![]() |
|
Cytuj:
|
gdzie expic 30 palem
skille: dist 69 shield 50 eq : belted.plate legi.dargonka.rs.scarf ?? |
Gdzie mogę expić pallem:
42 lvl, 12 mlvl, skille 78/65 Eq: Paladin armor, blue legs, boh, royal helmet, demon shield, rs'y. Może być małe waste, exp. 30+ k/h. Guardy odpadają, siedze tam od 19 lvla :P |
Cytuj:
|
Gdzie expić 132msem
Gdzie mogę expić 132 ms z 70mlvlem.Minimum 120k/h z profitem?
|
gdzie expic 33 ed (waste).70 knight bedzie bloczyl :)
|
Palladyn Lvl 48. Skille 72/56. Itemy do dupy , jedyny plus ze royal speary i dragon shielda mam . Dam rade sobie na PoH ?
E: Cytuj:
Poleca OF i tam do castel wejsc. Waste nie powinienes miec zadnego. |
20 lvl Knight 69/69 4 mlvl p set serpent sword etc (zmieniam EQ po nocce)
Facc |
70 ms. chcilabym isc na water elementale ale nei wiem czy dam rade. jesli moglby mi ktos przyblizyc ile ich tam jest pod tiquanda, okolo ile moze wyjsc max na ekran to bylbym wdzieczny
|
lol dasz spokojnie rade to nic nie bije jak masz helmet of the deep..
masz okolo 500hp wiec musialo by wyjsc 6~` a tam max po 2 wychodza wiec spokojnie |
Gdzie expić druidem, 34 lvl, 37 mlvl, facc. EQ - wszystkie dostepne wandy, blue robe, plate legs, bohy, c helmet, dragon shield, p ammy. Niestety facc, waste raczej bylby niemile widziany... Przez pare lvl expilem na guardach z summonami wiec milaby byla jakas odmiana. ;)
|
Witam gdzie mogę expić druidem 65 lvl, 50 mlvl,pacc. EQ-hailstorm rod,magma coat,magma legs,bohy,mms. Expiłem już na Necro,Hero, hunty na hellspawnach/hydrach/DLach. Teraz expię na dragach na Yalahar. Polećcie jakieś miejsca do expienia solo bez waste :)
|
Cytuj:
|
55 knight dzis prawdopodobnie pacc
skille 77/77 mlvl 6 eq: dsm, k legs, warrior helmet, mms, relc sword, bohy gdzie expic na faccu i na paccu? |
61 Knight 76/73 Facc
Devil Helmet K Set GS |
Cytuj:
Pacc: Żółwie --- Sardox dodał 0 minut i 52 sekund później --- Cytuj:
|
gdzie
Gdzie szybko zarobić 14 lvl knight skille 47/46 steel axe p set dark helmet.
Chodzi o Kase tylko nie mówcie że zamek kolo ab bo pełno botów,a na ghostland za dużo potków schodzi facc |
Cytuj:
|
89 ED mlvl 61 (67 z eq) gdzie expić (nie musi być nie wiadomo jak szybko 120k/h wystarczy) eq nie ma znaczenia obojętnie jakie będzie potrzebne to mam. Uprzedzam, że na expie nie może powtarzam "NIE MOŻE" być waste czyli odpadają jakiekolwiek dragi czy dle oraz worker golemy oraz necro. Na nich exp jest w miare szybki ale ogromne waste.
|
Gdzie expić 45 sorcem , niestety facc , świat PVP , tak aby mi się zwracało , nawet minimalnie ,bądź żeby wyjść chociaż na 0 : )
|
Cytuj:
Dragi, kopalnie kazz, tomba facc. Przyszła pora na nowego chara, z niechcenia ... 29 knight 68/68 Dsm, b legi, mms, boh, wyvern fang (b sword), crus. Gdzie mógłbym expić aby wychodzić na 0, bądz miejsca gdzie troszke zwastować ;)) Pozdrawiam... |
gdzie expic 60 ms m lvl:45.Water elementale zawsze przeludnione,ancienty tez o yalahar dragach nie wspomne moze byc delkatny - B)
|
Hh
Ja mam 11 lv paladyn skills 42/33 mam paladin armor/b legi/crus helmet/bohy/meduske ale w tym expie dopiero od 20 mam p seta stell helmet dwarwen shield i na luzaka na cycach expie tam na cycach gdzie gobliny sa
na luzaka od 11 lv z takim eq i skillsami tylko uciekamy najlepiej wziasc 5/6 potek i 2/3 manaski xP |
Cytuj:
Tak w ogole ile srednio 40 ms moze miec expa/h ? Mi udalo sie dobic do okolo 40-45 k/h przy konkretnym waste(na 4k wydane, 2 zarobione)... Mowie tutaj o normalnym expieniu bez zielonej godziny. Pzdr |
Cytuj:
na zielonej stamince nawet 80k/h wyciagnolem sproboj tam ale wez obsidian knife |
Ponawiam
89 ED mlvl 61 (67 z eq) gdzie expić (nie musi być nie wiadomo jak szybko 120k/h wystarczy) eq nie ma znaczenia obojętnie jakie będzie potrzebne to mam. Uprzedzam, że na expie nie może powtarzam "NIE MOŻE" być waste czyli odpadają jakiekolwiek dragi czy dle oraz worker golemy oraz necro. Na nich exp jest w miare szybki ale ogromne waste.
|
Edep: na earth elementach ;p A po kiego mi ten obsidian ?
Pzdr |
Zmienione ;pp
30 Knight, 4 mlvl, 68/68 Rh, Dsm, G legi, Mms, Bohy, Bright sword Do zwastowania ~~80k Interesuje mnie 30k/h (może być więcej, bądz mniej) Pozdrawiam :*B) |
33 Elder Druid
Eq: Hat of the mad, Focus Cape, plate legi, BOHy, spellbook of enlightenment... Mam zrobiony dostęp na Yalahar. od 23 lvla expiłem na cryptach i ghoulach, ale tam level wolno leci, kasy mam 18 k chciałbym prosić o radę gdzie expić tak żeby szybko wbić 40 lvl. |
gdzie expic 60 ms m lvl:45.Water elementale zawsze przeludnione,ancienty tez o yalahar dragach nie wspomne moze byc delkatny - B)
|
Cytuj:
|
na moim swiecie siedza tam same boty lvl 100 + od 10 do 24 serio probuje weisc ale nie moge,a na ancientach nie chce expic jakies inne pomysly??
|
Witam
Po 2 latach wrocilem do gry w tibie.Odpalilem swojego knighta 67 lvl skille 80/79 zakupilem konto premmium i chcialbym sie zapytac gdzie moge zrobic POWER GAMEING to znaczy aby dosc szybko expic.Moze byc male waste royal helmet Crown armor i legs Demon shield Cranial basher Bohy |
gdzie expic 60 ms m lvl:45.Water elementale zawsze przeludnione,ancienty tez o yalahar dragach nie wspomne moze byc delkatny -
|
2xup
smoki darashia,smoki yalahar,ale najlepsze wyjscie to 65 ed + 70 ek i workery [100k/h~] 1xup worker golemy,ew jakaś tomba i kosisz z flam hura, necro yalahar , kulty yalhar |
gdzie expic 37 paladynem (jutro pacc) z 70/50 skilem
eq : crusader helmet,p ammy,paladin armor,blue legs,medusa shield niechce waste mam 7k i loot na ~15k wiec tak duzo kasy byloby fajniej ale exp w miare... |
ej a na tych worker golemach to jaka dziura najlepsza dla 60 sorca
|
gdzie moge expic bez duzego waste . Paladin 49 lvl skille 73/57 . Kiepsko ubrany , ale bohy i paladin armor na czasie jakos kupie. Caly czas expie na Of , ale mysle nad PoH'em dam rade?
|
gdzie szybko expić bez blokera z sd? 45 ed 44 mlvl jest kasa na waste
|
w jakiej jaski najlepiej da sobie rade 62 ms na worker golemach w yalahar??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |
|