![]() |
|
Cytuj:
@edit O.o 360 strona :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@Koszyk
Ukryty tekst:
|
@Ergo Proxy
Ale nudne... A co tam, nie będę się zmuszał do oglądanie tego i znajdę sobie coś innego : P |
@Nari
Są tam mechy? Jak są to naprawdę nie rozumiem ciebie. Ogląda anime z mechami i nudzi mu się..... to jest chore!! Nipah~! Corgar Frizz |
@Grocix
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Ale w Ergo Proxy chyba nie ma mechow?;P
@Koszyk Ok! Podpisuje sie xD |
o chyba znalazlem wreszcie cos sensownego czyli spice and wolf ... Zobaczymy czy fajne
|
Cytuj:
|
@Grocix
Aha @Nari Teraz cie rozumiem. Nie ma mechów.... anime jest nudne. Ja chce mechy!! @Toradora! 21 Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
a Takie: -„D.I.C.E” -„Honey & Clover” -„Captain Tsubasa” -„Cowboy Bebop” -„Blue Gender” -„Slayers — Magiczni Wojownicy III” : )) |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Nari
Dokładnie to napisałem. Na początku nie podobał mi się ten zwrot, ale po 21 epie całkowicie zmieniam zdanie. Nipah~! Corgar Frizz |
Nie używam neta obecnie więc dorzuciłem do pieca (torrent) - ~15GB:
Black Blood Brothers Amaenaideyo! Amaenaideyo! Katsu Ayakashi Ayashi Akikan |
black blood brothers mi osobiscie sie nei spodobało. Teraz katuje KIBE i calkiem calkiem.
|
Siema, wracam po długiej przerwie.. pewno już mnie nie pamiętacie ^^
I wracam z pytaniem, czytał ktoś mangę Toradora? Ona sie już skończyła czy ciągle leci? A jak się skończyła, to mógłby mi spoilerować, czy było przynajmniej powiedziane z kim kończy Takasu? Bo od odcinka 21 wszystkiego się można spodziewać... Btw co sądzicie o nowych fillerach w Bleachu? (Jak takie pytanie było to sry, ale nie chce mi się 100 stron czytać :0) |
@UP
To nie są fillery... |
@andre
to nie są fillery : p Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |
|