![]() |
|
Cytuj:
|
Zaprawdę powiadam wam... boicie się nieodpowiednich rzeczy...
|
Cytuj:
|
Wiecie już o której będziecie w Katowicach?
EDIT. Haha, w sobote zaczyna się załamanie pogody. Nie będziemy się smażyć na Balconie ^^ Nippah~! Corgar Frizz |
7.10 W Katowicach, o ile nie bedzie tradycyjnych opoznien. Na wczesniej nie ma szans.
|
05:32 będę w Katowicach.
|
04:52 w Katowicach :P
|
To jak, ktos obeznany zwinie mnie z katowic czy sprawdzac sobie dojazd na miejsce?
|
7:10 to troche pozno :P
http://www.balcon.pl/index.php/main/page/35,dojazd - tu masz opisany dojazd z katowic. |
@Gangrel
W Katowicach się nie zgubisz, przystanek jest praktycznie na przeciwko dworca PKP. Gorzej z Chorzowem, tam nawet tubylec może się zgubić. Ale jest jeden sprawdzony sposób. Podążaj za innymi konwentowiczami, ich bardzo łatwo rozpoznać ;p Na poprzedniej edycji Balconu tak zrobiłem i jakoś udało mi się trafić na miejsce. Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Anyway, wie ktoś gdzie/jak kupić bilet na tramwaj w tych Katowicach?
@down Thanks!! :D |
W każdym kiosku kupisz, ewentualnie u motorniczego. Poza tym, będę na ciebie czekał z Rayzem, więc jakoś se damy rade ;p
Nippah~! Corgar Frizz |
A na mnie nikt nie chce poczekac =/
|
Możesz poczekać na nas ;p Ja na dworcu będę koło 5:35, wcześniej nie dam rady. Chyba że zdobędziesz dla mnie przyśpieszony kurs teleportacji^^
Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Tak z innej beczki - poszukuje jakieś mroczne anime/mangę, albo z bohaterem głównym podobnym do Gutsa/Zarakiego. |
Cytuj:
@Radix: Doceniam to ;d |
To ja sie powinienem zalic, ze nikt nie chce na mnie czekac :P
Anyway, spadam do spania. Do zoboczenia za pare godzin :) |
Pandora Hearts w pełni obejrzana. Świetne anime, przez polowe serii trzymało w napięciu, takie to było tajemnicze i po części nie zrozumiałe. Epickie akcje Breaka po prostu przechodziły same siebie z każdą nową i prześmieszną sytuacją. Szkoda tylko że końcówka serii zrobiła się nico denna, ale myślę że anime jest jednym z lepszych i wartych do obejrzenia. ;)
Kolejne anime które obejżałem w całości to Hakuoki Shinsengumi Kitan. Moje ulubione shoujo jak do tej pory, pewnie dla tego iż wokół głównej bohaterki roiło się od bishounenów. xD Akcje były na właściwym poziomie, kreska świetna, historia i cała część fabularna przebijały wszytko. Zapowiedziano już drugą serię i czekam na nią z niecierpliwością. Teraz mały smaczek, bo oglądam sobie jedyne anime na które tak bardzo czekałem w tym roku, a mianowicie Black Rock Shooter. :] Co prawda oglądam je w wersji RAW, ze względu iż przed chwilą anime pojawiło się w sieci. Nic nie zrozumiem, po mimo roku nauki japońskiego, ale przeglądam serię z samej ciekawości. :D A was drodzy konwentowicze pozdrawiam, życzę wam miłej zabawy i udanych atrakcji. ^^ |
|
@up
LOL! ROTFL! Padłem. :D http://www.youtube.com/watch?v=oJYaT...eature=related Wie ktoś gdzie to znaleźć. Bo theme ma ściągnięty, a samej postaci nie umiem włączyć. :/ @Balcon 2010 Powiem tak: Wyjazd zaliczam do udanych, choć twierdzę, że mogło by być lepiej. Panel Eeriona był bardzo fajny, na kolejnym miejscu podobał mi się pokaz AMV o 00:00 (Why so serious?) oraz późniejsze, a na końcu Onomatopejowy Konkurs Dubbingowy. A, i jeszcze "Stare vs. Nowe" też było całkiem OK. A co zrobił Grycan jak wrócił do domu? Zaś poszedł spać. ;) |
@up:
3 osoby (+ ty, ale nie wiem czy mnie zapisałeś) miały do mnie numer na koma, a nikt nie dał znać, że się zbieracie >.> |
Nie widziałem spisz, jesz czy srasz akuratnie. Zreszta, zbieralem sie w takim stanie, ze strudem myslalem nad tym, co mam zrobic, a co dopiero informowac ;)
|
Cytuj:
|
Kurde, ale mam zakwasy po ping-pongu na Wii i pieprzonym DDR o 4 rano xD
|
hehe. Wii potrafi zmęczyć :D
|
Gangrel mistrz ping-ponga po tym konwencie :D
@DDR - poszedlem tam z checia potanczenia, ale jak zobaczylem co wyczyniaja typy po 1,5 - 2 latach treningu, to sobie odpuscilem :D @Eerion: Chcialem sie pozegnac rano, ale jak zobaczylem jak smacznie spisz to nie mialem serca cie budzic :DDDDDD BTW. Wlasnie sie obudzilem, a spac poszedlem o 15:00 :P @Konwent: ogolnie spoko, ale mogl byc lepszy. Oprocz paneli Eeriona, karaoke o 2 w nocy, malowania rayzy o 5-6 rano, fajnych przebran to nie bylo niczego ciekawego :< Aha, moje zdanie podzielal tez jakis konwentowy weteran, ktory okreslil panele Eeriona jako najlepsze na konie :P |
No i foch. Madhouse zniszczył mi dzisiejszy dzień. 10 minut, 20-to minutowego odcinka HotD, to zachrzaniony recap. FFFFFFFUuuuuuu-
|
Grycan, przecież ty cały konwent przespałeś : D
|
Cytuj:
Więc się wyrównało. :D |
Cytuj:
|
Ja nie szedłem w ogóle, i też się dało. :P
|
Cytuj:
|
Panowie, pełna mobilizacja!
Potrzebuje scen do amv które będę robił. Chodzi o sceny - Randkowe ( najlepiej cały ep jakby taki byl) - jakies spacery po plazy, trzymanie za rączke, buzi buzi. - Lozkowe - ale nie jakies hentai tylko jak np. leza na/w lozku i dochodzi do niezreczno smiesznych sytuacji. Moga byc tez jak sie caluja czy cos ale blagam zadnych hentaiow. |
Sporo tego znajdziesz w Ef - tale of memories. Z tego co pamiętam, są i jedne, i drugie ;)
Nie mam tego na dysku, więc Ci nie powiem, które epy i które sceny konkretnie, ale nie będziesz mieć problemu, nawet gdybyś przypadkiem tego nie oglądał. |
Cytuj:
Sceny lozkowe z niezreczno smiesznymi scenami - dokuro-chan :D Randkowe - kazde anime |
AMV? Też się bawię. :D Ale nie wiem czy mi wyjdzie. :/
@anyway Dzisiaj stuknął mi 18-nasty rok życia. :D A imprezy i tak nie robię. ;) |
|
@Grycan
Wszystkiego najlepszego, w spoilerze prezent :> Ukryty tekst:
Nippah~! Corgar Frizz |
Ulubione anime dodane: Ippo xD
Właśnie jestem po jego debiutowej walce. Fajnie, bo dość dużo odcinków na YT wrzuconych i playlista się włącza i leci, a ja się ścierać nie muszę. Tyle tylko, że po angielsku, ale większych problemów nie mam ze zrozumieniem wszystkiego. ;) No i do moich zainteresowań do tej pory najbliższe anime, hihi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |
|