Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xacikzbanowany
(Post 2729787)
@do kaszanki zdeletowanego PANA RP 220+ ktory nigdy nie skonczy demon taska:
Ty idio*o, to ze stary komputer mi sie spalil bo mial xx lat to nie moge sobie kupic laptopa? jeszcze na takie rzeczy mnie stac nie to co Ciebie co z domu nie wychodzisz bo sie boisz PANIE RP. szczerze mam to gdzies napinajcie sie dalej nie bede odpisywal na bezsensowne posty ; D
|
i w wieku 19 lat, w sylwestra na*******asz w tibie? zrozumialbym masz 26 lat, lata 'imprezowania' w pewnym sensie za toba ale w wieku 19 lat? ocknij sie ten swiat nie kreci sie w okolo tej gry i forum, sa tez inne rzeczy, a serio napinanie sie ze zabiles pare pixelowych ludzi gdzie po drugiej stronie siedza 12 latki nie umiejace w to grac nic specjalnego, rob jak uwazasz ale gdy dostajesz bana i piszesz, ze to dla ciebie wakacje to o czyms to swiadczy i nie pierdol mi tu o ironi bo znam, znaczenie tego slowa, nie trzymam tu zadnej strony tylko uwazam, ze troche przeginacie z napinkami na tych forach, sadze ze w wieku 14 lat nie pisales takich pierdolonych bzdur o ile grales w jakies gry typu mmorpg, bo dawniej byla kultura, a teraz chamstwo i tyle
|