bardzo bardzo długo. Musicie sie również przygotować na to że Mannow może zacząć sie robić aktywny w wojnie, wiem że teraz możecie powiedziec "co tam mannow, mannow to ciota", moża jest ciota tylko pod tym wzgledem że huntuje ludzi z nudów lub gdy ktoś go dogania w expie, ale też ma swój rozum i głowe do taktyk. Najważniejsze jest to żeby NGowcom nie dać expić, a żeby ci padali wtedy już można naprawde myśleć o wygranej, narazie to pojedyncze łapanki. Trzywam za was oczywiście kciuki i gratuluje dzisiejszych fragów. Napewno też was wspomoge finansowo. To głupie 2k nawet, zawsze to cos da. Czas wypędzić ng z tego serwa ;)

Kiroy 05-01-2007 22:46

A WUjcio mowil ze to nie koniec :D i co mialem racje :D trzymac kciuki i wysylac kaske i time ringi :D Kiroy wind venore :D hyhyyh :D pozdrawiam :D

Konzbi 05-01-2007 23:01

@Awo
Do cholery, juz cie nie rozumiem. Wyjasnilem ci na pw wszystko, co chcialbys wiedziec i zdaje sie, ze bardzo dobrze to zrozumiales. Wlasnie - zdaje sie. W odpowiedzi na moja prywatna wiadomosc piszesz:
Cytuj:

a psizac to nie chodzilo mi o ciebie
A w odpowiedzi na post Suva:
Cytuj:

ten zagmatfany (poweidzmy lagodnie ) psot byl skierowany do konzbiego
No to ja juz nie wiem.
Wiem, ze pisales o 1 poscie, ale ten drugi byl scisle zwiazany z pierwszym. Wiec jak to w koncu jest?...

^Awolver^ 05-01-2007 23:38

>.< ten zagmatfany jak to nazwalem to byl drugi post w ktorym wyjasnialem zebys sam ocenil o kogo mi chodzi... >.<

Ghost111 05-01-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floy (Post 1176206)
Chłopcy nie chce nic mówić ale znam bardzo dobrze wojny i takimi sneak atackami (nawet skutecznymi) za dużo nie zdziałacie, jest was zamało i to zeby ng sie powoli wycofywało musicie przedewszystkim ...Expić. Oni mają kase, padną ..i odrobią. Musicie zwiększyć swoją elite bo inaczej ta wojna może trwać bardzo bardzo długo. Musicie sie również przygotować na to że Mannow może zacząć sie robić aktywny w wojnie, wiem że teraz możecie powiedziec "co tam mannow, mannow to ciota", moża jest ciota tylko pod tym wzgledem że huntuje ludzi z nudów lub gdy ktoś go dogania w expie, ale też ma swój rozum i głowe do taktyk. Najważniejsze jest to żeby NGowcom nie dać expić, a żeby ci padali wtedy już można naprawde myśleć o wygranej, narazie to pojedyncze łapanki. Trzywam za was oczywiście kciuki i gratuluje dzisiejszych fragów. Napewno też was wspomoge finansowo. To głupie 2k nawet, zawsze to cos da. Czas wypędzić ng z tego serwa ;)

Poniekad masz racje.
Choc napisales ze tym nic nie zdzialaja, otoz myslisz sie, od czegos trzeba zaczac. Chyba nie wymagasz od nich wyjscia na klasyczne open battle, bo to byla by dla nich pewna smierc.
Wedlug ciebie nic nie zdzialali, ale po dzisiejszych wydarzeniach Dorpaz odwolal Dhq, wiem ze to nic, ale popatrz na to inaczej. Dorpaz odwolal Dhq bo juz nie czuje sie taki pewny jak jeszcze 2 czy 3 dni temu, jesli ET bedzie kontynuowalo swoje ataki z powodzeniem jestem przekonany ze po jakims czasie i to wcale nie bardzo odleglym Ng bedzie sie balo stac nawet pod wlasnym domkiem.
Dzisiaj spotkalem sie z taka komiczna sytuacja ze 4 Ngersow siedzialo w domku albo 3 innych jeszcze kampowalo na statku.
Ja sadze ze gdy Et przetrwa okres przewagi Ng to potem wzmocnia swoj sklad, moze o jakis h levelowych knightow moze dojda jeszcze jacys silni magowie, pallkowie i wtedy wystarczy zorganizowac jakies 2-3 udane open battle, no i jak do tego liderzy Ng popadaja troche to reszta zacznie sie wyplacac i w Ng zostanie garstka osob skladajaca sie z liderow i gora 2-3 pozostalu czlonkow.
No ale nie ma co gdybac, czas pokaze...

Zycze udanych bitew.

Fin'er 06-01-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost111 (Post 1176376)
Poniekad masz racje.
Choc napisales ze tym nic nie zdzialaja, otoz myslisz sie, od czegos trzeba zaczac. Chyba nie wymagasz od nich wyjscia na klasyczne open battle, bo to byla by dla nich pewna smierc.
Wedlug ciebie nic nie zdzialali, ale po dzisiejszych wydarzeniach Dorpaz odwolal Dhq, wiem ze to nic, ale popatrz na to inaczej. Dorpaz odwolal Dhq bo juz nie czuje sie taki pewny jak jeszcze 2 czy 3 dni temu, jesli ET bedzie kontynuowalo swoje ataki z powodzeniem jestem przekonany ze po jakims czasie i to wcale nie bardzo odleglym Ng bedzie sie balo stac nawet pod wlasnym domkiem.
Dzisiaj spotkalem sie z taka komiczna sytuacja ze 4 Ngersow siedzialo w domku albo 3 innych jeszcze kampowalo na statku.
Ja sadze ze gdy Et przetrwa okres przewagi Ng to potem wzmocnia swoj sklad, moze o jakis h levelowych knightow moze dojda jeszcze jacys silni magowie, pallkowie i wtedy wystarczy zorganizowac jakies 2-3 udane open battle, no i jak do tego liderzy Ng popadaja troche to reszta zacznie sie wyplacac i w Ng zostanie garstka osob skladajaca sie z liderow i gora 2-3 pozostalu czlonkow.

Zycze udanych bitew.

W 100% się z Tobą zgadzam. Dokładnie opisałeś cały rozwój sytuacji. Pomału w takim np hayalecie będzie sie rozwijała chęc wykupu, a jak polecą jeszcze inne dedy to dopiero się zacznie :) będą się bać expic etc...

Pomalutku, pomalutku ale do przodu :)

Floy 06-01-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost111 (Post 1176376)
Poniekad masz racje.

Nie chodzilo mi o to że nic nie zdziałają a oto że im będzie ciężko bo nie dość że NG jest liczniejsze to jeszcze mają spore lvle, to że stali w pztach to normalne ,wkońcu to wojna. Pozatym myśle że może pare osób z ng zapłaci, raczej ci co chcą expić a w ng byli tylko dla protekcjii, Mannow i reszta nawet jesli przegrają wojne będą nękać cały czas sneak atackami i sytuacja może się diametralnie zmienić. Wojna napewno nie bedzie trwała miesiąc... Oby sie tylko nie powtórzyło to że np Jeden polak padnie od Ng i już zacznie płacić i odchodzić od wojny bo znowu to wam sie rozsypie. NAjwazniejsze jest to zebyscie nie pozwalali zabardzo expic Ngersom. Najlepiej by było jeśli ET byłoby liczniejsze wtedy ng bardziej by respectowało was i bali by sie bardziej expić. W ng jeśli zaczną padać, zaczną i też rekrutować i to nawet masowo a wiadomo takie Nobki 60 lvle niektóre pomyślą...Wow co tam polacy,a ja zawsze marzyłem być w ng, ide do ng. I Ng przegrywając nawet myśle takich przyjmą.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58.