![]() |
|
Knight 38 lvl FACC
Skille: 67/67 (wiem dupne, ale cuż...) Eq: Crusader helmet, golden armor, knight legs, vampire shield, BS, leather boots :p ostatnio expiłem wszędzie na mount sternum, ale tam nie wychodzilem na swoje :confused: jak sie trafiały czasem 1 smith i 2 drone to wogle no comment. Próbowałem dragi wszystko ok pięknie ładnie (nawet lepiej niż na mount sternum), ale jednak zbyt duże waste ;( . Jakie polecilibyście mi expowisko dla FACC tak żebym wyszedl na swoje i jako tako wbijał expa. Aha i nie mówcie mi o dwarfach guardach za mały exp jak dla mnie ;) |
Gdzie expić?
Yo!
Mam 28 (zaraz 29) lvl paladyna, skille 63/43 i wmiarę dobre eq, Facc. Gdzie mogę dobrze expić (pls tylko nie dwarfy, bo jak je widzę to chyba sobie rzygnę :D), żeby było dużo exp? Pzdr for all Tibia player! :D |
No więc 40 knight , skile 75/73, eq p-set mam odbisia knifa i najważniejsze pytanie gdzie mogę zarobić szybko uwaga !! 400k ? xD proszę o wszystkie propozycje nie mam pacc ^^. Z góry dzięki za odpowiedz ;P
|
Pall 33 LvL Skille 67/48
Gdzie expic bez waste zeby byl dobry exp min 15k/h? Eq: c helm,b robe,p legs,bohy,royalki,dragon shield,scarf |
Master Sorcerer 47 lvl 49 mlvl gdzie expic?
|
31 ED 37mlvl gdzie expić?Żeby bylo b duuuzo kasy bo musze pozbierac na lepsze eq a exp taki sredni.Mam pacca
~Pambinho~ |
Cytuj:
|
@Pavel321
Hmm, lootbag z guardów? Smutne, ale prawdziwe :P @Filippo12 Proponuje tomby, może vamp hell, dragi. @Yukka Jak dla mnie sobie poradzisz, ale barbariany to też dobry pomysl ;] |
Czy dam rade expić ma Elf Fortress?
32lvl pallek 70/57 eq: blue robe,plate legs,steel helmet,vampire shield, Co lepiej wziąść bolty/rs'y Manasy/health potiony? ~~FACC~~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ps. jak gdzieś mi "ucieło" "o" to przepraszam ale coś mi ten własnie przycisk :P nawala. |
knight, 15lvl
skille: 32 sword 29 shield ________________ knight 9lvl skille: sword 22 shield 19 na czym expić? |
@up
Ty skilluj, masz cieniaskie skille ps. Jak już to roty |
Pall 34 LvL Skille 70/52
Gdzie expic bez waste albo z nie dużym Eq: c helm,b robe,p legs,bohy, dragon shield,scarf Z czym najlepiej expic royalki/bolty Z czym chodzic health potiony czy mana potiony i ile bp |
Cytuj:
rota mam na hita. |
@up
Minimalnie 45/45 ale dobrze by było jakbyś dobił 50/50. Mozesz probowac (ofc. na 45/45 min.) na dwarfy & soldy (-3 floor). |
25 pall skile 72/61 11 mlvl. Eq to: r speary ,mammoth fur cape ,c helmet ,p legi ,dragon shield ,leather boots. Chodzi mi o exp zeby wyjsc na + lub z malym waste
|
@Ronark- Paladyn
Zależy czy masz pacca. Jak tam to małpy, jak nie to... hmm, tomb pod cycami, guardy. @Szymislaw2020 Pewnie, że dasz rade, lepiej weź rsy i mana potiony. |
Cytuj:
|
wczesniej mi nie odpowiedziano a wiec pytam po raz 3.
gdzie expic Druidem na 27 lvl 27 mlvl crown helmet, blue robe, plate legs, leather boots, dragon shield, terra rod i necrotic rod ( ale wolał bym z terra rodem) chodzi mi oto by wbic 33lvl potem sobie już poradze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |
|