![]() |
|
Gdyby ktos mial Iron Ore na sell to mgs me ;<
|
Cytuj:
bb :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
napierda*acze na level do upadłego ciecie ktore maja lenia i gra za nich bot i gapia sie w ekran jak pojebani osoby ktore poprostu mają bota, korzystaja z jego pożytecznych funkcji (bez cavebota). Kolega na up na larvach boci jak nic, wiec pierwsza lub druga opcja wchodzi w grę Spoko jezeli wedlug niego posiadanie pacca zeby bocic na larvach chuja robia jest spoko to kazdy ma do tego prawo, wyzywanie go od botow jest daremne Tibia Auto = Za kilka dni dojebie tekst "miałem hacka koncze grac ;(" |
up@ i hooy kazdy gra jak chce :S i dodaje screeny jakie chce, więc sie kurwa nie czepiajcie ;d :D jak go shakują jego sprawa ; D
|
Gra=przyjemność. Klikanie na te same piksele to dla mnie raczej nie zabawa, dlatego wolę to sobie podarować i zacząć grę od 60lv. Z resztą, gówno wiecie i tłumaczył się nie będę.
http://img186.imageshack.us/img186/9397/34lvwz9.jpg |
Cytuj:
Troche takie pierdolenie o szopenie ponieważ on "grając jak chce" wku*rwia/utrudnia/denerwuje tych którzy nie bocą ... to chyba proste ? aaaa taak wogóle ziom to ja na niego nie wjechałem etc tylko zadałem pytanie wiec nie broń go bo to bezsensu ? krzyż mu na droge, życze hacka ;p @up wątpie, jak bocisz teraz to po 60 bedziesz bocił dalej,więcej i tak bedziesz mówił zaczne od ... ;p gz all up NIE BOCĄCYM ;] |
Zareportuj mnie więc, ew. wpisz mnie na czarną listę i nie sprzedawaj mi itemów.
Łamię tibia rules i biorę to na siebie. O kwestię moralną spierał się nie będę bo już dawno wszyscy ją zatracili. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Cytuj:
|
Cytuj:
Prosto z mostu : pier**** ciebie twojego bota twoją moralność itd ... to było tylko krótkie pytanie nic wiecej. Raportować cię nie bedę bo mam ciekawsze zajęcia niż uganianie się za marnymi botami ... a co do tego ostatniego masz racje ja nigdy nie używałem bota jakiegokolwiek więc dla mnie jest to "innym światem" ... gram 4fun nie dla cyferek ;] to sie liczy koniec tematu :] @down Nikt nie płacze ... ja zapytałem, ktoś zwrócił uwage, nic więcej. Je*ać to że bocisz i że inni bocą :) |
Bla bla... płaczecie suki, 95% Honery boci
Colth Pana, Night Tiros, oni też kurwa nie są święci, Pierdolicie jak żydy po cyklonie, sam boce od 1 (POWTARZAM KURWA 1) Lvla i pierdoli mnie co o tym sądzicie \o/ |
A wszystko o Tibia Auto ;< I tak to jest najlepszy bot, żeby skończyć z Tibią:) Pusty char etc. Pozdro=)
http://img247.imageshack.us/img247/9953/140lvllt7.jpg http://img247.imageshack.us/img247/9...38a29886f6.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nicole szkoda chacka :/
Mogles/as kupic NG :P |
@up
Chyba mnie nie zrozumiałeś;< Nie chodziło o to, że ja miałem Tibia Auto i przez to mam hacka, tylko, że to jest bot przez którego najcześciej sie traci itemki... Nie miałem hacka Damianku:) Czytaj ze zrozumieniem:> |
Cytuj:
ehh.. tylko po co kupowac jak mozna miec za free? ;> |
|
19Satan10 ktos sie chyba na wasza gildie uwial 2 hacki w ostatnim czasie to chyba juz przesada co nie??
@down obrzuca Ci co nie umieja zrobic sobie ng:P |
Cytuj:
//Bałtyk Gdynia - Lechia II Gdańsk 3:0 A mogło być 13:0 : ) |
@up
Po chuj zucac miesem jak mozna sie najesc ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |
|