![]() |
|
Cytuj:
a bylo wczesniej? Jesli tak to- sorry nie zauwazylem :) |
Cytuj:
tak sashra/ember zostal okradziony z itemow i gotowki wycenianych na 5o cc... Main owner wyjechal do Army ale ze toczy sie wojna ktos musial ogarnac ember~... wiec zaczal na nim grac pewien zaufany czlowiek ember... no ale jednak nie radzil sobie sorcem tego lev na wojnie wiec poprosil o sashre... i tak zarobil $$ http://img73.imageshack.us/img73/927...agvillhnk0.jpg ^ link do domku ze skradzionymi itemami... (moje tez tam leza <cry a fu**> a zeby nie robic off topu dla waszego podforum zapytam... co jest z petrem???? nadal mieszka w B-B?? na jakim swiecie gra?? @Furora wesoly server ^^ prosilbym rowniez o PM od lidera badz v-ce lidera dusk~ _/Rudowaty |
@Rudowaty
Widzę, że sobie poszalałeś troche i popadałes 27 kwietnia : D - Szkoda mi sashry, od początków mojej gry głośno o nim było, jedna z najpopularniejszych, myslę, postaci w grze :S "Gone and not returning, April 2008." :| @ Ale jaja : D Lola'gru i mój noob char zrobiliśmy mały psikus visionom XD pewnie coraz częściej takie macie fałszywe alarmy? 11:37 Moone Courrius [26]: lola'gru ma pz przed dp ; 11:38 Zwidek [205]: gdzie 11:38 Zwidek [205]: gdzie 11:38 Moone Courrius [26]: Thais 11:38 Zwidek [205]: trzeymaj No i zaraz Ima przybiegł, czpisu ruszył zadek i jeszcze tam jakies lolki. : D Szybka reakcja była - imponujące, serio. Niecała minuta i już kilka osób stało przed dp thais. |
A dokładnie co i ile stracił? Ile czystej kasy? "Tylko" 5 golden helmów, demon legi, 2x great axe i ileś tam winged helmetów czy coś jeszcze?
|
@Khazul
19 maja kończe matury :D i kupie pacc. Nie bedzie szkoły, ani obowiązków i wykorzystam pacca dobrze :) a nie tak jak wtedy, zmarnotrawione pieniądze. @ultymatywny Przynajmniej wiecie, ze pzta lepiej nie robić :] |
- NA ,,PROŚBE" RATILLTA... .
I przyszły czasy gdzie Borin odszukany Został dzisiaj zajebany W temple Quilek sie pojawił Ratillt hunta mu objawił Także Doom Datulisa ściga W depo krzywdy wypomina Bo Baymose* ded spotyka,gdy natrafi na Borina Tak to jest gdy sie z botem śmiga Wtedy jest sie jak bezbronny pies, ktorego leb uwiera kaganiec A życie i los cziterow sa jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec. By poexpic sobie znowu Rozgrzeszenia szukac trzeba Trza przeprosić za swe kpiny I uwolnic sie z tej winy Tak wiec PRZEPRASZAM CIE RATILLT ZA WSZYSTKIE WYZWISKA A CIEBIE DOOM W BAYMOSE WYCELOWANEGO POCISKA Chcialbym przeprosic jeszcze IMARGAMA PANA NASZEGO I noobkow ktore stracily przezemnie swoj dobytek i marzenia w dalsza gre w tibie. BORIN 3.05.08 ; * Baymosa - noob knight Dooma Harvestera |
wzruszająca opowieść ;(
|
Cytuj:
2GH, 1WG, 1GS byly moje... dla ludzi ktorzy zaczeli pozno grac w tibie sashra moze i jest popularny... ale niestety zapomina sie o prawdziwych legendach... @nadal prosze o kontakt liderow dusk, _/ Rudowaty. |
oooo siema rudu ^^
czyzby legenda Antici planowala zaczac na furorze;> zacznij lookac do skrzynki^^ i zaloz nowego msg =** wpadne do PL to zrobimy meeting dziadkow tibi ;] pozdr |
Brin niezły wierszyk xD
|
Name: Rudowaty spacja razy 2 Created: Sep 09 2002, 18:46:29 CEST
Name: Sashraxxx spacja razy 2 Created: Sep 09 2002, 17:43:34 CEST |
@lisek
Czlowieku nie gram na tym glupim swiecie.Od czasu do czasu wbijam na forum tutaj zeby poczytac jak 4 strony spamu idzie "twoj stary" itd. @up ciekawe xdxdxd |
|
zastanawiam sie po co zamazał HP i mane ;P
|
@up
Dokładnie to samo sobie pomyślałem od razu po zobaczeniu ss'a. No ciekawe ciekawe, czy przebije ceną, pewnego ms'a z furory. |
Co do tego zdjecia, wystarczy sie dobrze przyjrzec i odrazu widac ze to fake.
|
Uważajcie z kim sie zadajecie ,a szczegolnie na goscia co pada tylko przez pingowanie czyt.Doom.
Blokuje kumpla z ktorym sie znal od 30 lvla Pozdro P.s WorldTrade Furora - Saphira Wszelkie pytania/informacje prosze kierowac PrivMessagami. |
mnie tam sie wydaje ze to nie fake. Ciekawe czy Orzech go kupi <zarcik>
|
@up
to sie usmialem hahahaha U niego wszystko mozliwe ahsuahdudhauhduahd :D:D:D:D popatrz sobie na uzytkownikow co juz brali udzial w licytacji hihihihi |
xD
buahaha Powód - Dzieci na allegro xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |
|