![]() |
|
00:29 You see a demonbone (Atk:48 Def:38 -2).
It can only be wielded properly by players of level 80 or higher. It weighs 180.00 oz. |
Bedzie loteria...xD moze znowu wygram? hrrr :P
|
Cytuj:
Zagraj w totolotka xD |
|
O ile się nie mylę To chyba dopiero 2 Demonbone w Całej Tibi .. ?
|
Mylisz sie ;]
|
jesli to jest to co leci z Ghazbarana (nie wiem bo nie gram w tibie juz dluuugo) to jest tego wiecej niz 2
|
Czyje tam ciało na schodach leżało? : P
|
May 02 2008, 09:06:16 CEST Died at Level 269 by a plaguesmith
|
Masskick;/
|
Nom ładnie im zbloczył, tylko te mwalle zamuliliście :baby:
a końcu fajne combo weszło, na reda go zjechało 8o |
Ta, odpoczywam w Pewelce do niedzieli,
A teraz jadę sobie Wieliczke zwiedzić ; ) Wracam i przyexpie moim knightem na Nerance może 130 wpadnie; P To teraz jedźcie mnie ludziska że NON-PVP, czekam! =D @btw Uwielbiam kiedy ktoś sie w***** i nie loga jak ja przez dłuższy czas po deadzie na chara =D May 02 2008, 09:06:16 CEST Died at Level 269 by a plaguesmith Last login: May 02 2008, 09:06:52 CEST Offline. Pozdro!=) |
|
co to za looteria?;d
|
O demonbone :P
|
Cytuj:
|
Alex~
napisz do mnie na PM....
|
@up
forrest?forrest gump? a propo antici to słyszeliście że podobno sashra hacked (o ile ściemy nie wali)? z 50kk+ poszło się jebać. |
#UP
Tak to prawda Hackneli Sashra i jego 2 postac Embermane. |
Na początek:
http://img229.imageshack.us/img229/1621/plecyds6.jpg http://img395.imageshack.us/img395/9...ingdownnz0.jpg [CHAR]Sir Kapq[/CHAR] Killed at Level 67 by [CHAR]Cecieboh Sworagidok[/CHAR] and by [CHAR]Brewer Soth[/CHAR] A teraz krótka historyjka. Ujebali kumpla na fibuli więc poprosił mnie o pomoc żeby zabić oprawców ;O Wbijam na fibule, widzę [CHAR]Niro Malre[/CHAR] ze skullem se biega, więc lejemy go, ucieka, wkońcu wpadł w trapa i tyle go widzieli. Następnie przyszedł [CHAR]Cecieboh Sworagidok[/CHAR] zaczął klepać mnie i kumpla, on uciekł ja uciekalem w strone Foldy. Dopadl mnie kolo mount sternum, pogadaliśmy sobie trochę, oddałem grzecznie eq ale mnie w chuja zrobił i se padłem w veno jak widzicie. Uciekałem im 20min. Nie wiem dlaczego im tak zależalo na ubiciu takiego naaba jak mnie. Jebie mnie to. Macie swoją LEPSZĄ FURORE. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |
|