Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Yapan 18-03-2007 02:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1319902)
Religa by padł gdyby nie bug "Soulfire". słyszałem że jak dostaniesz soulfire na klate i zucisz w siebie f bombe to palisz sie tyle ile f bomba trwa więc dla mnie to jest przykre >.<

Nie wiem jak z ogniem, ale jeżeli chodzi o poison to ten bug napewno nie działa, bo specjalnie próbowałem włazić w poisony jak mnie AS truły:P

Bolter 18-03-2007 19:21

Nudna jest ta Tibia :< nudy nudy nudy nudy nudy niechce mi sie grac bez kitu tak nudno ze niewiem co

PaTrYkOlEK 18-03-2007 22:54

10~ fragow , dalej sie nudzicie? :D

Versus 18-03-2007 23:52

gratz opena

Komisarzyk 19-03-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PaTrYkOlEK (Post 1323083)
10~ fragow , dalej sie nudzicie? :D

Nic ci do tego.

Gratulacje udanej bitwy.

Bardzo ale to "bardzo" ladne comba co niektore.

Yapan 19-03-2007 00:40

Fajny bot, ale spoko, my sobie poradzimy bez niego:)

Morii 19-03-2007 08:14

w kazdej z open battle mielismy ladne comba czego dowodzi wasz wmv ;)
tym razem dopisalo troszke szczescia....

Bolter 19-03-2007 08:27

bylo ostro ale fajnie jak juz z Morita Wydalismy wyrok na Misiekmena i padl Dalej szlo juz jak po malse :P

Chyba niezdobylem zadnego fraga ale no coz wazne ze wygralismy opena.
Gratz dla sorca 2 fragy :P i to jeden solo :D

Vateriel dal rade ale zapytajcie sie Chunguito i Arrowa jak sie czuli gdy dostali mw na twarz odemnie i potem combo :P

Martinesz 19-03-2007 14:52

lol, w jaki sposób 10 czy tam ile osób padło w odstępie jednej minuty? it's impossible! ma kto¶ jaki¶ filmik, albo co¶ takiego?

nie wierze, że sypali się jak bombki w Czeczeni, co 3 sekundy lol

Torpedo 19-03-2007 14:55

W dziale z filmami znajdziesz film zrobiony przez Wuie ale nie pokazuje on za wiele...

Co do bitki to gratz panowie z Eiv

Bolter 19-03-2007 15:43

na dobra sprawe ten filmik gowno pokazuje xD a napewno niewidac moich mwali an Chungito i Arrowa tym samym jak sie zucilem jak dizki na Vateriela i wypompowalem bp sd XD sausaushaushas

i niepadl >.< umial sie uchac

Morii 19-03-2007 16:45

wuie walil sd we wszystkich mu sie przewijali lol

Yapan 19-03-2007 16:52

Za to widać jak używacie combo bota i ten msg joela "15:48 Joel Backman [146]: fixa combo bot pa selena ocksa"

kl0su 19-03-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1323591)
lol, w jaki sposób 10 czy tam ile osób padło w odstępie jednej minuty? it's impossible! ma kto¶ jaki¶ filmik, albo co¶ takiego?

nie wierze, że sypali się jak bombki w Czeczeni, co 3 sekundy lol

Polecam film "Antica Massacre" na hillsach, około 20 osób pada w przeci±gu 40 sekund.

Versus 19-03-2007 21:23

Niespodzianka sie udala morita, tak jak mowiles =) nie spodziewalem sie, ze tak nisko updaniecie, zeby mimo takiej przewagi lvlow combo bota uzywac :) ale co tam przynajmniej ciekawiej bedzie.

PS. chociaz w sumie taki styl wlasnie prezentuje eiv. hackowanie i cheatowanie. REEEESPECT

kl0su 20-03-2007 08:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1324265)
PS. chociaz w sumie taki styl wlasnie prezentuje eiv. hackowanie i cheatowanie. REEEESPECT

Natomiast jazda na dziesięciu ownerów jest całkowicie dozwolona...

Master Vilum 20-03-2007 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kl0su (Post 1324757)

Mowisz o: Ancient BOlter, Ancient Sorcererr, Widakey?:>

Nawet Ancient BOlter opisywal swoj open battle ostatni jak walczyl.... a wtedy byl tylko Ancient Sorcererr online wiec czemu on opisywal swoj open?:D

Skrzator 20-03-2007 10:48

Było mineło ale bolter na mnie nie grał xD bo by padł lol

Master Vilum 20-03-2007 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1323659)
na dobra sprawe ten filmik gowno pokazuje xD a napewno niewidac moich mwali an Chungito i Arrowa tym samym jak sie zucilem jak dizki na Vateriela i wypompowalem bp sd XD sausaushaushas

i niepadl >.< umial sie uchac

cytuje "Moich mwali" i "wypompowalem bp sd" to kim gral Ancient BOlter? p[rzeciez on byl offline:D

Br~ 20-03-2007 13:21

Jednym słowem to co sie dzieje teraz na Titani to poprostu jedna wielka POMPA =)

<Hail Tgk Squad>

Wida 20-03-2007 13:33

Hahaha nareszcie Kazadum dostało w tyłek. A tak sie jeszcze niedawno kozaczyli¶cie. Żal mi was ;> Żal mi ciebie Vilumek

Bolter 20-03-2007 13:42

Jesli chodzi o moje wypowiedzi z mwallami Skad wiesz ze niegralem zadnym Noobem albo jakims charem ktorego niezauwazyles bo niemasz go w vipach ^^ ?Bolter mogl byc off ale ja niebylem :P

ja np ciebie na Openie i Genkotsu na oczy niewidzialem ico z tego ^^.

Yapan 20-03-2007 16:10

Szczerze nie obchodzi mnie sharowanie, możecie sobie sharować do woli, ale używanie combo bota, to tylko oznaka że chwytacie się za ostatni± deskę ratunku żeby tylko nas pokonać. Ale spoko, złamiemy wam t± deskę:)

Master Vilum 20-03-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wida (Post 1324979)
Hahaha nareszcie Kazadum dostało w tyłek. A tak sie jeszcze niedawno kozaczyli¶cie. Żal mi was ;> Żal mi ciebie Vilumek

WoW tylko nie mow mi zaraz ze przez ciebie wygrealiscie open:D

Z botem to kazdy wygra powiem ci ale tak jak wspomnial Yapan

TA DESKE DA SIE ZLAMAC xDDDDDDD

-=Misiekmen=- 20-03-2007 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1325143)
Szczerze nie obchodzi mnie sharowanie, możecie sobie sharować do woli, ale używanie combo bota, to tylko oznaka że chwytacie się za ostatni± deskę ratunku żeby tylko nas pokonać. Ale spoko, złamiemy wam t± deskę:)

Wyj±łe¶ mi to z ust...

-=Misiekmen=- 20-03-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kl0su (Post 1324757)

Tak jak gra czyimi¶ postaciami?

kl0su 20-03-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- (Post 1325393)
Tak jak gra czyimi¶ postaciami?

Tak jak skok na erigu o 40+ miejsc;]

-=Misiekmen=- 20-03-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kl0su (Post 1326012)
Tak jak skok na erigu o 40+ miejsc;]

Koksem jest :D

Bolter 20-03-2007 22:49

blablabla tak kochamy was wszystkich Uzywalem Bota ? tak? nie ? moze? choc bym mowil NIE i tak nieuwiezycie choc wy mowicie TAK sram na to bo niemacie dowodow ze uzywalem.

Gdy byl open najbardziej smialem sie z Miska jego nizdielismy an takie combo ze hoho a i tak sie zlozyl jak kaczka bez uhniecia sie gdy mial yellow Hmm a tak kozaczyl i kozaczy na Forum gdzie twoje PVP te slynne przetrwales tyle bitew.

To tyle mowcie co chcecie ja sram na to klucie sie i tak nic niewskuracie gdy my dostawalismy byla cisza nikt niekrzyczal GAURA MA BOTA Rostein TEz gdy wy dostaliscie szukace unas wszelkich bledow.

Jakos Niewidzialem Mority Krzyczacego Oni wygrali bo maja bota bo sharuja z 10 osobami ob wymieniaja sie charami madafaka Bo ONI TO OSZUKUJA

Bolter 20-03-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1324837)
Mowisz o: Ancient BOlter, Ancient Sorcererr, Widakey?:>

Nawet Ancient BOlter opisywal swoj open battle ostatni jak walczyl.... a wtedy byl tylko Ancient Sorcererr online wiec czemu on opisywal swoj open?:D

Apropo Vilum nie namnie siedzieli Anglicy Cwaniaczku niemialem 10 ownerow sam otym wiesz i poco zaczynasz znow klutnie? zastanow sie co mowisz.

SAm sie przyznales an tsie ze Na paru akcjach nie ty byles ale Emzy albo ktos od ciebie z gildi na Vilumie.

Yapan 20-03-2007 23:29

Bolter, to żałosne że okłamujesz sam siebie że nie używali¶cie bota. Przecież joel przyznał to na filmiku którego zahostował wasz kochany seq (pozdrówka :*), a ty bezczelnie kłamiesz w żywe oczy;]

Bolter 20-03-2007 23:46

czy joel przyznal ze ja uzywam czy ze niektorzy a nie wszyscy ogarnij sie troche zanim cos powiesz cze.

Przeciez Bolter byl off na openie a na kim bylem to juz moja slodka tajemnica a zeby ciebie ubic nietrzeba mi bota na openie ciebie ani Viluma na Oczy niezobaczylem czyzbyscie trzymali sie z tylu ? baliscie sie czy poprostu broniliscie tyly

Szanuje Misiekmena za jego odwage 91 ek wyskoczyl i niestal stylu srajac w majtki przynajmniej nieboi sie ze zdechnie :* pozdro misiek

Yapan 20-03-2007 23:57

A od kiedy to zadaniem sorca jest stanie na 1 linii, lol? A to że mnie nie widziałe¶, to twój problem, ja też wielu z was nie widziałem.

Silvaeris 21-03-2007 02:22

Versus do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu8o

Morii 21-03-2007 08:26

jeden z was przyznal ze od pierwszych bitew uzywaliscie botow do leczenia itd itp. co zreszta widac po unitach ;) a jak dobrze wiadomo stary unit stosowal ta sama metode dla wszystkich czlonkow wiec w czym problem ? ;o

versem na pierwszym open battle walczyl roggie, i to tez jest potwierdzone?

skoro wy sharujecie i botujecie to nie miejcie pretensji do innych~

kl0su 21-03-2007 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1326422)
versem na pierwszym open battle walczyl roggie, i to tez jest potwierdzone?

a kto wpisał te magiczne UTEVO GRAN MAS VIS ? hrhr

Skrzator 21-03-2007 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1326219)
czy joel przyznal ze ja uzywam czy ze niektorzy a nie wszyscy ogarnij sie troche zanim cos powiesz cze.

Przeciez Bolter byl off na openie a na kim bylem to juz moja slodka tajemnica a zeby ciebie ubic nietrzeba mi bota na openie ciebie ani Viluma na Oczy niezobaczylem czyzbyscie trzymali sie z tylu ? baliscie sie czy poprostu broniliscie tyly

Szanuje Misiekmena za jego odwage 91 ek wyskoczyl i niestal stylu srajac w majtki przynajmniej nieboi sie ze zdechnie :* pozdro misiek

Widziałem Genkotsu na filmie anvanila i nie stał z tyłu a vilumka nie zauważyłem ;(
Dla mnie temat jest zamknięty bo każdy potrafi sobie odpowiedzieć na żało¶ne pytanie. Pozdrawiam

Komisarzyk 21-03-2007 10:06

Przyznam ze w dzisiejszych czasach bardzo duzo ludzi uzywa bota. Tak sie dzieje pewnie niestety po naszej i po waszej stronie. Ale combo bot to juz na prawde przesada. Ale wojna to wojna wszystkie chwyty dozwolone :) Nie ma co dyskutowac bo nikt nie przyzna wprost ze botowal.

Scroopy 21-03-2007 11:44

Vilumek uwaga bo Ty nie botujesz ; O

Master Vilum 21-03-2007 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1326595)
Vilumek uwaga bo Ty nie botujesz ; O

Jestes zalosny:/

Nie martw sie narazie nie padlem wiec mi tam zwisa co myslisz takie smiecie jak ty mam daleko w dupie:)

Btw...miales wpasc po mnie na rl:< ciasto upieklem a ciebie nie ma:<

Widac ze jestes nierzopeiszczonym bachorem jak inni pozdro:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20.